Benıde bu saatte uyku basıyor kızımı uyuttum ninni söylerken benimde uykum geliyor birazdan uyurum belkiHalsizlik biraz oluyor ama uyku olmuyor. Ben de daha spor yapma fırsatı bulamadım. Meyve yemeye yerim kalmıyor, sahurda da unutuyorum.
bak sen bıcırığın damak tadına nasılda anlıyoCnm eşim işi geregi iftarda olmuyo tek kızla ben varım kızımda çorba et türü yiyor gecen sene bamya kapuska bezelye ne bileyim işte bu tür yemekleri tabak tabak yerdi bu sene yemiyor birde acaip bir damak tadı var Bı farklı bısey koysam anında anlıyor kokuyor bu dıye yemiyor mesela gecen köfte yaptım doktorumuz kabak rendele anlamaz içinde dedı Bı kokladı azcık ısırdı istemiyorum bu kokuyor köfte istiyorum dedı mecbur yenı yaptım artık corba da sıcakta yenmiyor Ne yapıcam sasırdım valla
Sorma bir yağmur da başladı hava karardı, uyusam ne iyi olur. Saatlerdir ayar parmaklarının ucuyla burnumun ucu ısınmiyor. Kucagimda battaniye var bir de, örtülü ayaklarım bacaklarımBenıde bu saatte uyku basıyor kızımı uyuttum ninni söylerken benimde uykum geliyor birazdan uyurum belki
Cnm Öyle annemi şimdi daha iyi anlıyorum ve eli degil ayaklarını öpesim geliyor o derece kı eskiden bu kadar ımkan da yoktu ben annemın bahce de bebek bezi yıkadıgını hatırlıyorum mesela Rabbim saglık sıhhat versin hepsine İnş bizde iyi örnek anne oluruzNe zor çocuk büyütmek ya. siz anneler cennetliksiniz gerçekten..
Kaç gün içinde gitti kuzum? Benim de gitsin hemen inşallah
ya zaman az ya ondan galiba canım ben pazartesi çay bile içemeden uyudum gözümde kaldı o yüzden dün iftarı hazırlarken demledim 2 büyük bardak içtim sonra bi uyku bastırdı hasta mı olucam ne 10 10.30 gibi yatağa gidiyorum arada kalkıp su içip tekrar yatıyorumHalsizlik biraz oluyor ama uyku olmuyor. Ben de daha spor yapma fırsatı bulamadım. Meyve yemeye yerim kalmıyor, sahurda da unutuyorum.
ohhh benim yerimede uyu çok kıskandım seniBenıde bu saatte uyku basıyor kızımı uyuttum ninni söylerken benimde uykum geliyor birazdan uyurum belki
Burası sıcak bugun az kapıya indik uyumadan oynasın diye cok sıcaktı gerı cıktık sen neredesin cnmSorma bir yağmur da başladı hava karardı, uyusam ne iyi olur. Saatlerdir ayar parmaklarının ucuyla burnumun ucu ısınmiyor. Kucagimda battaniye var bir de, örtülü ayaklarım bacaklarım
Adana'dayım ben. Buralar da hep sıcak olurdu ama Rabbime şükürler olsun ramazan başından beri serin gidiyor. Bugün de gök delindi.Burası sıcak bugun az kapıya indik uyumadan oynasın diye cok sıcaktı gerı cıktık sen neredesin cnm
Ayy valla ugrasıyorum her gun pazar yarın İnş patlıcan falan alayım da yarın yaparım kaynım kasap Bı arayım taze ne var bobrek falan oluyor bazen ben sevmem ama kız yiyor bakayım yollasın bıseylerbak sen bıcırığın damak tadına nasılda anlıyosimdiki çocuklar gerçekten çok fena
Eşin yokmuş canın çeken bir şeyden yap et yiyorsa kızın ızgara yap yanıda közlenmiş sebze (kaptandan kopya çektim)
01 :) evet cnm oyleymiş teyzemızın gelini adanalı halı falan yok bizde dıyo kışın seriyorlar mış :) ayy adana kebap Adana'dayım ben. Buralar da hep sıcak olurdu ama Rabbime şükürler olsun ramazan başından beri serin gidiyor. Bugün de gök delindi.
Canım dün bende öyle oldum. ..kızlar iftardan sonra nasıl oluyorsunuz bana iftardan en fazla 2 saat sonra uyku bastırıyor halsizlik yatağa zor gidiyorum
Ya evet öyle. Ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım. Hatta tüm evin seramik olduğunu görünce şok geçirmiştim. Duvarlarda dahil bildiğin balkon yıkar gibi ev yıkıyorlar. Ben Kocaeli'den geldim buraya, evlenince. Çok şükür kendi evimi parke yaptırdım ama.01 :) evet cnm oyleymiş teyzemızın gelini adanalı halı falan yok bizde dıyo kışın seriyorlar mış :) ayy adana kebap kafa gitti benım
Hatay'da durum aynı.. yeni yeni parkelere alıştılar.. ev yıkamaya bayılıyorlar..Ya evet öyle. Ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım. Hatta tüm evin seramik olduğunu görünce şok geçirmiştim. Duvarlarda dahil bildiğin balkon yıkar gibi ev yıkıyorlar. Ben Kocaeli'den geldim buraya, evlenince. Çok şükür kendi evimi parke yaptırdım ama.
Cartlak kebabı da diyorlar, ondan mı? İnan bayılırım ama orijinalini pek sevmiyorum. Kıymaya sadece karabiber katıyorlar. Ben köfte ile yapıyorum, sonra da yemeyip yanına yatıyorum. Harbi bu hafta ben de yapayım.Kızlar birazdan yemek yapmaya gidicem.. patlıcan kebabı yapim diyorum :))
Fırında patlıcan ve kıyma o kadarCartlak kebabı da diyorlar, ondan mı? İnan bayılırım ama orijinalini pek sevmiyorum. Kıymaya sadece karabiber katıyorlar. Ben köfte ile yapıyorum, sonra da yemeyip yanına yatıyorum. Harbi bu hafta ben de yapayım.
Cartlak bambaşka bir şeymiş. Ne bilim gorumcelerim öyle derdi. Hiç de bakmadım netten. Bu işte, ama çok kuru okuyor. Araya domates koyup üzerine salçalı su dokuyorsun, öyle seviyorum ben.Fırında patlıcan ve kıyma o kadarresmini atarım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?