Yok size tatlı hakkı bi daha. Dünya Şampiyonluğu getirseniz yine vermicem. Menumu beğenenlere verebilirim belkiEvet canim o. aslında yemek istemedim ama çok canım çekti eşim dün yedi bugün de yiyince dayanamadım. Şekerpare tarzı tatlılar favorim :)
Geçen sefer pazara kadar dedim ama bu sefer son kullanma tarihi koymamıştım son olsun bu gün. Bundan sonra olur da tatlı hakkı verirsem salı günleri son gün olsun kızlar.O tatlı kaptanın tanıdığı hak ise bence sıkıntı yoo
Anka kaptan tatlı hakkı en son salı miydi kullanma
Bi de ben kullanmadım isteyen varsa vereyim hakkımı :)
Süper olur 4kilo mükemmel bi rakamGeçen sefer pazara kadar dedim ama bu sefer son kullanma tarihi koymamıştım son olsun bu gün. Bundan sonra olur da tatlı hakkı verirsem salı günleri son gün olsun kızlar.
Ramazan rehavetine kapılmayalım arkadaşlar. Hayallerimizi düşünelim... Bayrama en azından bir 4-5 kilo vererek girsek fena mı olur
Rakibemm bu ramazanda çok iyi gidiyorum pide ekmek hamurişi tatlı yemiyorummm.kork bndenAmannn Allahimmm günün menü su gelmiş işte buuuuuu.....( yesa çok tırsıyorum )
Öğlen ve akşam karataya göre şekerle beslenmissin canım su an muhtemelern miden gurulduyordurmiktarlar güzel afiyet olsun
Kuzum ya akşam böyle olmaz ne kadar arti da olsan metobolizma yavaşlar az olan şeyleri de depo eder. Gerisi güzel afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım inşallah bulantin çok olmaz..
Hem zümrem hem rakibem süpersinbu sahurda bende ceviz ve kuru kayısı yiyecem
Afiyet olsun yine harika bir menü
Sayuri yazmistin sanırım ama ben unuttum canım. Pilav miktarı ölçülü ise menün çok guzel
Sadece pilav gözüme battı serbet olduğu için gerisi çok.gzuel afiyet olsun :)
Ben geçen yaz level1 ı yapmıştım ilk 3 gün çok zorluyor ama sonra çok sevmistim ideal kilom da yapacam inşallah
Canım kv ve görümcene Allah yardım etsin. .sahur menün süper.çok dengeliEki Görüntüle 2001752 Tekrar merhaba kızlar. Görümcem 1 haftadır burada, eşiyle boşanma arifesindeler, onunla derin sohbet ediyorduk iftar sonrası, misafirim var diyip kaçtım o yüzden. Kayınvalidemin şeker hastalığı var ilk gün tuttu başka tutturmadım, gözüne vurmaya başlamış bu sene. Görümcem de adet olunca. Eşim de işte. Tek kaldım bu gece. Biraz daha oturup sahurumu yapıp yatacağım. Uyursam kalkamam büyük ihtimal. Sahurumu hazırladım, acıkmayı bekliyorum.
Evde köy peyniri var ve çok tuzlu. O yüzden kibrit kutusu kadar kaşar peynir ile tost yaptım tb ekmeğine. Yiyesim de yok da işte, hazırladım, bekliyorum.
Zümrem güzel menü.ama rakipciğim kalburabastıdan 1 tane yemek de neymiş söyle 4-5tanesi ancak keser insanı.bidaha az yeme bol bol götür tatlılarıMenümü vereyim
Sahur 1.5 has yumurta 3 zeytin
Avuç içi pide ile melemen
Iftar: 1 kepçe yoğurtlu çorba
1 kase kemik başlama bol salata
Ara: çay ve 1 tane kalburabastı
Su 2 litre
Ceviz candır zümrecim.afiyet olsun.cidden tok tutuyor ben hiç acıkmıyorum desem yeridir
Sagol canim bugun daha iyiyimCanım pilavın tavuğu nohutu bol pirinci azsa süper..inşallah hasta olmazsın canım geçmiş olsun..
