- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kaptancım sen azcık sinirlisin galiba yazıcam da korkuyorum valla.. yediklerin az ama doyurucu değil..senin iyiliğin için dedik.. sahurda yumurta ayran peynir yeşillik yesen hem doyarsın hem süt olur..Normalde Karatay kahvaltısı yapıyorum zaten dun yorgunluğun üzerine çocuklarda uyutmadı yiyesim gelmedi.
Anka kaptan sen sadece bir dilim börek diyince sahurda büyük bir dilim hayal ettim.onu yiyip doydun anlamında..ben en son geçen yaz börek yalmıştım dilimlemeyi bile unuttumSiz yani çok diyen herkes böreği nasıl dilimliyorsunuz çok merak ettim
Hee kaptan mantığı valla doğru. İyi yaptınYok ben ispat edeyim de 2 gün sonra gerçekten abartana bişey deyince sen de börek yedin demesin
Kitap mıııı? Ay siz kulaktan duymacı değil ciddi karataycısınız. Sevdim bunuÖnce karatay diyeti kitabını alıyorsun 12 tlye.okuyup sindirip kafada bitiriyorsun..gerisi çorap söküğü canımm
Ay ne sartlarda yaziyorum.bir bilseniz yazdigim.her mesaj basina tebrik.eder alkislarsiniz.Anka her gün takımda çok aktif db sen de öyle ol hadi o zaman ustan öyle yapıyor sonuçta
Yok sinirli değildim de sinirlendim. Anlatamıyorum ondan.Kaptancım sen azcık sinirlisin galiba yazıcam da korkuyorum valla.. yediklerin az ama doyurucu değil..senin iyiliğin için dedik.. sahurda yumurta ayran peynir yeşillik yesen hem doyarsın hem süt olur..
Bende 5 kitabı varHee kaptan mantığı valla doğru. İyi yaptın
Kitap mıııı? Ay siz kulaktan duymacı değil ciddi karataycısınız. Sevdim bunualayım kitabını dur bi d&r a falan gidince. Bi okucam çok merak ediyorum bu kadar insanı nasıl etkiliyor.
Şuan börek yicek olsam tepside hiç dilimlemem. 1 tepsi= 1 dilim . baya canım çekmişSiz yani çok diyen herkes böreği nasıl dilimliyorsunuz çok merak ettim
Aa icimden soyleyecektim.yazmisim elimden kacmis.Ne saçma
Yok sinirli değildim de sinirlendim. Anlatamıyorum ondan.
Kesinlikle al bir oku tatlım. aklına yatmasa bile her söylediğinin mantığını anlatıyor kadın bilimsel olarakHee kaptan mantığı valla doğru. İyi yaptın
Kitap mıııı? Ay siz kulaktan duymacı değil ciddi karataycısınız. Sevdim bunualayım kitabını dur bi d&r a falan gidince. Bi okucam çok merak ediyorum bu kadar insanı nasıl etkiliyor.
5 kitabı da farklı şeyler mi anlatıyor?Bende 5 kitabı varama işte uygulayamıyorum
Kiz anka oruç mu tuttu seni bugün
Niye öyle mesaj yazıon saçma maçma diyeeeeeeee
Tamam canım teşekkür ederim kesinlikle okuyacağım.Kesinlikle al bir oku tatlım. aklına yatmasa bile her söylediğinin mantığını anlatıyor kadın bilimsel olarak
Canım ben ilk kitabını bide Karatay mutfağı kitabını aldım.diğerlerine baktım kitabevinde hep aynı şeyleri çevirip çevirip yazmışBende 5 kitabı varama işte uygulayamıyorum
İlk kitabının adı var mı korhicim? Ona göre alayımCanım ben ilk kitabını bide Karatay mutfağı kitabını aldım.diğerlerine baktım kitabevinde hep aynı şeyleri çevirip çevirip yazmış
Aslında mantık aynı ama tabii farklı bilgiler de var. Biri karatayın genel mantığını anlatıyor. Biri hamilelikle ilgili birinde yemek tarifleri var birinde beslenme tuzaklarından kurtuluş diyor yağların önemini paketli gıdaların zararlarını falan anlatıyor. Biri neydi hatırlayamadım şimdi5 kitabı da farklı şeyler mi anlatıyor?
Cidden merak ettim kitapçıya gidince detaylı inceleyip hoşuma gidenleri alacağım.
Sen 3 çocuk 1 kocayla iyi bile idare ediyorsun canım.
Hamilelik yemek tarifi hariç alıcam kararımı verdimAslında mantık aynı ama tabii farklı bilgiler de var. Biri karatayın genel mantığını anlatıyor. Biri hamilelikle ilgili birinde yemek tarifleri var birinde beslenme tuzaklarından kurtuluş diyor yağların önemini paketli gıdaların zararlarını falan anlatıyor. Biri neydi hatırlayamadım şimdi
Canım selam,Slm kızlar
menüm
Sahur : 2:30
Kellogs mısır gevreği+ süt bir kase
bir çatal süzme peynir
Domates salatalık
1,5 litre su
İftar 19:50
Bir kase domates çorbası bir tutam rende kaşarla
8 kaşık kabak yemeği bir dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşil çay 1 litre su
Spor yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?