- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Anka kaptanım.. ben o küçücük incecik böreği süt olsun diye yemedim ki.. gözüm kaldı diye yedim.. ekmekte tam tahıllı 1.5 dilim.. fazladan sadece 4 kiraz ve bi yarım dilim tava böreği yedim.. incecikti küçücüktü. .ilk günüm. . Gözüm doysun diye yedim. Süt için 1.5 lt su ve güzel bi kahvaltı yaptım.. sizin yarınız kadar yemiyorum lafına biraz kırıldım açıkcası..
Sütüm azalır diye yedim yazmışsın ona istinaden yazdım sut yapsın diye onları yemene gerek yok diye. Geçen benim minicik 42 cm karelik böreğime sataşıp durdunuz ya onlar bu kadar yoktu diyeAnka kaptanım.. ben o küçücük incecik böreği süt olsun diye yemedim ki.. gözüm kaldı diye yedim.. ekmekte tam tahıllı 1.5 dilim.. fazladan sadece 4 kiraz ve bi yarım dilim tava böreği yedim.. incecikti küçücüktü. .ilk günüm. . Gözüm doysun diye yedim. Süt için 1.5 lt su ve güzel bi kahvaltı yaptım.. sizin yarınız kadar yemiyorum lafına biraz kırıldım açıkcası..
Yok ben ilk gün hem acıkırım hemde sütüm azalır diye korktum dedim. Çok oldu sanki dedim.. ben azarlamana kırıldım demedim ki ben sizin yarınız kadar yemiyorum demene biraz kırıldım. Yoksa tabiki azarla, uyar.. yoksa niye yazalım burayaSütüm azalır diye yedim yazmışsın ona istinaden yazdım sut yapsın diye onları yemene gerek yok diye. Geçen benim minicik 42 cm karelik böreğime sataşıp durdunuz ya onlar bu kadar yoktu diye
Bundan sonra kimseye bişey demiyorum vallahi istediğinizi yiyin için herşeyde kaptan azarladı kaptana alındım.
Kaptan sustu..
Tamam canım özür dilerim dikkatli olurum bundan sonra.Yok ben ilk gün hem acıkırım hemde sütüm azalır diye korktum dedim. Çok oldu sanki dedim.. ben azarlamana kırıldım demedim ki ben sizin yarınız kadar yemiyorum demene biraz kırıldım. Yoksa tabiki azarla, uyar.. yoksa niye yazalım buraya
Boy kilo oranı diye bir şey var. .. Her 80 kilo aynı kaloriyi alamaz.Kilo arttıkça ihtiyaç olan kalori de artıyor. Düşük kiloda biri 1000 kalori diyet yapıyorsa kilosu çok olan 1200lük diyet yapar. Diyetisyenler bile buna göre hesap yapıyorlar. Hippo ile benim fazla yeme hakkımız var bu nedenle. Aksine birden kalori alımını çok azaltırsak vücut yağ üretir.
Arkadaş onu kötü niyetle dememiştir bence hippo. Ses tonu ve mimik olmayınca burada yanlış anlaşılmıştır.
Kilo arttıkça ihtiyaç olan kalori de artıyor. Düşük kiloda biri 1000 kalori diyet yapıyorsa kilosu çok olan 1200lük diyet yapar. Diyetisyenler bile buna göre hesap yapıyorlar. Hippo ile benim fazla yeme hakkımız var bu nedenle. Aksine birden kalori alımını çok azaltırsak vücut yağ üretir.
Arkadaş onu kötü niyetle dememiştir bence hippo. Ses tonu ve mimik olmayınca burada yanlış anlaşılmıştır.
Ben onu demek istemedim. Senin kilon bizden az, bizim çok olunca fazla yememiz normal. Bu fazlalık tatlı, hamur işi demek değil tabii ki. Boydan ziyade hayat tarzı, metabolizma hızı ve spor yapıp yapmadigina göre belirliyorlar kaloriyi. Maskeli bir alet ile bakıyorlar hatta.Boy kilo oranı diye bir şey var. .. Her 80 kilo aynı kaloriyi alamaz.