Ben sahur yapamiyorumAmannn Allahimmm günün menü su gelmiş işte buuuuuu.....( yesa çok tırsıyorum )
Öğlen ve akşam karataya göre şekerle beslenmissin canım su an muhtemelern miden gurulduyordurmiktarlar güzel afiyet olsun
Kuzum ya akşam böyle olmaz ne kadar arti da olsan metobolizma yavaşlar az olan şeyleri de depo eder. Gerisi güzel afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım inşallah bulantin çok olmaz..
Hem zümrem hem rakibem süpersinbu sahurda bende ceviz ve kuru kayısı yiyecem
Afiyet olsun yine harika bir menü
Sayuri yazmistin sanırım ama ben unuttum canım. Pilav miktarı ölçülü ise menün çok guzel
Sadece pilav gözüme battı serbet olduğu için gerisi çok.gzuel afiyet olsun :)
Ben geçen yaz level1 ı yapmıştım ilk 3 gün çok zorluyor ama sonra çok sevmistim ideal kilom da yapacam inşallah
Ben yine yiyemedim yaa sahurda. İçim almadı ağzımda yarım cevizi çevirdim çevirdim yutana kadar öldüm 1 tane de çeri domates yedim fındık kadar tamam. Gerisi çay suCeviz candır zümrecim.afiyet olsun.cidden tok tutuyor ben hiç acıkmıyorum desem yeridir
Ben de yiyince daha kotu oluyorum hic sahur yapamiyorum mide eksimesi orucken rezil bir sey oluyorBen yine yiyemedim yaa sahurda. İçim almadı ağzımda yarım cevizi çevirdim çevirdim yutana kadar öldüm 1 tane de çeri domates yedim fındık kadar tamam. Gerisi çay su
Rennie falan kullansan sen belki faydası olur. Benim midem bulanıyor. Tatlı nutella falan olsa iyi yerim aslındaBen de yiyince daha kotu oluyorum hic sahur yapamiyorum mide eksimesi orucken rezil bir sey oluyor
Olsun canim arada olur cok kalorili degil gi yuksek biraz ama sinucta benim gibi baklava yemedinSagol cnm yedım vallaBı daha yemem zaten zor yedım vicdan azabı mı yoksa midem mı küçüldü bilmiyorum
ilaç kullanmaktansa yememek daha iyi bence bide böyle alıştım galiba sevdiğim şeylerde olsa uyan ye yat beni mahvediyorRennie falan kullansan sen belki faydası olur. Benim midem bulanıyor. Tatlı nutella falan olsa iyi yerim aslında
Kız senden korkulur mu hiçRakibemm bu ramazanda çok iyi gidiyorum pide ekmek hamurişi tatlı yemiyorummm.kork bnden
Yok yeaaaaa çok beklersin hıhhhZümrem güzel menü.ama rakipciğim kalburabastıdan 1 tane yemek de neymiş söyle 4-5tanesi ancak keser insanı.bidaha az yeme bol bol götür tatlıları
Bu gece yedim canım ama varya tıka basa doydum resmen. Sut de ictim sanırım o da baya şişirdi. Ama insan sağlıklı yiyince vicdani da midesi de çok rahat oluyorCeviz candır zümrecim.afiyet olsun.cidden tok tutuyor ben hiç acıkmıyorum desem yeridir
Yesa daki hormonal durumlar bizi bu ara kurtarır bence.Bence de tırsHayır ben kızınca yesa mı kurtaracak seni yesayı kim kurtarsın sen interneti kapatır kaçarsın yesanın o şansını da yok
Oo masallah yediginde ermistir zatenSelam kizlar menum
1 kase corba
Nohutlu tavuklu pilav
Salata
7000 adim yurudum
Su 4 bardak ictim
Iftardan sonra hemen yattim yeni kalktim su ictim tekrar yatiyorum her yerim kiriliyor gibi hasta oluyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?