Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aynen canım tek dileğim sağlıklı ve zayıf bir şekilde yaş almak..şuan oğlumla ğarkta bizi abla kardeş sanıyorlar

Ekmek ve kola fazla da sorun doyduğum halde yemeye devam etmek oldu. Ayrana batırıp batırıp yedim ekmekleri. Görmemiş gibi..
Çok ilginçsin ya. Neyse önce ayrana sonra kolaya batırmamışsın neyseki baya karışıkmış senin kafa.
Kayınvalide mi çarptı naptı. Sizde mi kalıyor o ben anlamadım ya.

Neyse bugün böyle olmuş artık amaaa yarın kaldığın yerden devam et canım bak kaç kilo vermişsin yazım etme
Tartıda -600 cezbetti beni. İnşallah bundan sonra yine azami dikkat edeceğim. O kadar tatlıya direndim geçen gün bir ekmeğe tav oldum. Karatay çok haklı. Bağımlılık resmen. .

Ayy cnm ya Öyle yapma lutfen canım mıu cum

Ayyy kıyamam miu cum ..
nasılmış miumm benim
Ayyyyy ben çok iyiyim şuan. Siz beni çok mu seviyosunuuzzzzzzzz unutmayıp hal hatır mı soruyosunuzzzz
Evde çocuklar ve kayınvalidem vardı ve tektim sofrada, bir hızlı yedim ki.. Midemin ağrısı yeni geçti.

Planladigim menü kabak yemeği, salata ve ayrandı. Dışına çok çıktım. 850-900 kalori yemem gerekirken 1302 kalori yedim ve karbonhidrat ağırlıklı oldu.

Flo
Hayal ettiklerim evdeki bütün abur cuburları yediğindi...
Kalpten mi götürceksin kıız bizi
Bak oklavalara doyamıyorum
Evet bence yine de çok ama bu sefer de 2 kat 3 kat spor yap halledersin inşallah.

Çok ilginçsin ya. Neyse önce ayrana sonra kolaya batırmamışsın neyseki baya karışıkmış senin kafa.
Kayınvalide mi çarptı naptı. Sizde mi kalıyor o ben anlamadım ya.
Evi üst katta da yatmadan yatmaya, misafiri gelince falan çıkıyor. Birlikteyiz sayılır. Hep onun suçu aslında, dedi ki küçüğe ben bakayım sen rahat ye. Keşke hep beraber otursaydik. Oğlanla uğraşırken az yerdim en azından.

Eve abur cubur almıyorum. Kolayı da eşimin dayısı getirdi geçen gün. Ev yapımı limonata ve kayısı suyu dolu dolap. Bir abur cubur salam vardı. Onun yarısını da benim ufaklık yedi annem yanına alacağı sırada, kaşla göz arasında.

Ah Miu ah. Ramazan geldi spor gitti. Çocukların dersleri, ufak oğlan derken akşam oluyor, gece de kim yapacak spor. Kaç gündür sahura kadar oturuyorum, bugün yatacağım erkenden, inşallah uyanabilirim.

Canım çatlayana kadar değil de hafta içerisinde (perşembe hariç) çok canın çekerse istediğini ye ama hep yarısını filan. Kola istediyse yatım bardak iç 1 değil nolcak ki aynı şey sonuçta. Ya da tatlı mesela normalde yiyeceğini değil de tadını almalık ye. Böylece dyetteyim paikolojisinden yıpranmazsın gözün dönmez. Sonuçta sen de uğraşıyorsun o kadar emeklerine yazık etme. Yiyesin gelince buraaya yaz mesela konuşurken ederken hevesin kaçar. Destek oluruz..

Ah Miu ah. Ramazan geldi spor gitti. Çocukların dersleri, ufak oğlan derken akşam oluyor, gece de kim yapacak spor. Kaç gündür sahura kadar oturuyorum, bugün yatacağım erkenden, inşallah uyanabilirim.
Haklısın canım ramazanda spor çok zor. Ama bugün leslie yapmadan uyuma sakın. Bak sakın hem vicdanen de kendini çoook rahat hissedersin

Iyi geceler kizlar.
Menum
Sabah
Peynir
Domates
2 dilim.wasa
Beyaz leblebi
Aksam
Patates (cok.azdi) patlican kabak turlusu
Yogurt
30 dk.bisiklet ve 2.5 litre su.

Kolayı yarım bardak içtim zaten. Bardağa koyup kaldırdım. Yoksa buz gibi çok içerdim. İlk defa bu hafta 1 kilodan fazla olacakti verdiğim kilo. Bu karbonhidratların ödemi inşallah geçer cumaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…