Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok kızlar kotu bişey yok çok şükür. Cildiyeye geldim. Sen biliyorsun ya yesa ben mavi terliyorum onu sormaya geldim. yok ilk kez duymuşlar uzaylı gibi bakıyorlar. hocasına soracak tahliller falan istedi işte.
Ben de şuan uzaylısın gibi düşündüm ay mavi mi merak ettim neden ki acabaa

Yok kızlar kotu bişey yok çok şükür. Cildiyeye geldim. Sen biliyorsun ya yesa ben mavi terliyorum onu sormaya geldim. yok ilk kez duymuşlar uzaylı gibi bakıyorlar. hocasına soracak tahliller falan istedi işte.
Mavi terliyorum merak ettim ne cıkıcak acaba

Ben de şuan uzaylısın gibi düşündüm ay mavi mi merak ettim neden ki acabaa

Doktorlar da böyle bakıyor işte
Bu 6. doktor. Hayır kışın çok takmıyordum ama yaz geldi zayıflıyorum açık renk pantolon gömlek giymeye korkuyorum... Öyle de inatçı ki lekeler yıkamakla çıkmıyor sürekli iç çamaşırı alıyorum

Mavi terliyorum merak ettim ne cıkıcak acaba

Bence bişey çıkmayacak başka bolume gönderecek bakalım bekletiyorlar şimdilik. Hasta da almıyor içeri.

o doktorlar araştırmaya üşeniyorlardır. En kolayı başka bölüme sevk etmek nasılsa.. Şu hastaneler tüylerimi diken diken yapıyor ya sinir oluyorum.

Valla ilk defa duydum bende İnş iyi Bı doktor denk gelirde anlarsın ne olduğunu tabi bizde

aynen canım bilmem ki hep anlatırım benim mavi terleyen bir arkadaşım var diye

Kaptancım geçmiş olsun çok enteresan benim kardeşim dr çok göğün bu aralar beni ararsa bi sorayım bakalım ne diycek

Yesacım hayırsıyla bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…