Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım ben ilk kitabını bide Karatay mutfağı kitabını aldım.diğerlerine baktım kitabevinde hep aynı şeyleri çevirip çevirip yazmış
Öyle gibi de içinde ince detaylar var. Ha almaya gerek yok hepsini sarı mezuralı olan yeter aslında. Bi de face te sağlıklı yaşıyoruz sayfasını iyi takip etsek yeter. Ben normalde omega 3 q10 k2 vit d vit b 12,vit herşeyiyle yaptım 2 sene önce. Çok faydasını gördüm. Çok hastalığımdan kurtuldum gerçekten. Ama işte nefsime yenildim hamilelikte bıraktım.

Ohh mis .. afiyet olsun şeker.
Jillian yapmadın mı
Ben şimdi yapıcam ama korkuyorum azcık

Canım menu çok güzel masallahhggg

Selam kizlar menum
1 kase corba
Nohutlu tavuklu pilav
Salata
7000 adim yurudum
Su 4 bardak ictim
Iftardan sonra hemen yattim yeni kalktim su ictim tekrar yatiyorum her yerim kiriliyor gibi hasta oluyorum galiba

Misafirim var paylaşıp kaçıyorum
Sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
İftar
Taze fasulye
1.5 kase cacık
Ramazan şerbeti
2 kaşık pirinç pilavı (şükür bitti pilav)
1 çatal ucu bisküvi pastası.

Bende bakıyorum sağlıklıyaşıyoruz a.ben omega3 ve dvit takviyesi alıyorum düzenli olarak.b12fln iyi çıkmıştı

Canım menün güzel..ramazan şerbeti inşallah az şekerli ve ev yapımıdır.hazırlar çok tatlı..

Selam kizlar menum
1 kase corba
Nohutlu tavuklu pilav
Salata
7000 adim yurudum
Su 4 bardak ictim
Iftardan sonra hemen yattim yeni kalktim su ictim tekrar yatiyorum her yerim kiriliyor gibi hasta oluyorum galiba
Canım pilavın tavuğu nohutu bol pirinci azsa süper..inşallah hasta olmazsın canım geçmiş olsun..

Teşekkür ederim canım beni motive ediyosun duayenim benim .. çookk çookk teşekkürler

@MiuLego sadece sarı mezuralı olan Karatay diyeti kitabını alsan yeter senin için. Gerisini kafana yatarsa alırım.
Tamam başlangıçta sarı mezuralı alınıyor.
Ohh mis .. afiyet olsun şeker.
Jillian yapmadın mı
Ben şimdi yapıcam ama korkuyorum azcık
Jilliana cuma başlayacağım canım
Selam kizlar menum
1 kase corba
Nohutlu tavuklu pilav
Salata
7000 adim yurudum
Su 4 bardak ictim
Ne kadar yedin tavuklu nohutlu pilav? Ayyyyy can evimden vurdun
Şerbet pilav ve yine tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…