Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de çoktandır kahve içmiyorum . İçeyim ben de . Tatlım hadi karşılklı
Menün dengeli
4+4 kaşık plav mı o kısmı karışmış sanki

Ben bu gün oruç değildim
Sabah Karatay kahvaltısı

Gün içerisinde bol boş çay su

Akşam da oğlan sulu köfte istedi. Ondan yedim çok az bulgur var şişirmesin diye. Bol bol çoban salata yedim.

Spor olarak mutfak dolaplarını sildim yeni sildiğim için temizdi zaten çok oyalamadı. Ama spor da yapacağım.

150 jumping jack 50 squat 50 lunge 50 dağ tırmanışı yapacağım .

Aç gezme kuzum sağlıklı şeylerden doyana kadar ye karatay mantığıyla bir dene göreceksin harika bir beslenme tarzı.enerjin hiç bitmiyor.cildin saçların tırnakların bile güzelleşiyor.karnın dümdüz bacakların gün be gün incecik oluyoooo..yemedikçe ekmek pilav tatlı da çekmiyor canın.katıl sende karataycılar kervanına şekerim

Hafifcecik harikasın anka bravooo!
Yoldayım eve gidince 51+1 dağ tırmanışı yapacağım

Valla denicem kafaya koydum. Mesela ara öğün yemeyi bıraktım dün okumaya başladığımdan beri. Cilt tırnak vs etkilerini kitapta da yazıyor demek doğru. Allahım bana da etki etsin inşallah

İşin kötü yanı en sevdiğim iki yemek 1. Makarna 2. Pilav
Ama zaten diyete girdiğimden beri daha doğru bu takıma daha hiç yemedim. Demek ki yemeden de oluyormuş. Belki ilerde tadını da unuturum da canım çekmez

Bnde tamamen iyileşeyim tüm yazı sporla geçireceğim inşallah.ben 1.5ay önce 38dim şuan 36 beden giyiyorummm
Sürekli sporla zayıfladığım için görenler 50kilosun fln diyo ama 59um diyince şok oluyorlar..Kesinlikle ciddi manada şekillendiriyor vücudu canımm..

Miu tamam canim yaparmiyim hic daha cumaya seni gececem
Sen beni geçersen bu hafta her hafta senle rakip olurum her hafta seni yenmek zevkli olur kuzum

Ayyyy sen benim geç gelen misafirime dua et

Kaç kilo verdin kız şuan cumaya göre
Söyle de cuma kalbime inmesin

Kaptan cok iyisin bende spor yapmak istiyorum da halim yok biraz kendime gelsem de yapsam cok mutlu olucam

Dimiiii sıkılaşmak zayoflamaktan güzel. Bana da her gören sen bu kiloda olamazsın daha zayıfsın diyor tabi ben 32 diş. Sporu bırakmayacağız işte sağlık sorunları harici.
Sonra yaşlılıkta bile taşşşşş gibi olcaz.
Herkes diyecek ki wuuuuuu ananeye bak babanneye bak

Sen beni geçersen bu hafta her hafta senle rakip olurum her hafta seni yenmek zevkli olur kuzum

Ayyyy sen benim geç gelen misafirime dua et

Kaç kilo verdin kız şuan cumaya göre
Söyle de cuma kalbime inmesin
Ben hergun guncelliyorum zaten sasirtmam simdilik sadece -600

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…