Yesa daki hormonal durumlar bizi bu ara kurtarır bence.. hem de yesa ortamı yumuşatıyor yeiivvvrumm
Canım alışma evresinde oluyor öyle ama bana göre jilliana başlamadan önce leslie yapılmalı. sonra yavaş yavaş jillian im spuat jumping jack gibi hareketleri eklenmeli. o zaman sanki daha iyi olur. Bu arada bu kuzular hep böyle benimki de 12 ye geliyordu uyudu
Canım ben de hep senin gibi olurdum önceden. Sabah kalktığımda midem çok kötü olurdu. Geçen sene ramazanda birşey keşfettim. Sahurda yemekten sonra sade Türk kahvesi içiyorum. Allah a çok şükür artık midem çok rahat. Sende bir dene istersenBen de yiyince daha kotu oluyorum hic sahur yapamiyorum mide eksimesi orucken rezil bir sey oluyor
canım kahve uykunu kaçırmıyor muCanım ben de hep senin gibi olurdum önceden. Sabah kalktığımda midem çok kötü olurdu. Geçen sene ramazanda birşey keşfettim. Sahurda yemekten sonra sade Türk kahvesi içiyorum. Allah a çok şükür artık midem çok rahat. Sende bir dene isterseninciakis
Yok canım kaçırmıyor çünkü içtikten sonra engec 1 saat içinde yatıyorum. Daha etkisini göstermemiş oluyor.canım kahve uykunu kaçırmıyor mu
evet kuzum bugün de 80 mekik çek. Bugünün prograıydı 100 mekik :)Canimm afiyet baal seker olsun superr beslenmissjn yine bh arada ayni saatte aksam yemegini yiyormusuz bugunben bugun 100mekik cektim yanlismi bakmkskm demek ki
günaydın canım bende aynı durumdayım cumadan beri bekliyorum yol etkili oldu bende galiba ama moralim gayet iyi şişkinlik hissetmiyorumGünaydın.
Hala regl yok.
Moral sıfır
Ben şiştim parmaklarımdan belli...günaydın canım bende aynı durumdayım cumadan beri bekliyorum yol etkili oldu bende galiba ama moralim gayet iyi şişkinlik hissetmiyorum
Ne güzel ya, bende baya şşkinlik var yeteeeer diye haykırasım var.günaydın canım bende aynı durumdayım cumadan beri bekliyorum yol etkili oldu bende galiba ama moralim gayet iyi şişkinlik hissetmiyorum
Ne çektik be. Benim hiç gecikmezdi son 2-3 aydır huyu suyu değişti anlamadım. Epey de gecikecek gibi hiç belirti de yok. Senin geçen ayki halin gibi olcam sanırım. İnşallaaaaah sen kurtarırsın gecikmez ankaBen şiştim parmaklarımdan belli...benim geçen ay 15 gün gecikti. Geçen ay 2 sinde geldi bu ay bakalım bekliyorum inşallah gecikmez 1.5 kilo fazla geldim geçen ay gecikince
günlerimizde aynıymış benimde 2 mayıstıBen şiştim parmaklarımdan belli...benim geçen ay 15 gün gecikti. Geçen ay 2 sinde geldi bu ay bakalım bekliyorum inşallah gecikmez 1.5 kilo fazla geldim geçen ay gecikince
gecikme nedenlerine baktın mı aşırı spor da var nedenler arasında belki o etkilemiştirNe güzel ya, bende baya şşkinlik var yeteeeer diye haykırasım var.
Ne çektik be. Benim hiç gecikmezdi son 2-3 aydır huyu suyu değişti anlamadım. Epey de gecikecek gibi hiç belirti de yok. Senin geçen ayki halin gibi olcam sanırım. İnşallaaaaah sen kurtarırsın gecikmez anka
Benim de 25 ti canım ama artık değil kafasına göre takılıyorgünlerimizde aynıymış benimde 2 mayıstı
15 gün de bayağı çokmuş sirkülasyonların ortalama kaç gün oluyor benim 25 ile 30 arasında değişiyor düzensizim
yok canım bakmadım benim hiç gecikmezdi o yüzden nedenlerini de bilmiyorum ama çok mantıklı olabilir.gecikme nedenlerine baktın mı aşırı spor da var nedenler arasında belki o etkilemiştir
Günaydın.
Hala regl yok.
Moral sıfır
Hain dom dom. Nasıl da eğleniyor. Aylaaaarca rahatsın tabi artıkgünaydın
benim de hala regl yok
ama moral tavan hahahahhaa
yok canım bakmadım benim hiç gecikmezdi o yüzden nedenlerini de bilmiyorum ama çok mantıklı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?