Öyle gibi de içinde ince detaylar var. Ha almaya gerek yok hepsini sarı mezuralı olan yeter aslında. Bi de face te sağlıklı yaşıyoruz sayfasını iyi takip etsek yeter. Ben normalde omega 3 q10 k2 vit d vit b 12,vit herşeyiyle yaptım 2 sene önce. Çok faydasını gördüm. Çok hastalığımdan kurtuldum gerçekten. Ama işte nefsime yenildim hamilelikte bıraktım.Canım ben ilk kitabını bide Karatay mutfağı kitabını aldım.diğerlerine baktım kitabevinde hep aynı şeyleri çevirip çevirip yazmış
Teşekkür ederim canımCanım selam,
Menün çok güzel :)
Ohh mis .. afiyet olsun şeker.
Sabah 07:40
1 tb kaşarlı tost
peynir, zeytin, domates, 1 tk kahvaltılık sos
1 bardak y.yağlı süt
10:00 sade türk kahvesi
Öğle 13:30
1 kase tarhana çorba
4 ızgara köfte
2 yk yoğurt
1 küçük kase yeşillik salata
14:45 sade türk kahvesi
Akşam 17:10
1 ayran
5 çiğ badem
20:00
1 bardak ılık suya 2 kuru kayısı (wc için)
Su: 3 lt
Spor:
60 dk yürüyüş bandı (interval)
Yapucam daha bunları :
20 dk stepper
100 jumping jack
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
80 mekik (31 günlük mekik programı 23. Gün)
55 ters mekik
Spor geçmişin yoksa yapma canım kondisyon istiyor oOhh mis .. afiyet olsun şeker.
Jillian yapmadın mı
Ben şimdi yapıcam ama korkuyorum azcık
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için . 3 yıl öncesinde fittnes salonuna giderdim düzenliSpor geçmişin yoksa yapma canım kondisyon istiyor o
Slm kızlar
menüm
Sahur : 2:30
Kellogs mısır gevreği+ süt bir kase
bir çatal süzme peynir
Domates salatalık
1,5 litre su
İftar 19:50
Bir kase domates çorbası bir tutam rende kaşarla
8 kaşık kabak yemeği bir dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşil çay 1 litre su
Spor yapıcam
Bu menüleri neye göre değerlendiriyorsunuz anlamadım ama neyseCanım menu çok güzel masallahhggg
3 yıldır hiç spor yapmadın mıTeşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için . 3 yıl öncesinde fittnes salonuna giderdim düzenli
Ortaokul yıllarımda da voleybol takımındaydım okulun
Guzel menu afiyet olsunSalata mercimek çorba kabak yeemeği yedim karnım acayip şiş bi türlü anlamadım
Bende bakıyorum sağlıklıyaşıyoruz a.ben omega3 ve dvit takviyesi alıyorum düzenli olarak.b12fln iyi çıkmıştıÖyle gibi de içinde ince detaylar var. Ha almaya gerek yok hepsini sarı mezuralı olan yeter aslında. Bi de face te sağlıklı yaşıyoruz sayfasını iyi takip etsek yeter. Ben normalde omega 3 q10 k2 vit d vit b 12,vit herşeyiyle yaptım 2 sene önce. Çok faydasını gördüm. Çok hastalığımdan kurtuldum gerçekten. Ama işte nefsime yenildim hamilelikte bıraktım.
Canım menün güzel..ramazan şerbeti inşallah az şekerli ve ev yapımıdır.hazırlar çok tatlı..Misafirim var paylaşıp kaçıyorum
Sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
İftar
Taze fasulye
1.5 kase cacık
Ramazan şerbeti
2 kaşık pirinç pilavı (şükür bitti pilav)
1 çatal ucu bisküvi pastası.
Şeker var mı onlar da ben de bi alsam diyordum da ben şekersiz sanıyorum onları.Canım menün güzel..ramazan şerbeti inşallah az şekerli ve ev yapımıdır.hazırlar çok tatlı..
Canım pilavın tavuğu nohutu bol pirinci azsa süper..inşallah hasta olmazsın canım geçmiş olsun..Selam kizlar menum
1 kase corba
Nohutlu tavuklu pilav
Salata
7000 adim yurudum
Su 4 bardak ictim
Iftardan sonra hemen yattim yeni kalktim su ictim tekrar yatiyorum her yerim kiriliyor gibi hasta oluyorum galiba
Şekerli kaptancım onlar.bildiğin şerbet gibi.geçen sene almıştım içemedik bizŞeker var mı onlar da ben de bi alsam diyordum da ben şekersiz sanıyorum onları.
Teşekkür ederim canımbeni motive ediyosun duayenim benim .. çookk çookk teşekkürler
Tamam başlangıçta sarı mezuralı alınıyor.@MiuLego sadece sarı mezuralı olan Karatay diyeti kitabını alsan yeter senin için. Gerisini kafana yatarsa alırım.
Jilliana cuma başlayacağım canımOhh mis .. afiyet olsun şeker.
Jillian yapmadın mı
Ben şimdi yapıcam ama korkuyorum azcık
Ne kadar yedin tavuklu nohutlu pilav? Ayyyyy can evimden vurdunSelam kizlar menum
1 kase corba
Nohutlu tavuklu pilav
Salata
7000 adim yurudum
Su 4 bardak ictim
Iftardan sonra hemen yattim yeni kalktim su ictim tekrar yatiyorum her yerim kiriliyor gibi hasta oluyorum galiba
Şerbet pilav ve yine tatlıMisafirim var paylaşıp kaçıyorum
Sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
İftar
Taze fasulye
1.5 kase cacık
Ramazan şerbeti
2 kaşık pirinç pilavı (şükür bitti pilav)
1 çatal ucu bisküvi pastası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?