Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O tatlı kaptanın tanıdığı hak ise bence sıkıntı yoo

Anka kaptan tatlı hakkı en son salı miydi kullanma

Bi de ben kullanmadım isteyen varsa vereyim hakkımı :)
Geçen sefer pazara kadar dedim ama bu sefer son kullanma tarihi koymamıştım son olsun bu gün. Bundan sonra olur da tatlı hakkı verirsem salı günleri son gün olsun kızlar.

Ramazan rehavetine kapılmayalım arkadaşlar. Hayallerimizi düşünelim... Bayrama en azından bir 4-5 kilo vererek girsek fena mı olur

Süper olur 4kilo mükemmel bi rakam

Rakibemm bu ramazanda çok iyi gidiyorum pide ekmek hamurişi tatlı yemiyorummm.kork bnden

Canım kv ve görümcene Allah yardım etsin. .sahur menün süper.çok dengeli

Menümü vereyim
Sahur 1.5 has yumurta 3 zeytin
Avuç içi pide ile melemen

Iftar: 1 kepçe yoğurtlu çorba
1 kase kemik başlama bol salata

Ara: çay ve 1 tane kalburabastı
Su 2 litre
Zümrem güzel menü.ama rakipciğim kalburabastıdan 1 tane yemek de neymiş söyle 4-5tanesi ancak keser insanı.bidaha az yeme bol bol götür tatlıları

Ben sahur yapamiyorum

Rakibemm bu ramazanda çok iyi gidiyorum pide ekmek hamurişi tatlı yemiyorummm.kork bnden
Kız senden korkulur mu hiç
Zümrem güzel menü.ama rakipciğim kalburabastıdan 1 tane yemek de neymiş söyle 4-5tanesi ancak keser insanı.bidaha az yeme bol bol götür tatlıları
Yok yeaaaaa çok beklersin hıhhh senin gibi saglikli sahur da yaptim ohhh
Ceviz candır zümrecim.afiyet olsun.cidden tok tutuyor ben hiç acıkmıyorum desem yeridir
Bu gece yedim canım ama varya tıka basa doydum resmen. Sut de ictim sanırım o da baya şişirdi. Ama insan sağlıklı yiyince vicdani da midesi de çok rahat oluyor

Bence de tırs Hayır ben kızınca yesa mı kurtaracak seni yesayı kim kurtarsın sen interneti kapatır kaçarsın yesanın o şansını da yok
Yesa daki hormonal durumlar bizi bu ara kurtarır bence.. hem de yesa ortamı yumuşatıyor yeiivvvrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…