- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kıymalı börek, sarma...Dolu dolu mu ne var orda dolu ay 17 saat aç kalıyoruz ekmek yok tatlı yok . Ne battı gozune çok merak ettim
1 dilim canım senin bezelyedeki kadar karbon yoktur içindeKıymalı börek, sarma...
Afiyet olsun akşama ekmek yememen de güzel olmuşMenümü paylaşim..
Anka yesa
Sabah 11de..
Az yağlı 2 yumurta, domates, salatalık, taze nane, 2 tam tahıllı ekmek, 2 şekersiz çay
Ara 14de.. yarım küp şekerli türk kahve 7 badem 1 ceviz
Öğlen 1 tabak organik bahçemizin kirazı.. 1senedir bekliyorum normale 1 kg yerim. .
Akşam 19.45 1 tabak bezelye havuç patates etli,1 kaşık pilav, 1 kase koyun yoğurdu. .
Suyu saymadım ama 3 olmuştur. .
Aaaaa aaaaa börek yok muydu sarma yok muyduDolu dolu mu ne var orda dolu ay 17 saat aç kalıyoruz ekmek yok tatlı yok . Ne battı gozune çok merak ettim
Cnm kusura bakma ama ben sahuru beğenmedim. . Yumurta peynir tam buğday ekmeği yeşillik. . Daha tok tutar hem sağlıklıKızlar menüm
Sahur 1 dilim kıymalı börek. 1.5 lt su
İftar 8 kaşık yeşil fasulye 1 dilim kıymalı börek 6 sarma 1 lt su.
Yatana kadar 2 lt su içmeye çalışacağım. Çay kahve bişeyler daha içerim.
Mutfağı topladıktan sonra jumping jack squat vs yapacağım inşallah. Spordan sonra maden suyu içerim kapatırım günü
Sahurda yerim artık.Çayın yanına badem ceviz fln ye bari..
Menün süper eylülcüm.spor da yapmışsın.afiyet olsunnKizlar menumu yaziyorum
Sabah
2 yk tulum peyniri
1 rafadan yumurta
1dilim tambugday ekmek
6 zeytin
Ara
Sekersiz tarcinli bal kabagi
Ara turk kahvesi 1 gun kutusu kayisi
Oglen
Kabak yemegi yogurt
Ara
Turk kahveai 1 hurma 6 kiraz
Aksam 17.10
Ispanak yemegi yogurt
Spor 100mekik bacak pilates hareketleri
Su 2lt
RABBİM şifa versin çocuklarınım yüzüne baksın inşallah canım..Merhaba nasılsınız kızlar tum gun basım agrıdı açlık mı migren mı ıkısi birden mı bilmiyorumbirde cok canım sıkıldı eltım aracılığıyla öğrendim bugun 3 cocuk annesi ve henuz 3.cocugunu 40 gun önce dunyaya getirmiş göğsünden kitle alınmış ve kanser oldugu hızla ilerlediği ortaya cıkmış durumu iyi degil demiş doktor akrabalarına o çocukların yuzu suyu hürmetine anneye saglık versin inşallah sayfa actım dua için ama burdan da yazayım okumak isteyen olursa 500 yasın niyet etmişler okumak isteyen olursa bana yazsın lutfen allah razı olsun sımdıden
Canım karatayda mısır yasak direkt şeker diyor canancığı bide genetiği ile oynandığı için zararlı diyor..ama menüne bayıldım. Bol eksi olsunİftar menum ü de yazayım
Et döner ev yapımı
Yeşil mercimek çorbası
Yogurt
Hurma ve bol su birde buzluktan mısır çıkardım kızım için yarım yesem sahura kadar olur mu acaba mısırın zararı var mı
Canım çok az yemişsinKızlar menüm
Mutfağı topladıktan sonra jumping jack squat vs yapacağım inşallah. Spordan sonra maden suyu içerim kapatırım günü
Maşallahı var bu menünün ama ben olsam havuç patates bezelye birlikte yemezdim hepsi direkt karbonhdrt ve şekerMenümü paylaşim..
Anka yesa
Sabah 11de..
Az yağlı 2 yumurta, domates, salatalık, taze nane, 2 tam tahıllı ekmek, 2 şekersiz çay
Ara 14de.. yarım küp şekerli türk kahve 7 badem 1 ceviz
Öğlen 1 tabak organik bahçemizin kirazı.. 1senedir bekliyorum normale 1 kg yerim. .
Akşam 19.45 1 tabak bezelye havuç patates etli,1 kaşık pilav, 1 kase koyun yoğurdu. .
Suyu saymadım ama 3 olmuştur. .
Ben bişey demedim ya.. neden bana çatıyon1 dilim canım senin bezelyedeki kadar karbon yoktur içinde
Bilmiyorum ben çok olduğunu düşünmüyorum. Zaten emziriyorum spor da yapıyorum.Afiyet olsun akşama ekmek yememen de güzel olmuş
Aaaaa aaaaa börek yok muydu sarma yok muydu
Senin için olçup alanını hesaplayıp geliyorum canım bekle
Afiyet olsun güzel..Merhaba guzeller(
Menum
Sabah
2 adet wasa
Peynir bir dilim
Yesil zeytin 8 tane
Domates ve salatalik
Aksam
Et sote
Mercimek.corbasi
Yogurt
Salata.
Spor. 30.dk.bisiklet
Bilmiyorum ben çok olduğunu düşünmüyorum. Zaten emziriyorum spor da yapıyorum.
Senin için olçup alanını hesaplayıp geliyorum canım bekle
Canım elinden geleni yaptıktan sonra artı gelirsen nasip deriz napalım. Olabilir böyle şeyler. Ama takıma uğramayıp saçma sapan menuler ekleyip artı gelen olursa kırarım kalemi veririm cezasını
Işte eşim istedi bezelye . Bende iftar diye eşlik ettimMenün süper eylülcüm.spor da yapmışsın.afiyet olsunn
RABBİM şifa versin çocuklarınım yüzüne baksın inşallah canım..
Canım karatayda mısır yasak direkt şeker diyor canancığı bide genetiği ile oynandığı için zararlı diyor..ama menüne bayıldım. Bol eksi olsun
Canım çok az yemişsinözellikle sahurda bir karatay kahv.görmek isterdim.börek acıktırır yağlandırır kaptan
Maşallahı var bu menünün ama ben olsam havuç patates bezelye birlikte yemezdim hepsi direkt karbonhdrt ve şeker
Ayy sondaki.ifadeye bayildim. Neler.anlatiyor nelerAfiyet olsun akşama ekmek yememen de güzel olmuş
Aaaaa aaaaa börek yok muydu sarma yok muydu
Kızlar menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?