Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tamam başlangıçta sarı mezuralı alınıyor.

Jilliana cuma başlayacağım canım

Ne kadar yedin tavuklu nohutlu pilav? Ayyyyy can evimden vurdun

Şerbet pilav ve yine tatlı
Hazır şerbet, bardağı 100 kalori. Pilav hesapta yoktu. Dayanamadım. O tatlı da 2 gündür dolapta içim gidiyor. Çatal ucu yedim onu da.

Jilian mıdır nedir 5 dk yaptım ter boşaldı resmen bınu yapabilsem 10 günde 10 kilo veririm herhalde
Ben hiç tenezzül bile etmedim valla. İzlerken gozlerim yoruluyor. Çok hızlı hareketler ve geçişleri. Isınma hareketleri yapmadan yapmamalı bence .

Amannn Allahimmm günün menü su gelmiş işte buuuuuu..... ( @yesa1 çok tırsıyorum )
Öğlen ve akşam karataya göre şekerle beslenmissin canım su an muhtemelern miden gurulduyordur miktarlar güzel afiyet olsun
Kuzum ya akşam böyle olmaz ne kadar arti da olsan metobolizma yavaşlar az olan şeyleri de depo eder. Gerisi güzel afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım inşallah bulantin çok olmaz..
Hem zümrem hem rakibem süpersin bu sahurda bende ceviz ve kuru kayısı yiyecem
Afiyet olsun yine harika bir menü
Selam kizlar menum
1 kase corba
Nohutlu tavuklu pilav
Salata
7000 adim yurudum
Su 4 bardak ictim
Iftardan sonra hemen yattim yeni kalktim su ictim tekrar yatiyorum her yerim kiriliyor gibi hasta oluyorum galiba
Sayuri yazmistin sanırım ama ben unuttum canım. Pilav miktarı ölçülü ise menün çok guzel
Sadece pilav gözüme battı serbet olduğu için gerisi çok.gzuel afiyet olsun :)
Jillian çok zor çok ileri seviye aman kızlar dikkat.
Ben geçen yaz level1 ı yapmıştım ilk 3 gün çok zorluyor ama sonra çok sevmistim ideal kilom da yapacam inşallah

Menümü vereyim
Sahur 1.5 has yumurta 3 zeytin
Avuç içi pide ile melemen

Iftar: 1 kepçe yoğurtlu çorba
1 kase kemik başlama bol salata

Ara: çay ve 1 tane kalburabastı
Su 2 litre

Tekrar merhaba kızlar. Görümcem 1 haftadır burada, eşiyle boşanma arifesindeler, onunla derin sohbet ediyorduk iftar sonrası, misafirim var diyip kaçtım o yüzden. Kayınvalidemin şeker hastalığı var ilk gün tuttu başka tutturmadım, gözüne vurmaya başlamış bu sene. Görümcem de adet olunca. Eşim de işte. Tek kaldım bu gece. Biraz daha oturup sahurumu yapıp yatacağım. Uyursam kalkamam büyük ihtimal. Sahurumu hazırladım, acıkmayı bekliyorum.

Evde köy peyniri var ve çok tuzlu. O yüzden kibrit kutusu kadar kaşar peynir ile tost yaptım tb ekmeğine. Yiyesim de yok da işte, hazırladım, bekliyorum.

Menümü vereyim
Sahur 1.5 has yumurta 3 zeytin
Avuç içi pide ile melemen

Iftar: 1 kepçe yoğurtlu çorba
1 kase kemik başlama bol salata

Ara: çay ve 1 tane kalburabastı
Su 2 litre

O tatlı kaptanın tanıdığı hak ise bence sıkıntı yoo

Anka kaptan tatlı hakkı en son salı miydi kullanma

Bi de ben kullanmadım isteyen varsa vereyim hakkımı :)

O tatlı kaptanın tanıdığı hak ise bence sıkıntı yoo

Anka kaptan tatlı hakkı en son salı miydi kullanma

Bi de ben kullanmadım isteyen varsa vereyim hakkımı :)
Evet canim o. aslında yemek istemedim ama çok canım çekti eşim dün yedi bugün de yiyince dayanamadım. Şekerpare tarzı tatlılar favorim :)

Kızım uyumuyor benle oyun oyna diyor benim hiç halim yok
artık sahurumu yapıcam
sabah kızım okula gidecek ona kalkmam lazım
Gözlerim kapanıyor
Ay bi daha yaparmıyım bacaklarım ağrıdı herkese iyi sahurlar

Canım alışma evresinde oluyor öyle ama bana göre jilliana başlamadan önce leslie yapılmalı. sonra yavaş yavaş jillian im spuat jumping jack gibi hareketleri eklenmeli. o zaman sanki daha iyi olur. Bu arada bu kuzular hep böyle benimki de 12 ye geliyordu uyudu

Afiyet olsun canim guzel menun. Misiri yedin mi bilmiyorum ama gi yuksek kan sekerini cabuk yukseltiyo

Tesekkur ederim miucum

cuma vunu bole giderse eksiler gelicek canim

Canimm afiyet baal seker olsun superr beslenmissjn yine bh arada ayni saatte aksam yemegini yiyormusuz bugun ben bugun 100mekik cektim yanlismi bakmkskm demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…