- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bende bi patlıcan bi köfte dizip üzerine salçalış su ve domates koyucam atarım resim inşallahCartlak bambaşka bir şeymiş. Ne bilim gorumcelerim öyle derdi. Hiç de bakmadım netten. Bu işte, ama çok kuru okuyor. Araya domates koyup üzerine salçalı su dokuyorsun, öyle seviyorum ben.Eki Görüntüle 2002835
Aşağı yukarı bu işte..Cartlak bambaşka bir şeymiş. Ne bilim gorumcelerim öyle derdi. Hiç de bakmadım netten. Bu işte, ama çok kuru okuyor. Araya domates koyup üzerine salçalı su dokuyorsun, öyle seviyorum ben.Eki Görüntüle 2002835
Cartlak bambaşka bir şeymiş. Ne bilim gorumcelerim öyle derdi. Hiç de bakmadım netten. Bu işte, ama çok kuru okuyor. Araya domates koyup üzerine salçalı su dokuyorsun, öyle seviyorum ben.Eki Görüntüle 2002835
Evet canım islim kebabı :)Geçenlerde tv de bir yemek gördüm o günden beri yapasım var adını bilmiyorum ama islim kebabina da benziyor.
Patlıcan 1 dilim Üzerin e bir köfte ve 1 dilim patates hepsi yuvarlak kurdan batirilmisti yine
Patlıcanlı yemeklere bayılıyorummmmm
Ama patlıcanlar sarilmiyordu yuvarlak dilimlerdiEvet canım islim kebabı :)
Canım canını sıkma olan bize oluyor he ben yapabiliyor muyum hayır.. Ama diştan gördüğüm kadarıyla biz üzgün olunca çocuklarımız da yıpranıyor maalesefBüyük kız odasında saatlerce sıkıldım dışarı gidelim diye ağladı
Küçük kız diş çıkarıyor oda ağladı inanırmısınız orucu bozacaktım bugün hiç tahammülüm kalmadı çıldırıcaktım resmen
Bende patlıcan yemeği yaptım yanına dünden çorba ve pilav bide salata yapıcam içine pul biber attım inşallah acı olmaz eşim yemez yoksa off kafam yerinde değil
Allah yardımcın olsun canım bazen insanın sabrı gercekten tukenıyor bende sert çıkıyorum bazen sonra tum gun basım agrıyor üzüntüden cok sukur daha sabırlıyım eskiye göre sabret İnş azcık daha buyusun kuzular bize arkadas olucaklar tadını Çıkarırız ne güzel ıkı kızın varmış Rabbim korusun hepsiniBüyük kız odasında saatlerce sıkıldım dışarı gidelim diye ağladı
Küçük kız diş çıkarıyor oda ağladı inanırmısınız orucu bozacaktım bugün hiç tahammülüm kalmadı çıldırıcaktım resmen
Bende patlıcan yemeği yaptım yanına dünden çorba ve pilav bide salata yapıcam içine pul biber attım inşallah acı olmaz eşim yemez yoksa off kafam yerinde değil
Slm canım. Dün yemekteydik. Bugün daha yeni açtım siteyi. Yoğundum tatlım. Nasılsın?umut-16 cnm nerelerdesin ne yapıyorsun denk gelmedik bugun
Süpeeer menü canım.afiyet olsun.Allah kabul etsinSlm kızlar
Bugün sahur yapamadım
İftar
2 bardak su
Mercimek çorbası
Alinazik 6-7 kaşık
2 dilim kepekli ekmek
Bir yeşil biber
1 saat sonra spor yapcam jillian
Suyu da 2 ye tamamlarım
Teşk ederim tatlımSüpeeer menü canım.afiyet olsun.Allah kabul etsin
Harikasın canımMenümm
Sahur 2.00de
Eki Görüntüle 2002862
İftar 19.37
1 kase mercimek çorb
3 yk taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotu
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 1.5lt oluyor en fazla.sahura kadar
Spor 6000adım
Pembe kasedeki yoğurt mu? TatlımMenümm
Sahur 2.00de
Eki Görüntüle 2002862
İftar 19.37
1 kase mercimek çorb
3 yk taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotu
1 avuç kuruyemiş.çay
Spor 6000adım
Ekmeksiz mı yiyorsun?Menümm
Sahur 2.00de
Eki Görüntüle 2002862
İftar 19.37
1 kase mercimek çorb
3 yk taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotu
1 avuç kuruyemiş.çay
Spor 6000adım
Güzel menü . Mide bulantıların var mı canımhemen menü yazayım
SABAH
kahvaltılık gevregı sut kuruyemıs cevız
ARA
cubuk kraker susamlı
OGLE
az pılav
turlu
kayısı
ARA
1 nektarın
4 kıraz
kayısı
AKSAM
çorba
salata
pıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?