gunaydın ,yok anka ne motivasyon düşüklüğü menüler çok güzel kaçamak yok artı yok
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
GİDECEK O KİLOLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
TAM GAZ İLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Anka
yesa
@Sily
@eylul7158eylul
tevafuk55
@MiuLego
@db55
hippotalamus
5816bursa
@erdnctuba85
@umut-16
[USER=777571]@florence_N
inciakis
aktayarda [/USER]
Kızlar adınızın yanındaki kilo durumunu nerden yapıyorsunuz
hayırlı olsun tatlımaynen canım bilmem ki hep anlatırım benim mavi terleyen bir arkadaşım var diye
gecmıs olsunBen hastaneye geldim kızlar. Dr neyim olduğunu bilemedi oyalıyor beni bakalım ne diyecek. Bu 6. Doktor.. Uzaylı gibi hissediyorum kendimi
Müthiş güzel ve sağlıklı bir menü.afiyet olsunGunaydın kızlar uykumu alamıyorum ya sersem gibiyim sahur menumu yazayım
1 yumurta
Salatalık domates
Peynır zeytin bir catal recel
El kadar pide
2 bardak çay
1lt su birazda fındık
Ayy kaptan geçmiş olsun.bende merak ettim ilginç valla mavi terYok kızlar kotu bişey yok çok şükür. Cildiyeye geldim. Sen biliyorsun ya yesa ben mavi terliyorum onu sormaya geldim.yok ilk kez duymuşlar uzaylı gibi bakıyorlar. hocasına soracak tahliller falan istedi işte.
Çok sağlıklı ve güzel bir menüüGunaydın kızlar uykumu alamıyorum ya sersem gibiyim sahur menumu yazayım
1 yumurta
Salatalık domates
Peynır zeytin bir catal recel
El kadar pide
2 bardak çay
1lt su birazda fındık
Cook tsk ederim cnmMüthiş güzel ve sağlıklı bir menü.afiyet olsun
Tartıldın mi canımGünaydın.
Hala regl yok.
Moral sıfır
Uyku mu ohh mis valla benım de gözlerim kapanıyor ama uyku haram banaHerkese selamlar kızlarben gideyim biraz uyuyayim gizlerim kapanıyor
ya bende öyleyim masaya başımı koyup yatıcam nerdeyseHerkese selamlar kızlarben gideyim biraz uyuyayim gizlerim kapanıyor
Buradayım canım. Yeni uyandım, yarım saat oldu. Bebiki yedirdim anca oturdum geçmişi okuyordum. Sahura kadar oturdum gece, tam yatacağım ortanca oğlan uyandı defalarca, 6ya geliyordu saat yattığımda.florence_N nerdesin canım? ?
çok teşekkür edrim tatlı diyet koçum benimCanım menu çok güzel masallahhggg
öyle oldu evet yapamadım .3 gebelik ve düşük .moral bozukluğu ..yıkım vs3 yıldır hiç spor yapmadın mı
Aynısı bende de var. Çok iyi oluyor..Kızlar buranın bir faydasını daha keşfettim. Bugün kalktım diyelim ağzıma bi meyve atıcam yada başka bişey. . Aman yememe yazmama değmez diye yemiyorum :))
Tartıldım 57.8 ya da 57.9 du daha da artı çıktımTartıldın mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?