Neyse bugün böyle olmuş artık amaaa yarın kaldığın yerden devam et canım bak kaç kilo vermişsin yazım etmeEvde çocuklar ve kayınvalidem vardı ve tektim sofrada, bir hızlı yedim ki.. Midemin ağrısı yeni geçti.
Aynen canım tek dileğim sağlıklı ve zayıf bir şekilde yaş almak..şuan oğlumla ğarkta bizi abla kardeş sanıyorlarDimiiii sıkılaşmak zayoflamaktan güzel. Bana da her gören sen bu kiloda olamazsın daha zayıfsın diyor tabi ben 32 diş. Sporu bırakmayacağız işte sağlık sorunları harici.
Sonra yaşlılıkta bile taşşşşş gibi olcaz.
Herkes diyecek ki wuuuuuu ananeye bak babanneye bak
Çok ilginçsin ya. Neyse önce ayrana sonra kolaya batırmamışsın neysekiEkmek ve kola fazla da sorun doyduğum halde yemeye devam etmek oldu. Ayrana batırıp batırıp yedim ekmekleri. Görmemiş gibi..
Çok ilginçsin ya. Neyse önce ayrana sonra kolaya batırmamışsın neysekibaya karışıkmış senin kafa.
Kayınvalide mi çarptı naptı. Sizde mi kalıyor o ben anlamadım ya.
Tartıda -600 cezbetti beni. İnşallah bundan sonra yine azami dikkat edeceğim. O kadar tatlıya direndim geçen gün bir ekmeğe tav oldum. Karatay çok haklı. Bağımlılık resmen. .Neyse bugün böyle olmuş artık amaaa yarın kaldığın yerden devam et canım bak kaç kilo vermişsin yazım etme
Canım doğrudur ama 1 avuç cevizden aldığın kalori ile 4 dilim ekmekten aldığın bir değil..Planladigim menü kabak yemeği, salata ve ayrandı. Dışına çok çıktım. 850-900 kalori yemem gerekirken 1302 kalori yedim ve karbonhidrat ağırlıklı oldu.
Ayy cnm ya Öyle yapma lutfen canım mıu cum
Ayyyyy ben çok iyiyim şuan. Siz beni çok mu seviyosunuuzzzzzzzz unutmayıp hal hatır mı soruyosunuzzzzAyyy kıyamam miu cum ..
nasılmış miumm benim
Evde çocuklar ve kayınvalidem vardı ve tektim sofrada, bir hızlı yedim ki.. Midemin ağrısı yeni geçti.
Planladigim menü kabak yemeği, salata ve ayrandı. Dışına çok çıktım. 850-900 kalori yemem gerekirken 1302 kalori yedim ve karbonhidrat ağırlıklı oldu.
Evi üst katta da yatmadan yatmaya, misafiri gelince falan çıkıyor. Birlikteyiz sayılır. Hep onun suçu aslında, dedi ki küçüğe ben bakayım sen rahat ye. Keşke hep beraber otursaydik. Oğlanla uğraşırken az yerdim en azından.Çok ilginçsin ya. Neyse önce ayrana sonra kolaya batırmamışsın neysekibaya karışıkmış senin kafa.
Kayınvalide mi çarptı naptı. Sizde mi kalıyor o ben anlamadım ya.
Ayyyyy ben çok iyiyim şuan. Siz beni çok mu seviyosunuuzzzzzzzz unutmayıp hal hatır mı soruyosunuzzzz
Flo
Hayal ettiklerim evdeki bütün abur cuburları yediğindi...
Kalpten mi götürceksin kıız bizi
Bak oklavalara doyamıyorum
Evet bence yine de çok ama bu sefer de 2 kat 3 kat spor yap halledersin inşallah.
Eve abur cubur almıyorum. Kolayı da eşimin dayısı getirdi geçen gün. Ev yapımı limonata ve kayısı suyu dolu dolap. Bir abur cubur salam vardı. Onun yarısını da benim ufaklık yedi annem yanına alacağı sırada, kaşla göz arasında.Ayyyyy ben çok iyiyim şuan. Siz beni çok mu seviyosunuuzzzzzzzz unutmayıp hal hatır mı soruyosunuzzzz
Flo
Hayal ettiklerim evdeki bütün abur cuburları yediğindi...
Kalpten mi götürceksin kıız bizi
Bak oklavalara doyamıyorum
Evet bence yine de çok ama bu sefer de 2 kat 3 kat spor yap halledersin inşallah.
Canım çatlayana kadar değil de hafta içerisinde (perşembe hariç) çok canın çekerse istediğini ye ama hep yarısını filan. Kola istediyse yatım bardak iç 1 değil nolcak ki aynı şey sonuçta. Ya da tatlı mesela normalde yiyeceğini değil de tadını almalık ye. Böylece dyetteyim paikolojisinden yıpranmazsın gözün dönmez. Sonuçta sen de uğraşıyorsun o kadar emeklerine yazık etme. Yiyesin gelince buraaya yaz mesela konuşurken ederken hevesin kaçar. Destek oluruz..Eve abur cubur almıyorum. Kolayı da eşimin dayısı getirdi geçen gün. Ev yapımı limonata ve kayısı suyu dolu dolap. Bir abur cubur salam vardı. Onun yarısını da benim ufaklık yedi annem yanına alacağı sırada, kaşla göz arasında.
Haklısın canım ramazanda spor çok zor. Ama bugün leslie yapmadan uyuma sakın. Bak sakınAh Miu ah. Ramazan geldi spor gitti. Çocukların dersleri, ufak oğlan derken akşam oluyor, gece de kim yapacak spor. Kaç gündür sahura kadar oturuyorum, bugün yatacağım erkenden, inşallah uyanabilirim.
İnci bana da kefen al gel yürüyüşten dönerken. Aferin@MiuLego canim ben yuruyuse cikiyorum 10000 adima tamamliyayim bari
Beni sen gaza getirdin hic halim yoktuİnci bana da kefen al gel yürüyüşten dönerken. Aferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?