Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O zaman sürekli kilomuzun artması gerekmez mi. 17 saat aç kalıyoruz nerdeyse bu şekilde azalmazsa hiç azalmaz canım yanlışın var.demin pazardan yazıyordum
Ne bileyim biraz tutup sonra gece idrara mı dönüşüyor anlamadım. Benden iyi bilim kurgu romanı yazarı olur. Amma yazdim :) bir bozuk tartı nelere kadir oldu.

Canım ödem olabilir, kas oranın artmış olabilir niye bu kadar dert ettin ki gören de 4 kilo artıdasın sanacak.

(sabahtan beri bu mesajı 4. Alıntılayışım inşalah gider bu sefer)

Bir köşeye çekilip ağlayayım

Herkes çatır çatır kilo veriyorduuuuu....
Miu ise + larda dolanıyorduu....

Bizimki su kaybı canım. Geçen hafta da sen verdin çatır çatır biz gr verdik hep. Cumaya gider o üzülme. Her hafta 2 versen olmaz zaten. Vücudun verdiğin kiloya bi alışması lazım.

Merhaba nasılsınız kızlar tum gun basım agrıdı açlık mı migren mı ıkısi birden mı bilmiyorum birde cok canım sıkıldı eltım aracılığıyla öğrendim bugun 3 cocuk annesi ve henuz 3.cocugunu 40 gun önce dunyaya getirmiş göğsünden kitle alınmış ve kanser oldugu hızla ilerlediği ortaya cıkmış durumu iyi degil demiş doktor akrabalarına o çocukların yuzu suyu hürmetine anneye saglık versin inşallah sayfa actım dua için ama burdan da yazayım okumak isteyen olursa 500 yasın niyet etmişler okumak isteyen olursa bana yazsın lutfen allah razı olsun sımdıden

@MiuLego dijital da azcık kafayı yemek üzere... tam yemeden değiştirim dedim. .
Ben bu evde yağ kas ölçenlere pek inanmıyorum canım yaa. Hem de çabuk bozuluyor diyorlar. Benimki tefal. Geçenlerde kırıldı yine aynısından aldırdım. Yer değişikliği olsa bile aynı tartıyor.

Rabbim şifa versin inşallah canım.

Harika yine canım

Guzel menu afiyet olsun

Yarımdan birsey olmaz canım menün çok güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…