Özür dinlenecek bişey yok kaptan.. teşekkür ederim yine de :))Tamam canım özür dilerim dikkatli olurum bundan sonra.
aynı durumdayız canım ama mecburen yaptığımız kalorisi yüksek yiyecekleri yemiyecez benim eşim bugün dışarda yiyecek oğluma köfte yapıcam belki 2 tane alırım dün kendime yeşil mercimek yapmıştım onu yiyecem benMerhaba nasılsınız kızlar akşama daha bişey bulamadım yasebze yapsam kızım yemiyor corba corba artık midem lıkır lıkır oluyor kendime ayrı yapsam oruc oruc canım istemiyor
Ben de ızgarada köfte yanında közlenmiş sebze yiyeceğim inşallahaynı durumdayız canım ama mecburen yaptığımız kalorisi yüksek yiyecekleri yemiyecez benim eşim bugün dışarda yiyecek oğluma köfte yapıcam belki 2 tane alırım dün kendime yeşil mercimek yapmıştım onu yiyecem ben
Afiyet olsunBen de ızgarada köfte yanında közlenmiş sebze yiyeceğim inşallah
sağol ankacım valla horon tepicektim sevinçten. Cuma tartısına kadar gider mi sence bunun ödemi?Gözün aydın canım
Amin amin amin çokça aminGözün Aydın darısı bana
Ay evet ses tonu ve mimik olmayınca yanlış anlaşılmaya neden olabiliyor böyle bi durumla ben samimi olduğum arkadaşımı kaybettim
Kaptan sen bişey demeyeceksen bizim burda ne işimiz var sen ve diğer arkadaşlar biZe yol gösteriyorlar
ay çok güzel közlenmiş herşeye bayılıyorum ben ya.Ben de ızgarada köfte yanında közlenmiş sebze yiyeceğim inşallah
Cnm eşim işi geregi iftarda olmuyo tek kızla ben varım kızımda çorba et türü yiyor gecen sene bamya kapuska bezelye ne bileyim işte bu tür yemekleri tabak tabak yerdi bu sene yemiyor birde acaip bir damak tadı var Bı farklı bısey koysam anında anlıyor kokuyor bu dıye yemiyor mesela gecen köfte yaptım doktorumuz kabak rendele anlamaz içinde dedı Bı kokladı azcık ısırdı istemiyorum bu kokuyor köfte istiyorum dedı mecbur yenı yaptım artık corba da sıcakta yenmiyor Ne yapıcam sasırdım vallaaynı durumdayız canım ama mecburen yaptığımız kalorisi yüksek yiyecekleri yemiyecez benim eşim bugün dışarda yiyecek oğluma köfte yapıcam belki 2 tane alırım dün kendime yeşil mercimek yapmıştım onu yiyecem ben
Cnm hadı gozun aydın benim durum farklıydı ama regl olduktan sonra epey gitti İnş seninde gidersağol ankacım valla horon tepicektim sevinçten. Cuma tartısına kadar gider mi sence bunun ödemi?
Amin amin amin çokça amin
ay çok güzel közlenmiş herşeye bayılıyorum ben ya.
Halsizlik biraz oluyor ama uyku olmuyor. Ben de daha spor yapma fırsatı bulamadım. Meyve yemeye yerim kalmıyor, sahurda da unutuyorum.kızlar iftardan sonra nasıl oluyorsunuz bana iftardan en fazla 2 saat sonra uyku bastırıyor halsizlik yatağa zor gidiyorum
Ne zor çocuk büyütmek ya. siz anneler cennetliksiniz gerçekten..Cnm eşim işi geregi iftarda olmuyo tek kızla ben varım kızımda çorba et türü yiyor gecen sene bamya kapuska bezelye ne bileyim işte bu tür yemekleri tabak tabak yerdi bu sene yemiyor birde acaip bir damak tadı var Bı farklı bısey koysam anında anlıyor kokuyor bu dıye yemiyor mesela gecen köfte yaptım doktorumuz kabak rendele anlamaz içinde dedı Bı kokladı azcık ısırdı istemiyorum bu kokuyor köfte istiyorum dedı mecbur yenı yaptım artık corba da sıcakta yenmiyor Ne yapıcam sasırdım valla
Kaç gün içinde gitti kuzum? Benim de gitsin hemen inşallahCnm hadı gozun aydın benim durum farklıydı ama regl olduktan sonra epey gitti İnş seninde gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?