Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Akşama kesmeli (eristeli) yeşil mercimek çorbası var ama yemeyeceğim. Yeşil fasulye vardı onu yerim. Bol da ayran düşünüyorum, avuç içi pide bir de.

tamamdır miucum salata oruçlu iken olmuyor da yemeğini yapayım sıcak sıcak içim ısınsın ben oruçlu iken üşüyorum

Akşama kesmeli (eristeli) yeşil mercimek çorbası var ama yemeyeceğim. Yeşil fasulye vardı onu yerim. Bol da ayran düşünüyorum, avuç içi pide bir de.

Oh oh bayıldım afiyet olsun

bak bak bak laflara bak

Geldim kızlar ben. Ter bezlerimde mantar oluşmuş. İlaç verdi krem şampuan falan verdi. 1 ay sonra geçmezse kontrole gel dedi. Bakalım geçer inşallah.

Geçmiş olsun

tamamdır miucum salata oruçlu iken olmuyor da yemeğini yapayım sıcak sıcak içim ısınsın ben oruçlu iken üşüyorum
Bende açınca üşüyorum üşüdüğüm için küçük cadıyıda kalın giydiriyorum

Bu arada kızlar evde spor yapanlar spor yaparken çıplak ayak mı yapıyorsunuz. Ayakkabı giyiyor musunuz

Ebet çıplak ayakla yapıyorum

Ben ne çorap ne ayakkabı hiç bişey giymiyordum topuklarımda kalınlaşma çatlama falan oldu. Geçenlerde eşim oğlana ayakkabı almış küçük geldi o ayakkabılara el koydum ben de ayakkabıyla yapacağım artık ..
Ama bu sertlikler çatlaklar zamanla geçer mi ki..

Bu arada kızlar evde spor yapanlar spor yaparken çıplak ayak mı yapıyorsunuz. Ayakkabı giyiyor musunuz
BEN ayakkabıyla yapıyorum yoksa ayak tabanlarım su topluyor tahriş oluyor. Hem bence ayak sağlığı yapısı için de ayakkabı şart

52 dakikadır mesaj yazılmamış
İftar hazırlığına mı giriştiniz kızlar. Benim yemeğim var işim de yok spor yapayım dedim bakalım neler yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…