Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Saat 1 gibi uyudu Ramazan'da onunda düzeni bozuldu

Ben de yiyince daha kotu oluyorum hic sahur yapamiyorum mide eksimesi orucken rezil bir sey oluyor
Canım ben de hep senin gibi olurdum önceden. Sabah kalktığımda midem çok kötü olurdu. Geçen sene ramazanda birşey keşfettim. Sahurda yemekten sonra sade Türk kahvesi içiyorum. Allah a çok şükür artık midem çok rahat. Sende bir dene istersen inciakis

Spor yapmak istiyorum ama kalkmaya üşeniyorum ya aaaaa

günaydın canım bende aynı durumdayım cumadan beri bekliyorum yol etkili oldu bende galiba ama moralim gayet iyi şişkinlik hissetmiyorum
Ben şiştim parmaklarımdan belli... benim geçen ay 15 gün gecikti. Geçen ay 2 sinde geldi bu ay bakalım bekliyorum inşallah gecikmez 1.5 kilo fazla geldim geçen ay gecikince

günaydın canım bende aynı durumdayım cumadan beri bekliyorum yol etkili oldu bende galiba ama moralim gayet iyi şişkinlik hissetmiyorum
Ne güzel ya, bende baya şşkinlik var yeteeeer diye haykırasım var.
Ben şiştim parmaklarımdan belli... benim geçen ay 15 gün gecikti. Geçen ay 2 sinde geldi bu ay bakalım bekliyorum inşallah gecikmez 1.5 kilo fazla geldim geçen ay gecikince
Ne çektik be. Benim hiç gecikmezdi son 2-3 aydır huyu suyu değişti anlamadım. Epey de gecikecek gibi hiç belirti de yok. Senin geçen ayki halin gibi olcam sanırım. İnşallaaaaah sen kurtarırsın gecikmez anka

günlerimizde aynıymış benimde 2 mayıstı
15 gün de bayağı çokmuş sirkülasyonların ortalama kaç gün oluyor benim 25 ile 30 arasında değişiyor düzensizim

gecikme nedenlerine baktın mı aşırı spor da var nedenler arasında belki o etkilemiştir

günlerimizde aynıymış benimde 2 mayıstı
15 gün de bayağı çokmuş sirkülasyonların ortalama kaç gün oluyor benim 25 ile 30 arasında değişiyor düzensizim
Benim de 25 ti canım ama artık değil kafasına göre takılıyor
Anka canım o +1.5 kilo şişkinliği ne zaman attın regl olunca hemen mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…