Ne saçma
Hamilelik yaramadı sana espri anlayışın bozuldu yaPuayhaahhahahahaha
En efsane mesaj geldi
Kiz anka oruç mu tuttu seni bugün
Niye öyle mesaj yazıon saçma maçma diyeeeeeeee
Hamilelik yaramadı sana espri anlayışın bozuldu ya
Öğle kahvaltı süper akşamı yine çok hafif geçirmişsin afiyet olsun canımmm
Sabah 07:40
1 tb kaşarlı tost
peynir, zeytin, domates, 1 tk kahvaltılık sos
1 bardak y.yağlı süt
10:00 sade türk kahvesi
Öğle 13:30
1 kase tarhana çorba
4 ızgara köfte
2 yk yoğurt
1 küçük kase yeşillik salata
14:45 sade türk kahvesi
Akşam 17:10
1 ayran
5 çiğ badem
20:00
1 bardak ılık suya 2 kuru kayısı (wc için)
Su: 3 lt
Spor:
60 dk yürüyüş bandı (interval)
Yapucam daha bunları :
20 dk stepper
100 jumping jack
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
80 mekik (31 günlük mekik programı 23. Gün)
55 ters mekik
Niye Kiz çok komik bence
Ye ye börekler sarmalar laf söyleyince de saçma de
Hahahaha Hahahaha
Diğer kızlari da çağıralim da onlar da anka nin menüye yorum yapsınlar hahahhha
Ayy üzerimde saçma bir mutluluk hali var GüleSim geliyor anka kızma haaaa
Canım ah ahh o eşler yok mu!! ben eşime eşlik etmeyi bıraktım artık onu karataycı yaptım oh misIşte eşim istedi bezelye . Bende iftar diye eşlik ettim
Ya yesa hahahahaha bulaşıcı mı bu :) bebiştendir bebiştenNiye Kiz çok komik bence
Ye ye börekler sarmalar laf söyleyince de saçma de
Hahahaha Hahahaha
Diğer kızlari da çağıralim da onlar da anka nin menüye yorum yapsınlar hahahhha
Ayy üzerimde saçma bir mutluluk hali var GüleSim geliyor anka kızma haaaa
Teşekkür ederim akşama kadar güzel yiyorum doyuyorum akşam da bilerek böyle işte artılardayım malumÖğle kahvaltı süper akşamı yine çok hafif geçirmişsin afiyet olsun canımmm
Beni de karataycı yapın hadiiii nerden nasıl başlıcazCanım ah ahh o eşler yok mu!! ben eşime eşlik etmeyi bıraktım artık onu karataycı yaptım oh mis
Eki Görüntüle 2001699
Buyrun resimli olarak. Çay tabağında duruyorlar yani ne zararı olabilir kızlar...
Ay sen çok tatlısın anka. Sil şunu nolur ya sarmalarrrrr börekkkkkkEki Görüntüle 2001699
Buyrun resimli olarak. Çay tabağında duruyorlar yani ne zararı olabilir kızlar...
Ay valla aynen yaaa napcam bilmiyorum artik baya bi odaklandimSily bende çok sıkıştım. Program yaptım ama cenaze bozdu düzenimi..
Normalde Karatay kahvaltısı yapıyorum zaten dun yorgunluğun üzerine çocuklarda uyutmadı yiyesim gelmedi.Aynen azmis bence de
Afiyet olsun kaptan
Sahurda doyurucu olmasi adına yumurta falan da olabilir yazılmıştı o da mantıklı aslında
Ayy kaptancım minicik börek bu.ye ye bol bol süt olsun canımEki Görüntüle 2001699
Yok ben ispat edeyim de 2 gün sonra gerçekten abartana bişey deyince sen de börek yedin demesinAy sen çok tatlısın anka. Sil şunu nolur ya sarmalarrrrr börekkkkkkayyy bana birşeyler oluyor.
Kuzum küçük diyince zaten bişey demedik yahu gülelim biraz diye. Senlik bişey yok.
Normalde Karatay kahvaltısı yapıyorum zaten dun yorgunluğun üzerine çocuklarda uyutmadı yiyesim gelmedi.
Önce karatay diyeti kitabını alıyorsun 12 tlye.okuyup sindirip kafada bitiriyorsun..gerisi çorap söküğü canımmBeni de karataycı yapın hadiiii nerden nasıl başlıcaz
Siz yani çok diyen herkes böreği nasıl dilimliyorsunuz çok merak ettimAyy kaptancım minicik börek bu.ye ye bol bol süt olsun canım
Anladım canım takılma artıya artık.cumaya en az 2 katı eksilirsin sen ben sana güveniyorumYa yesa hahahahaha bulaşıcı mı bu :) bebiştendir bebişten
Teşekkür ederim akşama kadar güzel yiyorum doyuyorum akşam da bilerek böyle işte artılardayım malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?