Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bak sen bıcırığın damak tadına nasılda anlıyo simdiki çocuklar gerçekten çok fena
Eşin yokmuş canın çeken bir şeyden yap et yiyorsa kızın ızgara yap yanıda közlenmiş sebze (kaptandan kopya çektim)

Benıde bu saatte uyku basıyor kızımı uyuttum ninni söylerken benimde uykum geliyor birazdan uyurum belki
Sorma bir yağmur da başladı hava karardı, uyusam ne iyi olur. Saatlerdir ayar parmaklarının ucuyla burnumun ucu ısınmiyor. Kucagimda battaniye var bir de, örtülü ayaklarım bacaklarım

Ne zor çocuk büyütmek ya. siz anneler cennetliksiniz gerçekten..

Kaç gün içinde gitti kuzum? Benim de gitsin hemen inşallah
Cnm Öyle annemi şimdi daha iyi anlıyorum ve eli degil ayaklarını öpesim geliyor o derece kı eskiden bu kadar ımkan da yoktu ben annemın bahce de bebek bezi yıkadıgını hatırlıyorum mesela Rabbim saglık sıhhat versin hepsine İnş bizde iyi örnek anne oluruz
Cnm ben kurtaj olduktan bir hafta falan sonra katıldım guruba işte o dönemi pek hatırlamıyorum ama regl olduktan sonra 1kg dan fazla gitti ama özel durumdan dolayı normalde o kadar gider mi bilmem

Halsizlik biraz oluyor ama uyku olmuyor. Ben de daha spor yapma fırsatı bulamadım. Meyve yemeye yerim kalmıyor, sahurda da unutuyorum.
ya zaman az ya ondan galiba canım ben pazartesi çay bile içemeden uyudum gözümde kaldı o yüzden dün iftarı hazırlarken demledim 2 büyük bardak içtim sonra bi uyku bastırdı hasta mı olucam ne 10 10.30 gibi yatağa gidiyorum arada kalkıp su içip tekrar yatıyorum

Sorma bir yağmur da başladı hava karardı, uyusam ne iyi olur. Saatlerdir ayar parmaklarının ucuyla burnumun ucu ısınmiyor. Kucagimda battaniye var bir de, örtülü ayaklarım bacaklarım
Burası sıcak bugun az kapıya indik uyumadan oynasın diye cok sıcaktı gerı cıktık sen neredesin cnm

Ayy valla ugrasıyorum her gun pazar yarın İnş patlıcan falan alayım da yarın yaparım kaynım kasap Bı arayım taze ne var bobrek falan oluyor bazen ben sevmem ama kız yiyor bakayım yollasın bıseyler

Adana'dayım ben. Buralar da hep sıcak olurdu ama Rabbime şükürler olsun ramazan başından beri serin gidiyor. Bugün de gök delindi.
01 :) evet cnm oyleymiş teyzemızın gelini adanalı halı falan yok bizde dıyo kışın seriyorlar mış :) ayy adana kebap  kafa gitti benım

01 :) evet cnm oyleymiş teyzemızın gelini adanalı halı falan yok bizde dıyo kışın seriyorlar mış :) ayy adana kebap  kafa gitti benım
Ya evet öyle. Ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım. Hatta tüm evin seramik olduğunu görünce şok geçirmiştim. Duvarlarda dahil bildiğin balkon yıkar gibi ev yıkıyorlar. Ben Kocaeli'den geldim buraya, evlenince. Çok şükür kendi evimi parke yaptırdım ama.

Hatay'da durum aynı.. yeni yeni parkelere alıştılar.. ev yıkamaya bayılıyorlar..

Kızlar birazdan yemek yapmaya gidicem.. patlıcan kebabı yapim diyorum :))
Cartlak kebabı da diyorlar, ondan mı? İnan bayılırım ama orijinalini pek sevmiyorum. Kıymaya sadece karabiber katıyorlar. Ben köfte ile yapıyorum, sonra da yemeyip yanına yatıyorum. Harbi bu hafta ben de yapayım.

Fırında patlıcan ve kıyma o kadar resmini atarım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…