- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ben akşam maş fasulyesinden salata yapacaktım kendime ama eşim oğlanla şantiyeye yemeğe gidecekmiş. Onun bamya çorbasını yerim artık. Pazar yapmıştım boşa gitmesin. Yiyebilir miyim bamya çorbası yanında ayran. İzin var mı. Sonra sıkıntı çıkmasın
tamamdır miucum salata oruçlu iken olmuyor da yemeğini yapayım sıcak sıcak içim ısınsın ben oruçlu iken üşüyorum
Akşama kesmeli (eristeli) yeşil mercimek çorbası var ama yemeyeceğim. Yeşil fasulye vardı onu yerim. Bol da ayran düşünüyorum, avuç içi pide bir de.
Ben dikkat ediyorum zaten asayiş berkemal sorun yok.Afiyet olsun bugün bende biraz daha dikkat edicem sende öyle yap kaptan cumaya az kaldı
Ben akşam maş fasulyesinden salata yapacaktım kendime ama eşim oğlanla şantiyeye yemeğe gidecekmiş. Onun bamya çorbasını yerim artık. Pazar yapmıştım boşa gitmesin. Yiyebilir miyim bamya çorbası yanında ayran. İzin var mı. Sonra sıkıntı çıkmasın
Ben ayakkabı aldım 20 liraya. İlk dönem bantta yürüyordum topuklarım agrimistiBu arada kızlar evde spor yapanlar spor yaparken çıplak ayak mı yapıyorsunuz. Ayakkabı giyiyor musunuz
Bu arada kızlar evde spor yapanlar spor yaparken çıplak ayak mı yapıyorsunuz. Ayakkabı giyiyor musunuz
koşu bandında ayakkabı ama leslie yi çorapla yapıyorumBu arada kızlar evde spor yapanlar spor yaparken çıplak ayak mı yapıyorsunuz. Ayakkabı giyiyor musunuz
Geldim kızlar ben. Ter bezlerimde mantar oluşmuş. İlaç verdi krem şampuan falan verdi. 1 ay sonra geçmezse kontrole gel dedi. Bakalım geçer inşallah.
Bende açınca üşüyorum üşüdüğüm için küçük cadıyıda kalın giydiriyorumtamamdır miucum salata oruçlu iken olmuyor da yemeğini yapayım sıcak sıcak içim ısınsın ben oruçlu iken üşüyorum
Bu arada kızlar evde spor yapanlar spor yaparken çıplak ayak mı yapıyorsunuz. Ayakkabı giyiyor musunuz
BEN ayakkabıyla yapıyorum yoksa ayak tabanlarım su topluyor tahriş oluyor. Hem bence ayak sağlığı yapısı için de ayakkabı şartBu arada kızlar evde spor yapanlar spor yaparken çıplak ayak mı yapıyorsunuz. Ayakkabı giyiyor musunuz
Geçmis olsun uzayli rakibim :)Geldim kızlar ben. Ter bezlerimde mantar oluşmuş. İlaç verdi krem şampuan falan verdi. 1 ay sonra geçmezse kontrole gel dedi. Bakalım geçer inşallah.
52 dakikadır mesaj yazılmamış
İftar hazırlığına mı giriştiniz kızlar. Benim yemeğim var işim de yok spor yapayım dedim bakalım neler yapabilirim.
Ben de usuyunce herkes usuyor zannediyorm ama sen yinede cok giydirme kızçeniGeçmiş olsun
Bende açınca üşüyorum üşüdüğüm için küçük cadıyıda kalın giydiriyorum
Ebet çıplak ayakla yapıyorum
Valla helal olsun kaptan ben yerimden kalkamiyorum anca iftardan sonra yururum100 jumping jack 50 dağ tırmanışı 30 lungee yaptım bittim oruçken zor oluyormuş. Sahurdan sonra yapayım bi daha
Afiyet olsun guzel menuAkşama tavuk ızgara yanına salata çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?