Ben de üzüldüm. Şu an ağlayabilirim yani o kadar kötü oldum. Neyse gidip oyalanayım evde biraz.O bugün değil de cuma olmalıydı işte en azından..
bilemedim. Kendine ediyorsun sonuçta.. tabi takıma da.. üzüldüm ben açıkçası..
inşallah bu krizleri yönetmeyi de öğreneceğiz. Yoksa çabamız hep boşuna.
Canım Karatay diyetinin sağlıklı karbonhidratları çiğ kuruyemişler..o yüzden yiyorum faydalı yağlar da içeriyor.metoyu hızlandırıyor mu bilmiyorum canımHarikasın canım
Ben kuruyemiş hiç yemiyorum. Metabolizma için iyi mi ? Yoksa başka bi espirisi mi var olayın .
Aynen canım no ekmek no glutenEkmeksiz mı yiyorsun?
Ben seni çok iyi anlıyorum canım.Ben de üzüldüm. Şu an ağlayabilirim yani o kadar kötü oldum. Neyse gidip oyalanayım evde biraz.
Canım menün güzel ama kahvaltı da peynir zeytin yeşillik fln olsa en azından kahvaltılık gevrekden daha iyi olur hem sen hem bebiş için..hemen menü yazayım
SABAH
kahvaltılık gevregı sut kuruyemıs cevız
ARA
cubuk kraker susamlı
OGLE
az pılav
turlu
kayısı
ARA
1 nektarın
4 kıraz
kayısı
AKSAM
çorba
salata
pıde
Yok canım labne peyniri.oğluşla kendime yapmıştım oğluş fazla yemeyince bana kaldı ; (Pembe kasedeki yoğurt mu? Tatlım
Ok canım. Ben de ceviz ekliyeyim menüme. Çok severim zaten . Sevindim bunaCanım Karatay diyetinin sağlıklı karbonhidratları çiğ kuruyemişler..o yüzden yiyorum faydalı yağlar da içeriyor.metoyu hızlandırıyor mu bilmiyorum canım
Ok. Afiyet olsun tatlımYok canım labne peyniri.oğluşla kendime yapmıştım oğluş fazla yemeyince bana kaldı ; (
Allah kabul etsin canim afiyet olsunMenümü vereyim
Sahur 1 has yumurta bol yeşillik
3 zeytin 3 çatal peynir
1 bardak süt
Iftar: 1 kepçe çorba
4 kaşık pilav 4 kaşık pilav
3 kaşık susuz nohut yem
Salata 2 kaşık yoğurt
Kaç gündür türk kahvesi içmedim bugün içecem inşallah
Yanında birer tane kayısı hurma
Su 2 litre olacak inşallah
4 kaşık pilav 4 kalık pilav.......Menümü vereyim
Sahur 1 has yumurta bol yeşillik
3 zeytin 3 çatal peynir
1 bardak süt
Iftar: 1 kepçe çorba
4 kaşık pilav 4 kaşık pilav
3 kaşık susuz nohut yem
Salata 2 kaşık yoğurt
Kaç gündür türk kahvesi içmedim bugün içecem inşallah
Yanında birer tane kayısı hurma
Su 2 litre olacak inşallah
İnci sen beni ezip geçeceksin bu haftaSelam kizlar menum
Yesil mercimek yemegi
2 kase cacik
1 köfte
Bir dilim ekmek
Yarim dilim kavun
Cayin yanina da kuru uzum leblebi
Spor 6000 adim
Su 2 litre
Menün gayet dengeli ve sağlıklı canım.her gün spor yapıyorsun ne güzek ya imreniyorum sana miu
Sabah 07:50
1 tb kaşarlı tost
Zeytin, peynir
1 bardak light süt
10:30 1 bardak sade nescafe, 1 sade türk kahvesi
Öğle 12:20
1 kase domates çorba
1 tabak (6 kaşık) saç kavurma
1 küçük kase yeşillik salata, 1 yk haşlanmış karnabahar
Akşam 17:25
1 wasa, 1 tk krem peynir
1 hurma, 2 kuru kayısı, 5 çiğ badem
20:30 1 bardak sade kahve
Su: 4 lt
Spor:
30 dk yürüyüş
20 dk eliptik
20 dk bisiklet
100 jumping jack
700 İp
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
50 squat
Ben seni çok iyi anlıyorum canım.
Valla regl olamadım artı çıkıp duruyorum cuma tartı var takım var zararım dokunacak diye kafayı yiyordum.
Neyse bakalım cuma neler olacak.
Hemen yolluyorum miucummmGüzel olmuş iftar Allah kabul etsin canım
Ay şu tabağı bana kargola çok güzeeellll. İftr çok hafif doyurucı bayıldım. Onu da yolla en iyisi
Canim yarin yemege davetliyim ama orda da az yiyecem ayip falanda demem valla cumaya az kaldi rakibcim kusura bakma4 kaşık pilav 4 kalık pilav.......
Geliyor merdane
İnci sen beni ezip geçeceksin bu hafta
Ne güzl menü o öyle ya
Bak eriyip gideceksin az daha ye kız. Yarın aban biraz yemeğe benim için ye nolur ye
Ayy canım zorluyorum sporu valla vücut sıkılaşsın diye. Çok sıkılıyorum aslında spor yaparken ama mecbur sporsuz vücut lokum kıvamında oluyor ki nefret ederim ıyk.Menün gayet dengeli ve sağlıklı canım.her gün spor yapıyorsun ne güzek ya imreniyorum sana miu
Canım keşke fazla yemeseydin.bak istediklerimizi yemek bizi daha güzel daha sağlıklı kılmıyor..yedikçe yiyoruz belki şimdi değilsin ama yarın pişman olacağını tahmin edebiliyorum..Ben bugün rejimi bozdum.. Kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Günlük harcadigim kaloriyi gecmemisim, karbonhidrat-yag gram hesaplarını da aşmamisim ama aşsam da umrumda değildi. Her şeyi göze aldım. Öküz gibi yedim resmen. Şuan midemin gerginliğinden zor nefes alıyorum. Bu kadar yemenin alemi yoktu ama canım dolapta ne çektiyse azar azar hepsinden yedim. Oh canıma değsin. Kusura bakmayın kızlar, motivasyonunuzu bozmak istemem ama buna ihtiyacım varmış.
Çok yersen zaten sporumu senin üzerinde boks deneyerek yapabilirim sanırım. Hı hı evet. Sen bilirsin inciciğimmmmmCanim yarin yemege davetliyim ama orda da az yiyecem ayip falanda demem valla cumaya az kaldi rakibcim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?