Cankm Allah kolaylik versin sabrini artirsin zoBüyük kız odasında saatlerce sıkıldım dışarı gidelim diye ağladı
Küçük kız diş çıkarıyor oda ağladı inanırmısınız orucu bozacaktım bugün hiç tahammülüm kalmadı çıldırıcaktım resmen
Bende patlıcan yemeği yaptım yanına dünden çorba ve pilav bide salata yapıcam içine pul biber attım inşallah acı olmaz eşim yemez yoksa off kafam yerinde değil
Ya niye boyle oluyor acaba oructan mi yoksa salgin mi var anlamadimCanım dün bende öyle oldum. ..
Güzel olmuş iftar Allah kabul etsin canımSlm kızlar
Bugün sahur yapamadım
İftar
2 bardak su
Mercimek çorbası
Alinazik 6-7 kaşık
2 dilim kepekli ekmek
Bir yeşil biber
1 saat sonra spor yapcam jillian
Suyu da 2 ye tamamlarım
Ay şu tabağı bana kargola çok güzeeellll. İftr çok hafif doyurucı bayıldım. Onu da yolla en iyisiMenümm
Sahur 2.00de
Eki Görüntüle 2002862
İftar 19.37
1 kase mercimek çorb
3 yk taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotu
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 1.5lt oluyor en fazla.sahura kadar
Spor 6000adım
Güzel menü . Mide bulantıların var mı canım
Çeşit çok olunca insanın canı ekmek istemiyor. Bence ekmeksiz yemiş canımEkmeksiz mı yiyorsun?
Yesa mideni tutsun diye mi çubuk yiyorsun?hemen menü yazayım
SABAH
kahvaltılık gevregı sut kuruyemıs cevız
ARA
cubuk kraker susamlı
OGLE
az pılav
turlu
kayısı
ARA
1 nektarın
4 kıraz
kayısı
AKSAM
çorba
salata
pıde
:) evet hafif oluyo. Komik gelecek ama bence tatlı bi bulantıvar canım da çok hafif Allaha sukur hıc koşmadım daha wc ye ya da hıc çıkarmadım
gecen de yazmıştım hanı coook uzun araba yolculuğu yaparsın da mıden bır tuhaf olur çıkarmasan da hah ıste oyleyım :)
Yine guzel menun ve sporun
Sabah 07:50
1 tb kaşarlı tost
Zeytin, peynir
1 bardak light süt
10:30 1 bardak sade nescafe, 1 sade türk kahvesi
Öğle 12:20
1 kase domates çorba
1 tabak (6 kaşık) saç kavurma
1 küçük kase yeşillik salata, 1 yk haşlanmış karnabahar
Akşam 17:25
1 wasa, 1 tk krem peynir
1 hurma, 2 kuru kayısı, 5 çiğ badem
20:30 1 bardak sade kahve
Su: 4 lt
Spor:
30 dk yürüyüş
20 dk eliptik
20 dk bisiklet
100 jumping jack
700 İp
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
50 squat
Ben bugün rejimi bozdum.. Kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Günlük harcadigim kaloriyi gecmemisim, karbonhidrat-yag gram hesaplarını da aşmamisim ama aşsam da umrumda değildi. Her şeyi göze aldım. Öküz gibi yedim resmen. Şuan midemin gerginliğinden zor nefes alıyorum. Bu kadar yemenin alemi yoktu ama canım dolapta ne çektiyse azar azar hepsinden yedim. Oh canıma değsin. Kusura bakmayın kızlar, motivasyonunuzu bozmak istemem ama buna ihtiyacım varmış.
Yaa ne diyelim sana !?!? Maşallah
Sabah 07:50
1 tb kaşarlı tost
Zeytin, peynir
1 bardak light süt
10:30 1 bardak sade nescafe, 1 sade türk kahvesi
Öğle 12:20
1 kase domates çorba
1 tabak (6 kaşık) saç kavurma
1 küçük kase yeşillik salata, 1 yk haşlanmış karnabahar
Akşam 17:25
1 wasa, 1 tk krem peynir
1 hurma, 2 kuru kayısı, 5 çiğ badem
20:30 1 bardak sade kahve
Su: 4 lt
Spor:
30 dk yürüyüş
20 dk eliptik
20 dk bisiklet
100 jumping jack
700 İp
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
50 squat
Yine guzel menun ve sporun
Yaa ne diyelim sana !?!? Maşallah
Flo cumaya bir gün kalmıştı sadece..Vee yarın sil baştan..
Ben bugün rejimi bozdum.. Kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Günlük harcadigim kaloriyi gecmemisim, karbonhidrat-yag gram hesaplarını da aşmamisim ama aşsam da umrumda değildi. Her şeyi göze aldım. Öküz gibi yedim resmen. Şuan midemin gerginliğinden zor nefes alıyorum. Bu kadar yemenin alemi yoktu ama canım dolapta ne çektiyse azar azar hepsinden yedim. Oh canıma değsin. Kusura bakmayın kızlar, motivasyonunuzu bozmak istemem ama buna ihtiyacım varmış.
Afiyet olsun ne diyimBen bugün rejimi bozdum.. Kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Günlük harcadigim kaloriyi gecmemisim, karbonhidrat-yag gram hesaplarını da aşmamisim ama aşsam da umrumda değildi. Her şeyi göze aldım. Öküz gibi yedim resmen. Şuan midemin gerginliğinden zor nefes alıyorum. Bu kadar yemenin alemi yoktu ama canım dolapta ne çektiyse azar azar hepsinden yedim. Oh canıma değsin. Kusura bakmayın kızlar, motivasyonunuzu bozmak istemem ama buna ihtiyacım varmış.
Valla canım hiç gozum görmedi. Dolabı açıyorum kokuyor, çocuklara çıkarıyorum pişiriyorum, koktu da koktu ya. Bendeki de can ne yapayım. Eskiden hergun böyle yerdim karnım aciyana kadar. Bugün de free gunum olsun, pişman değilim amaFlo cumaya bir gün kalmıştı sadece..
Super menu olmusSlm kızlar
Bugün sahur yapamadım
İftar
2 bardak su
Mercimek çorbası
Alinazik 6-7 kaşık
2 dilim kepekli ekmek
Bir yeşil biber
1 saat sonra spor yapcam jillian
Suyu da 2 ye tamamlarım
O bugün değil de cuma olmalıydı işte en azından..Valla canım hiç gozum görmedi. Dolabı açıyorum kokuyor, çocuklara çıkarıyorum pişiriyorum, koltuk koktu ya. Bendeki de can ne yapayım. Eskiden hergun böyle yerdim karnım aciyana kadar. Bugün de free gunum olsun, pişman değilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?