Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız spordan olması imkansız ya. cuma 57.3 tüm ve dünkü menümü de görmüşsündür ne var bir günde 200-3-- gr + lık. Tam tersi eksi çıkması lazım. Bu kesinlikle regl den eminim artık.
o zaman kesin ödem olmuştur 2 kilo bile fark eden oluyor sıkma canını sonrasında farkı görünce sevinirsin

akşama ne yiyeceksiniz kızlar benim dünden tavuklu nohutlu pilav var yanına şakşuka yapıcam da ikisini de yiyemem demi kendime ne yapsam

Ben akşam maş fasulyesinden salata yapacaktım kendime ama eşim oğlanla şantiyeye yemeğe gidecekmiş. Onun bamya çorbasını yerim artık. Pazar yapmıştım boşa gitmesin. Yiyebilir miyim bamya çorbası yanında ayran. İzin var mı. Sonra sıkıntı çıkmasın

Afiyet olsun bugün bende biraz daha dikkat edicem sende öyle yap kaptan cumaya az kaldı

Akşama kesmeli (eristeli) yeşil mercimek çorbası var ama yemeyeceğim. Yeşil fasulye vardı onu yerim. Bol da ayran düşünüyorum, avuç içi pide bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…