Ben de çoktandır kahve içmiyorum . İçeyim ben de . Tatlım hadi karşılklıMenümü vereyim
Sahur 1 has yumurta bol yeşillik
3 zeytin 3 çatal peynir
1 bardak süt
Iftar: 1 kepçe çorba
4 kaşık pilav 4 kaşık pilav
3 kaşık susuz nohut yem
Salata 2 kaşık yoğurt
Kaç gündür türk kahvesi içmedim bugün içecem inşallah
Yanında birer tane kayısı hurma
Su 2 litre olacak inşallah
Aç gezme kuzum sağlıklı şeylerden doyana kadar ye karatay mantığıylaAyy canım zorluyorum sporu valla vücut sıkılaşsın diye. Çok sıkılıyorum aslında spor yaparken ama mecbur sporsuz vücut lokum kıvamında oluyor ki nefret ederim ıyk.
Ben de senin menülere bayılıyorum. Bir de az kaldı karatay kitabını bitirmeyeevdeki ekmek de bitiyor benim sonra ekmek yemeyeceğim inşallah. Yavaştan uygulamaya çalışacağım karatayı
Hafifcecik harikasın anka bravooo!Ben bu gün oruç değildim
Sabah Karatay kahvaltısı
Gün içerisinde bol boş çay su
Akşam da oğlan sulu köfte istedi. Ondan yedim çok az bulgur var şişirmesin diye. Bol bol çoban salata yedim.
Spor olarak mutfak dolaplarını sildim yeni sildiğim için temizdi zaten çok oyalamadı. Ama spor da yapacağım.
150 jumping jack 50 squat 50 lunge 50 dağ tırmanışı yapacağım .
60 yapayım o zaman ben garanti olsunHafifcecik harikasın anka bravooo!
Yoldayım eve gidince 51+1 dağ tırmanışı yapacağım
Valla denicem kafaya koydum. Mesela ara öğün yemeyi bıraktım dün okumaya başladığımdan beri. Cilt tırnak vs etkilerini kitapta da yazıyor demek doğru. Allahım bana da etki etsin inşallahAç gezme kuzum sağlıklı şeylerden doyana kadar ye karatay mantığıylabir dene göreceksin harika bir beslenme tarzı.enerjin hiç bitmiyor.cildin saçların tırnakların bile güzelleşiyor.karnın dümdüz bacakların gün be gün incecik oluyoooo..yemedikçe ekmek pilav tatlı da çekmiyor canın.katıl sende karataycılar kervanına şekerim
Miu tamam canim yaparmiyim hicÇok yersen zaten sporumu senin üzerinde boks deneyerek yapabilirim sanırım. Hı hı evet. Sen bilirsin inciciğimmmmm
Hıkkkkk diye gidecem spor yaparken bak senden ötürü60 yapayım o zaman ben garanti olsun
Bnde tamamen iyileşeyim tüm yazı sporla geçireceğim inşallah.ben 1.5ay önce 38dim şuan 36 beden giyiyorummmAyy canım zorluyorum sporu valla vücut sıkılaşsın diye. Çok sıkılıyorum aslında spor yaparken ama mecbur sporsuz vücut lokum kıvamında oluyor ki nefret ederim ıyk.
Ben de senin menülere bayılıyorum. Bir de az kaldı karatay kitabını bitirmeyeevdeki ekmek de bitiyor benim sonra ekmek yemeyeceğim inşallah. Yavaştan uygulamaya çalışacağım karatayı
Sen beni geçersen bu hafta her hafta senle rakip olurumMiu tamam canim yaparmiyim hicdaha cumaya seni gececem
Kaptan cok iyisin bende spor yapmak istiyorum da halim yok biraz kendime gelsem de yapsam cok mutlu olucamBen bu gün oruç değildim
Sabah Karatay kahvaltısı
Gün içerisinde bol boş çay su
Akşam da oğlan sulu köfte istedi. Ondan yedim çok az bulgur var şişirmesin diye. Bol bol çoban salata yedim.
Spor olarak mutfak dolaplarını sildim yeni sildiğim için temizdi zaten çok oyalamadı. Ama spor da yapacağım.
150 jumping jack 50 squat 50 lunge 50 dağ tırmanışı yapacağım .
Dimiiii sıkılaşmak zayoflamaktan güzel. Bana da her gören sen bu kiloda olamazsın daha zayıfsın diyor tabi ben 32 diş. Sporu bırakmayacağız işte sağlık sorunları harici.Bnde tamamen iyileşeyim tüm yazı sporla geçireceğim inşallah.ben 1.5ay önce 38dim şuan 36 beden giyiyorummm
Sürekli sporla zayıfladığım için görenler 50kilosun fln diyo ama 59um diyince şok oluyorlar..Kesinlikle ciddi manada şekillendiriyor vücudu canımm..
Kız dur ben tum gun burdayım iftarda gittim panik yapma
Ben de iyiyim. Zaten miu kim kiKız dur ben tum gun burdayım iftarda gittim panik yapmacnm anca valla hala sofrada kız onu bekliyorum yavas yavas yiyor sen nasılsın canım
Ben hergun guncelliyorum zaten sasirtmam simdilik sadece -600Sen beni geçersen bu hafta her hafta senle rakip olurumher hafta seni yenmek zevkli olur kuzum
Ayyyy sen benim geç gelen misafirime dua et
Kaç kilo verdin kız şuan cumaya göre
Söyle de cuma kalbime inmesin
Üzüldüm ama şimdi...Ben de üzüldüm. Şu an ağlayabilirim yani o kadar kötü oldum. Neyse gidip oyalanayım evde biraz.
ben en iyisi cuma ölü taklidi yapayım.Ben hergun guncelliyorum zaten sasirtmam simdilik sadece -600
Kız dur ben tum gun burdayım iftarda gittim panik yapmacnm anca valla hala sofrada kız onu bekliyorum yavas yavas yiyor sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?