Ben hastaneye geldim kızlar. Dr neyim olduğunu bilemedi oyalıyor beni bakalım ne diyecek. Bu 6. Doktor.. Uzaylı gibi hissediyorum kendimi
Gecmıs olsun ne olduBen hastaneye geldim kızlar. Dr neyim olduğunu bilemedi oyalıyor beni bakalım ne diyecek. Bu 6. Doktor.. Uzaylı gibi hissediyorum kendimi
Noldu kaptan?Ben hastaneye geldim kızlar. Dr neyim olduğunu bilemedi oyalıyor beni bakalım ne diyecek. Bu 6. Doktor.. Uzaylı gibi hissediyorum kendimi
geçmiş olsun canım kötü bir şey yoktur inşallahBen hastaneye geldim kızlar. Dr neyim olduğunu bilemedi oyalıyor beni bakalım ne diyecek. Bu 6. Doktor.. Uzaylı gibi hissediyorum kendimi
ayyy anka geçmiş olsun neden gittin neyin vardı yaaa
Gecmıs olsun ne oldu
Gunaydın kızlar uykumu alamıyorum ya sersem gibiyim sahur menumu yazayım
1 yumurta
Salatalık domates
Peynır zeytin bir catal recel
El kadar pide
2 bardak çay
1lt su birazda fındık
Ben de şuan uzaylısın gibi düşündüm ay mavi miYok kızlar kotu bişey yok çok şükür. Cildiyeye geldim. Sen biliyorsun ya yesa ben mavi terliyorum onu sormaya geldim.yok ilk kez duymuşlar uzaylı gibi bakıyorlar. hocasına soracak tahliller falan istedi işte.
Mavi terliyorumYok kızlar kotu bişey yok çok şükür. Cildiyeye geldim. Sen biliyorsun ya yesa ben mavi terliyorum onu sormaya geldim.yok ilk kez duymuşlar uzaylı gibi bakıyorlar. hocasına soracak tahliller falan istedi işte.
Ben de şuan uzaylısın gibi düşündüm ay mavi mimerak ettim neden ki acabaa
Mavi terliyorummerak ettim ne cıkıcak acaba
o doktorlar araştırmaya üşeniyorlardır. En kolayı başka bölüme sevk etmek nasılsa.. Şu hastaneler tüylerimi diken diken yapıyor ya sinir oluyorum.Doktorlar da böyle bakıyor işte
Bu 6. doktor. Hayır kışın çok takmıyordum ama yaz geldi zayıflıyorum açık renk pantolon gömlek giymeye korkuyorum... Öyle de inatçı ki lekeler yıkamakla çıkmıyor sürekli iç çamaşırı alıyorum
Bence bişey çıkmayacak başka bolume gönderecek bakalım bekletiyorlar şimdilik. Hasta da almıyor içeri.
Sagol cnm :)Afiyet olsun süper..
Valla ilk defa duydum bende İnş iyi Bı doktor denk gelirde anlarsın ne olduğunu tabi bizdeDoktorlar da böyle bakıyor işte
Bu 6. doktor. Hayır kışın çok takmıyordum ama yaz geldi zayıflıyorum açık renk pantolon gömlek giymeye korkuyorum... Öyle de inatçı ki lekeler yıkamakla çıkmıyor sürekli iç çamaşırı alıyorum
Bence bişey çıkmayacak başka bolume gönderecek bakalım bekletiyorlar şimdilik. Hasta da almıyor içeri.
Yok kızlar kotu bişey yok çok şükür. Cildiyeye geldim. Sen biliyorsun ya yesa ben mavi terliyorum onu sormaya geldim.yok ilk kez duymuşlar uzaylı gibi bakıyorlar. hocasına soracak tahliller falan istedi işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?