Oooh mis afiyet şifa olsun canım..bnde bol tavuklu severimSagol canim bugun daha iyiyim
Cam kaseler varya hepsi o kadar yedim tavugu boldu
Hain dom dom. Nasıl da eğleniyor. Aylaaaarca rahatsın tabi artık
Biliyorum canım benim çevremde de çok kişi var sahur yapamayan.direncin düşmüyorsa da hiç sıkıntı değil.zorla yemek kötü oluyo gecenin bi yarısıBen yine yiyemedim yaa sahurda. İçim almadı ağzımda yarım cevizi çevirdim çevirdim yutana kadar öldüm 1 tane de çeri domates yedim fındık kadar tamam. Gerisi çay su
Gitmeyi mi düşünüyordun ki? Hı?
ya ben 18 - 20 haftadan sonra da gitmesem buralardan olmaz mı
kilo bildirimi yapmam ama
Süpersin zümrem benim.sen zaten genelde sağlıklı takılıyorsun canım.bide yemedikçe mide küçülüyo o sahurdaki kahvaltı bile çok geliyo ama ben cidden onu yemezsem acıkırım.bide okulda öğlenciyim ya akşam pilim bitiyor derste.18.00da çıkıyorum iftar 19.40da son saatler baş ağrısı yapıyorKız senden korkulur mu hiç
Yok yeaaaaa çok beklersin hıhhhsenin gibi saglikli sahur da yaptim ohhh
Bu gece yedim canım ama varya tıka basa doydum resmen. Sut de ictim sanırım o da baya şişirdi. Ama insan sağlıklı yiyince vicdani da midesi de çok rahat oluyor
Yesaaa nereye gidiyosun bebişin cinsiyetini ultrason fotolarını fln isteriz bizzzz
Eylülüm senin geçen haftaki halin gibiyim aynen ben de şuanKkzlar ben napayim ya 15 gun gecikti reglim halende olasi yok en fazla 10gun gecikiyordu bebekten sonra bir duzwne oturtamadi vucuuuuudeemmm kendini hic belirtide yok yani karnim sis stresli ve gerginlik yapiyo
Ayyy canım akşam 2 kupa birden içeceğim valla. Bilmiyordum bunu. Hemen uygulayacağım.Regl geciken kızlar sabah akşam 1er kupa adaçayı için çok iyi geliyor..bende hemen işe yarıyor
eylul7158eylul inciakis @MiuLego
Kkzlar ben napayim ya 15 gun gecikti reglim halende olasi yok en fazla 10gun gecikiyordu bebekten sonra bir duzwne oturtamadi vucuuuuudeemmm kendini hic belirtide yok yani karnim sis stresli ve gerginlik yapiyo
Gitmeyi mi düşünüyordun ki? Hı?
ayyy kızlar çok tatlısınızzzzzzzzzzYesaaa nereye gidiyosun bebişin cinsiyetini ultrason fotolarını fln isteriz bizzzzhayatta bırakmayızz
İnşallah canım inşallah!!sağlıkla kucağına alırsın mutlu mutlu büyür minik kuşayyy kızlar çok tatlısınızzzzzzzzzz
20 haftadan sonra kilo almaya başlayacağım ya o yüzden demiştim ama vazgeçtim suyum gelene kadar burdayım
Al şekerimKızlar öğle arası gidip Karatay kitabımı alıciiiimmm.
burdakal canım benim bebişşini hep beraber bekliyelimayyy kızlar çok tatlısınızzzzzzzzzz
20 haftadan sonra kilo almaya başlayacağım ya o yüzden demiştim ama vazgeçtim suyum gelene kadar burdayım
ayyy kızlar çok tatlısınızzzzzzzzzz
20 haftadan sonra kilo almaya başlayacağım ya o yüzden demiştim ama vazgeçtim suyum gelene kadar burdayım inşallah
Zaten kim gönderecek ki seni. Tabii ki kalacaksın
Aynen yaa midem almıyor bi türlü. Ama yemeyince de kilo veremeyecekmişim gibi de geliyor bakalım belki alışırım ilerleyen zamanlarda.Biliyorum canım benim çevremde de çok kişi var sahur yapamayan.direncin düşmüyorsa da hiç sıkıntı değil.zorla yemek kötü oluyo gecenin bi yarısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?