Geldim kızlar ben. Ter bezlerimde mantar oluşmuş. İlaç verdi krem şampuan falan verdi. 1 ay sonra geçmezse kontrole gel dedi. Bakalım geçer inşallah.
geçmiş olsun canımGeldim kızlar ben. Ter bezlerimde mantar oluşmuş. İlaç verdi krem şampuan falan verdi. 1 ay sonra geçmezse kontrole gel dedi. Bakalım geçer inşallah.
Hadi inşallah kurtulursunGeldim kızlar ben. Ter bezlerimde mantar oluşmuş. İlaç verdi krem şampuan falan verdi. 1 ay sonra geçmezse kontrole gel dedi. Bakalım geçer inşallah.
Allah Allah ne garipmiş
düzenli kullan anka kardeş de geçsin valla çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
Hadi inşallah kurtulursun
Kızlar bebeklerimmmmmm
tereyağı nasıl kilo yapmıyor hayret yaKızlar bebeklerimmmmmm
noldu böyle miu ya spora ara mı versen ne yapsanAynısı bende de var. Çok iyi oluyor..
Tartıldım 57.8 ya da 57.9 du daha da artı çıktım
geçmiş olsun kaptan sayende bir şey daha öğrendikGeldim kızlar ben. Ter bezlerimde mantar oluşmuş. İlaç verdi krem şampuan falan verdi. 1 ay sonra geçmezse kontrole gel dedi. Bakalım geçer inşallah.
Doğal yağlar kilo yapmaz vücudun temel yapı taşlarıdır der sayın Karataytereyağı nasıl kilo yapmıyor hayret yaben yemeğe korkuyorum
Kız spordan olması imkansız ya. cuma 57.3 tüm ve dünkü menümü de görmüşsündür ne var bir günde 200-3-- gr + lık. Tam tersi eksi çıkması lazım. Bu kesinlikle regl den eminim artık.noldu böyle miu ya spora ara mı versen ne yapsan
o zaman kesin ödem olmuştur 2 kilo bile fark eden oluyor sıkma canını sonrasında farkı görünce sevinirsinKız spordan olması imkansız ya. cuma 57.3 tüm ve dünkü menümü de görmüşsündür ne var bir günde 200-3-- gr + lık. Tam tersi eksi çıkması lazım. Bu kesinlikle regl den eminim artık.
İkisini de yeme canım. Yeşil mercimek salatası?akşama ne yiyeceksiniz kızlar benim dünden tavuklu nohutlu pilav var yanına şakşuka yapıcam da ikisini de yiyemem demi kendime ne yapsam
tamamdır miucum salata oruçlu iken olmuyor da yemeğini yapayım sıcak sıcak içim ısınsın ben oruçlu iken üşüyorumİkisini de yeme canım. Yeşil mercimek salatası?
Afiyet olsun bugün bende biraz daha dikkat edicem sende öyle yap kaptan cumaya az kaldıBen akşam maş fasulyesinden salata yapacaktım kendime ama eşim oğlanla şantiyeye yemeğe gidecekmiş. Onun bamya çorbasını yerim artık. Pazar yapmıştım boşa gitmesin. Yiyebilir miyim bamya çorbası yanında ayran. İzin var mı. Sonra sıkıntı çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?