- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ne bileyim biraz tutup sonra gece idrara mı dönüşüyor anlamadım. Benden iyi bilim kurgu romanı yazarı olur. Amma yazdim :) bir bozuk tartı nelere kadir oldu.O zaman sürekli kilomuzun artması gerekmez mi. 17 saat aç kalıyoruz nerdeyse bu şekilde azalmazsa hiç azalmaz canım yanlışın var.demin pazardan yazıyordum
Ne bileyim biraz tutup sonra gece idrara mı dönüşüyor anlamadım. Benden iyi bilim kurgu romanı yazarı olur. Amma yazdim :) bir bozuk tartı nelere kadir oldu.
Canım ödem olabilir, kas oranın artmış olabilir niye bu kadar dert ettin ki gören de 4 kilo artıdasın sanacak.Kızlar anlamadım ben dehayır çok da yemiyorum cumartesi ya da pazardan beri böyleyim. Cuma da ağır spor yapmıştım kaslar şişti sanırım bir de bugün regl günüm henüz olmadım ondandır diye düşünüyorum. İnşallah yarına düzelir. +400 lük bir şey yesem anlarım ama yemedim cidden spor da yapıyorum.
Bakalım yarın ne gösterecek. Bu arada yesacım o tartıdan sipariş verdim bugün bakalım çok heyecanlıyım.
yok kaptanım merak etme haftaya yine şampiyonuz
Aynen yaaa o tatli istegi yokmu tatli istegiii aaah aaahhh :)
Kessinlikle yok tatli matliHadi bakalım inşallah
Yok tatlı falan ne tatlısı yaa... Bayramda incecik olacaktık herkes çatlayacaktı. Tatlı yiyerek mi olacak bunlar.
Bir köşeye çekilip ağlayayım
Herkes çatır çatır kilo veriyorduuuuu....
Miu ise + larda dolanıyorduu....
Ben bu evde yağ kas ölçenlere pek inanmıyorum canım yaa. Hem de çabuk bozuluyor diyorlar. Benimki tefal. Geçenlerde kırıldı yine aynısından aldırdım. Yer değişikliği olsa bile aynı tartıyor.@MiuLego dijital da azcık kafayı yemek üzere... tam yemeden değiştirim dedim. .
Rabbim şifa versin inşallah canım.Merhaba nasılsınız kızlar tum gun basım agrıdı açlık mı migren mı ıkısi birden mı bilmiyorumbirde cok canım sıkıldı eltım aracılığıyla öğrendim bugun 3 cocuk annesi ve henuz 3.cocugunu 40 gun önce dunyaya getirmiş göğsünden kitle alınmış ve kanser oldugu hızla ilerlediği ortaya cıkmış durumu iyi degil demiş doktor akrabalarına o çocukların yuzu suyu hürmetine anneye saglık versin inşallah sayfa actım dua için ama burdan da yazayım okumak isteyen olursa 500 yasın niyet etmişler okumak isteyen olursa bana yazsın lutfen allah razı olsun sımdıden
Kaça aldın eşime söyliyim..Ben bu evde yağ kas ölçenlere pek inanmıyorum canım yaa. Hem de çabuk bozuluyor diyorlar. Benimki tefal. Geçenlerde kırıldı yine aynısından aldırdım. Yer değişikliği olsa bile aynı tartıyor.
Amin aminRabbim şifa versin inşallah canım.
Harika yine canımKizlar menumu yaziyorum
Sabah
2 yk tulum peyniri
1 rafadan yumurta
1dilim tambugday ekmek
6 zeytin
Ara
Sekersiz tarcinli bal kabagi
Ara turk kahvesi 1 gun kutusu kayisi
Oglen
Kabak yemegi yogurt
Ara
Turk kahveai 1 hurma 6 kiraz
Aksam 17.10
Ispanak yemegi yogurt
Spor 100mekik bacak pilates hareketleri
Su 2lt
Guzel menu afiyet olsunKizlar menumu yaziyorum
Sabah
2 yk tulum peyniri
1 rafadan yumurta
1dilim tambugday ekmek
6 zeytin
Ara
Sekersiz tarcinli bal kabagi
Ara turk kahvesi 1 gun kutusu kayisi
Oglen
Kabak yemegi yogurt
Ara
Turk kahveai 1 hurma 6 kiraz
Aksam 17.10
Ispanak yemegi yogurt
Spor 100mekik bacak pilates hareketleri
Su 2lt
Yarımdan birsey olmaz canım menün çok güzel canımİftar menum ü de yazayım
Et döner ev yapımı
Yeşil mercimek çorbası
Yogurt
Hurma ve bol su birde buzluktan mısır çıkardım kızım için yarım yesem sahura kadar olur mu acaba mısırın zararı var mı
Tşk ederim cnmYarımdan birsey olmaz canım menün çok güzel canım
Amin canım allah razı olsun Rabbim tüm hastalara şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?