Ay inşallah inşallahCanimm hic moral bozma kesin regliden dolayi su tutmussundur birde cok spor yapiyosun kaslarda sismistir
Gene döktürmüşsün canım benim. Afiyet olsun müthişKizlar menumu yaziyorum
Sabah
2 yk tulum peyniri
1 rafadan yumurta
1dilim tambugday ekmek
6 zeytin
Ara
Sekersiz tarcinli bal kabagi
Ara turk kahvesi 1 gun kutusu kayisi
Oglen
Kabak yemegi yogurt
Ara
Turk kahveai 1 hurma 6 kiraz
Aksam 17.10
Ispanak yemegi yogurt
Spor 100mekik bacak pilates hareketleri
Su 2lt
Ne bileyim biraz tutup sonra gece idrara mı dönüşüyor anlamadım. Benden iyi bilim kurgu romanı yazarı olur. Amma yazdim :) bir bozuk tartı nelere kadir oldu.
Canım ödem olabilir, kas oranın artmış olabilir niye bu kadar dert ettin ki gören de 4 kilo artıdasın sanacak.
(sabahtan beri bu mesajı 4. Alıntılayışım inşalah gider bu sefer)
Kaptanım cuma günü artı gelip zarar vermek istemiyorum takıma yaBizimki su kaybı canım. Geçen hafta da sen verdin çatır çatır biz gr verdik hep. Cumaya gider o üzülme. Her hafta 2 versen olmaz zaten. Vücudun verdiğin kiloya bi alışması lazım.
Ben de fakir aldım ama denemem lazım bakalım gelsin de bi@MiuLego dijital da azcık kafayı yemek üzere... tam yemeden değiştirim dedim. .
Kız ben de hiç inanmıyorum. Merak ettim meraktan aldım sırf evdeki normal dijital tartım sağlam aslındaBen bu evde yağ kas ölçenlere pek inanmıyorum canım yaa. Hem de çabuk bozuluyor diyorlar. Benimki tefal. Geçenlerde kırıldı yine aynısından aldırdım. Yer değişikliği olsa bile aynı tartıyor.
Doycak mısın ay çok az. Ama çok güzel benim gözüm doymuyorİftar menum ü de yazayım
Et döner ev yapımı
Yeşil mercimek çorbası
Yogurt
Hurma ve bol su birde buzluktan mısır çıkardım kızım için yarım yesem sahura kadar olur mu acaba mısırın zararı var mı
Bana sorarsan karatayda mısır yasak olduğu için olmaz derim.İftar menum ü de yazayım
Et döner ev yapımı
Yeşil mercimek çorbası
Yogurt
Hurma ve bol su birde buzluktan mısır çıkardım kızım için yarım yesem sahura kadar olur mu acaba mısırın zararı var mı
Kaptan Bı seferlik bir şey olmaz dımıBana sorarsan karatayda mısır yasak olduğu için olmaz derim.
Tamam bir seferden bi şey olmaz sonra beraber walk walk walk yaparızKaptan Bı seferlik bir şey olmaz dımı
Hay yaşaTamam bir seferden bi şey olmaz sonra beraber walk walk walk yaparız
Kaptanım cuma günü artı gelip zarar vermek istemiyorum takıma yayoksa çok da dert etmezdim şişliktir bekleyeyim derdim geçer nasılsa.. ama cumaya kadar geçsin istiyorum amin amin amin. İnşallah kas oranım artmıştır :)
Seni öpiyim miCanım elinden geleni yaptıktan sonra artı gelirsen nasip deriz napalım. Olabilir böyle şeyler. Ama takıma uğramayıp saçma sapan menuler ekleyip artı gelen olursa kırarım kalemi veririm cezasını
Maşallah de kendine nazar değdireceksinHay yaşatatlı hakkımı bile kullanmadım bişeyler oldu bana
Maşallah de kendine nazar değdireceksin
Bu aralar ugrayamiyorum ya haniCanım elinden geleni yaptıktan sonra artı gelirsen nasip deriz napalım. Olabilir böyle şeyler. Ama takıma uğramayıp saçma sapan menuler ekleyip artı gelen olursa kırarım kalemi veririm cezasını
Seni izinli yazdık ya canım bu hafta niye üzerine alınıyorsun. Kimseyi kastetmedim zaten böyle yapan olursa dedim.Bu aralar ugrayamiyorum ya haniböyle alinir gibi oldum ama sonra geçti
Allah kabul etsin. Dolu dolu bir iftar olmuş sahurda çok az yemişsin çünkü. Sporla eritirsin..Kızlar menüm
Sahur 1 dilim kıymalı börek. 1.5 lt su
İftar 8 kaşık yeşil fasulye 1 dilim kıymalı börek 6 sarma 1 lt su.
Yatana kadar 2 lt su içmeye çalışacağım. Çay kahve bişeyler daha içerim.
Mutfağı topladıktan sonra jumping jack squat vs yapacağım inşallah. Spordan sonra maden suyu içerim kapatırım günü
Çayın yanına badem ceviz fln ye bari..Kızlar menüm
Sahur 1 dilim kıymalı börek. 1.5 lt su
İftar 8 kaşık yeşil fasulye 1 dilim kıymalı börek 6 sarma 1 lt su.
Yatana kadar 2 lt su içmeye çalışacağım. Çay kahve bişeyler daha içerim.
Mutfağı topladıktan sonra jumping jack squat vs yapacağım inşallah. Spordan sonra maden suyu içerim kapatırım günü
Biliyom ben zaten onuHeeee sana demiş kız o lafları alttan alttan
Dolu dolu mu ne var orda dolu ay 17 saat aç kalıyoruz ekmek yok tatlı yok . Ne battı gozune çok merak ettimAllah kabul etsin. Dolu dolu bir iftar olmuş sahurda çok az yemişsin çünkü. Sporla eritirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?