Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende bi patlıcan bi köfte dizip üzerine salçalış su ve domates koyucam atarım resim inşallah

Geçenlerde tv de bir yemek gördüm o günden beri yapasım var adını bilmiyorum ama islim kebabina da benziyor.
Patlıcan 1 dilim Üzerin e bir köfte ve 1 dilim patates hepsi yuvarlak kurdan batirilmisti yine
Patlıcanlı yemeklere bayılıyorummmmm

Çok açım kızlaaar. ( gözüm hep aç bütün cıssss lı şeyler film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor) Vallahi fotolar falan diyorsunuz ekranı ısırasım geliyor ya.
Neyse az daha su içeyim.

Evet canım islim kebabı :)

Büyük kız odasında saatlerce sıkıldım dışarı gidelim diye ağladı
Küçük kız diş çıkarıyor oda ağladı inanırmısınız orucu bozacaktım bugün hiç tahammülüm kalmadı çıldırıcaktım resmen
Bende patlıcan yemeği yaptım yanına dünden çorba ve pilav bide salata yapıcam içine pul biber attım inşallah acı olmaz eşim yemez yoksa off kafam yerinde değil

Canım canını sıkma olan bize oluyor he ben yapabiliyor muyum hayır.. Ama diştan gördüğüm kadarıyla biz üzgün olunca çocuklarımız da yıpranıyor maalesef

Allah yardımcın olsun canım bazen insanın sabrı gercekten tukenıyor bende sert çıkıyorum bazen sonra tum gun basım agrıyor üzüntüden cok sukur daha sabırlıyım eskiye göre sabret İnş azcık daha buyusun kuzular bize arkadas olucaklar tadını Çıkarırız ne güzel ıkı kızın varmış Rabbim korusun hepsini

Menümm
Sahur 2.00de

İftar 19.37
1 kase mercimek çorb
3 yk taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotu
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 1.5lt oluyor en fazla.sahura kadar
Spor 6000adım

Menümm
Sahur 2.00de
Eki Görüntüle 2002862
İftar 19.37
1 kase mercimek çorb
3 yk taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotu
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 1.5lt oluyor en fazla.sahura kadar
Spor 6000adım
Harikasın canım
Ben kuruyemiş hiç yemiyorum. Metabolizma için iyi mi ? Yoksa başka bi espirisi mi var olayın .

hemen menü yazayım

SABAH
kahvaltılık gevregı sut kuruyemıs cevız

ARA
cubuk kraker susamlı

OGLE
az pılav
turlu
kayısı

ARA
1 nektarın
4 kıraz
kayısı

AKSAM
çorba
salata
pıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…