Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canimm hic moral bozma kesin regliden dolayi su tutmussundur birde cok spor yapiyosun kaslarda sismistir
Ay inşallah inşallah
Gene döktürmüşsün canım benim. Afiyet olsun müthiş
Ne bileyim biraz tutup sonra gece idrara mı dönüşüyor anlamadım. Benden iyi bilim kurgu romanı yazarı olur. Amma yazdim :) bir bozuk tartı nelere kadir oldu.
Hahahhaha
Canım ödem olabilir, kas oranın artmış olabilir niye bu kadar dert ettin ki gören de 4 kilo artıdasın sanacak.

(sabahtan beri bu mesajı 4. Alıntılayışım inşalah gider bu sefer)

Bizimki su kaybı canım. Geçen hafta da sen verdin çatır çatır biz gr verdik hep. Cumaya gider o üzülme. Her hafta 2 versen olmaz zaten. Vücudun verdiğin kiloya bi alışması lazım.
Kaptanım cuma günü artı gelip zarar vermek istemiyorum takıma ya yoksa çok da dert etmezdim şişliktir bekleyeyim derdim geçer nasılsa.. ama cumaya kadar geçsin istiyorum amin amin amin. İnşallah kas oranım artmıştır :)
@MiuLego dijital da azcık kafayı yemek üzere... tam yemeden değiştirim dedim. .
Ben de fakir aldım ama denemem lazım bakalım gelsin de bi
Ben bu evde yağ kas ölçenlere pek inanmıyorum canım yaa. Hem de çabuk bozuluyor diyorlar. Benimki tefal. Geçenlerde kırıldı yine aynısından aldırdım. Yer değişikliği olsa bile aynı tartıyor.
Kız ben de hiç inanmıyorum. Merak ettim meraktan aldım sırf evdeki normal dijital tartım sağlam aslında
Doycak mısın ay çok az. Ama çok güzel benim gözüm doymuyor

Canım elinden geleni yaptıktan sonra artı gelirsen nasip deriz napalım. Olabilir böyle şeyler. Ama takıma uğramayıp saçma sapan menuler ekleyip artı gelen olursa kırarım kalemi veririm cezasını

Canım elinden geleni yaptıktan sonra artı gelirsen nasip deriz napalım. Olabilir böyle şeyler. Ama takıma uğramayıp saçma sapan menuler ekleyip artı gelen olursa kırarım kalemi veririm cezasını
Seni öpiyim mi
Yok kız gör bak o cumaya eksi çıkıcam. Tartıya meydan okuyorum ona kötü sinsi bkışlar atıyorum. Sen bilirsin zaten yeni tartı da aldım atarım valla seni kilere diyorum

Bu aralar ugrayamiyorum ya hani böyle alinir gibi oldum ama sonra geçti

Kızlar menüm
Sahur 1 dilim kıymalı börek. 1.5 lt su

İftar 8 kaşık yeşil fasulye 1 dilim kıymalı börek 6 sarma 1 lt su.

Yatana kadar 2 lt su içmeye çalışacağım. Çay kahve bişeyler daha içerim.

Mutfağı topladıktan sonra jumping jack squat vs yapacağım inşallah. Spordan sonra maden suyu içerim kapatırım günü

Allah kabul etsin. Dolu dolu bir iftar olmuş sahurda çok az yemişsin çünkü. Sporla eritirsin..

Menümü paylaşim..
Anka @yesa1
Sabah 11de..
Az yağlı 2 yumurta, domates, salatalık, taze nane, 2 tam tahıllı ekmek, 2 şekersiz çay

Ara 14de.. yarım küp şekerli türk kahve 7 badem 1 ceviz

Öğlen 1 tabak organik bahçemizin kirazı.. 1senedir bekliyorum normale 1 kg yerim. .

Akşam 19.45 1 tabak bezelye havuç patates etli,1 kaşık pilav, 1 kase koyun yoğurdu. .
Suyu saymadım ama 3 olmuştur. .

Çayın yanına badem ceviz fln ye bari..

Merhaba guzeller(
Menum
Sabah
2 adet wasa
Peynir bir dilim
Yesil zeytin 8 tane
Domates ve salatalik

Aksam
Et sote
Mercimek.corbasi
Yogurt
Salata.

Spor. 30.dk.bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…