Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben yine yiyemedim yaa sahurda. İçim almadı ağzımda yarım cevizi çevirdim çevirdim yutana kadar öldüm 1 tane de çeri domates yedim fındık kadar tamam. Gerisi çay su
Biliyorum canım benim çevremde de çok kişi var sahur yapamayan.direncin düşmüyorsa da hiç sıkıntı değil.zorla yemek kötü oluyo gecenin bi yarısı

Süpersin zümrem benim.sen zaten genelde sağlıklı takılıyorsun canım.bide yemedikçe mide küçülüyo o sahurdaki kahvaltı bile çok geliyo ama ben cidden onu yemezsem acıkırım.bide okulda öğlenciyim ya akşam pilim bitiyor derste.18.00da çıkıyorum iftar 19.40da son saatler baş ağrısı yapıyor

Kkzlar ben napayim ya 15 gun gecikti reglim halende olasi yok en fazla 10gun gecikiyordu bebekten sonra bir duzwne oturtamadi vucuuuuudeemmm kendini hic belirtide yok yani karnim sis stresli ve gerginlik yapiyo

Kkzlar ben napayim ya 15 gun gecikti reglim halende olasi yok en fazla 10gun gecikiyordu bebekten sonra bir duzwne oturtamadi vucuuuuudeemmm kendini hic belirtide yok yani karnim sis stresli ve gerginlik yapiyo
Eylülüm senin geçen haftaki halin gibiyim aynen ben de şuan gittikçe artı çıkıyorum ayyy ne zormuş valla Allah sana da sabır versin. İnşallah hemencik oluruz.

Biliyorum canım benim çevremde de çok kişi var sahur yapamayan.direncin düşmüyorsa da hiç sıkıntı değil.zorla yemek kötü oluyo gecenin bi yarısı
Aynen yaa midem almıyor bi türlü. Ama yemeyince de kilo veremeyecekmişim gibi de geliyor bakalım belki alışırım ilerleyen zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…