Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kolayı yarım bardak içtim zaten. Bardağa koyup kaldırdım. Yoksa buz gibi çok içerdim. İlk defa bu hafta 1 kilodan fazla olacakti verdiğim kilo. Bu karbonhidratların ödemi inşallah geçer cumaya.
Hareket edersen geçer canım.
Öğreneceğiz zayıflamak kolay değil. Ama kilo almak da kolay değildi yiyeee yiyeeee aldık yani.
Ama yiyip yiyip pişman değilim diyip kendimizi kandırmıcaz. Yoksa gene aynı durumda aynı şeyi yaparız. Pişman olalım ki birdaha yapmayalım..

Yaw ben oh canıma değsin derken zorla vicdan yaptırdınız ha. Çok tatlı kızlarsınız hepiniz.

Sütü içine tarçın koyarak mı ısıtıyorsun? Sıcak/soğuk farkeder mi?
Ben soğuk süt seviyorum. Direk bir bardak süte bir çk tarçın at karıştır iç oohhhh mis. Tatlı krizine harika geliyor. Sıcak da içececksen önce ısıt sonra tarçın kat karıştır. Bence farketmez sıcak soğuk..

Çubuk tarçın sanmıştım. Oh salep gibi olur o da. Lazım olunca yapayım.

Ben de çoktandır kahve içmiyorum . İçeyim ben de . Tatlım hadi karşılklı
Menün dengeli
4+4 kaşık plav mı o kısmı karışmış sanki
Icelim canim kız ben ne yazmışım sen demezsen anlamayacaktım:)) @MiuLego niye böyle dedi diyorum hatta orası 4 kaşık pilav 4 kaşık taze fasulye kavurma olacaktı

İftara tam 15 dk kalaregl oldum
Menüm
Çorba salata patlıcan yemeği avuçiiçi kadar pide haşlanmış tavuk
1 tane küçük gofret yedim çok pişmanım sporumu yapıcam şimdi
yarın Nasıl olsa oruç yok dışarıya çıkıp yürüyüş yapıcam

Evde börek yaptığım günler daha iyi onu yemiyorum yemek yapınca eşim pide alıyor ondan yiyorum iki gündür of yarın dikkat edicem perşembe Çünki cuma büyük gün bakalım ne olacak

Slm kızlar
Bugün sahur yapamadım
İftar
2 bardak su
Mercimek çorbası
Alinazik 6-7 kaşık
2 dilim kepekli ekmek
Bir yeşil biber

1 saat sonra spor yapcam jillian
Suyu da 2 ye tamamlarım
Sahur yapmamaya rağmen güzel idare etmişin canım afiyet olsun
Menümm
Sahur 2.00de
Eki Görüntüle 2002862
İftar 19.37
1 kase mercimek çorb
3 yk taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotu
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 1.5lt oluyor en fazla.sahura kadar
Spor 6000adım
Seninle gurur duyduğum kadar kendime feyz alsam bende 59 u görmüş olurdum sanırım
Menünü yorumlarken ozelestiride buldum kendimi harikasın zümrem
Menü şahane hemen kahve yapmaya gidiyorum yine aklıma geldi
Selam kizlar menum
Yesil mercimek yemegi
2 kase cacik
1 köfte
Bir dilim ekmek
Yarim dilim kavun
Cayin yanina da kuru uzum leblebi
Spor 6000 adim
Su 2 litre
Canım s3n sahuru yazmistin bir sıkıntı yoktu öyle hatırlıyorum akşam da gayet sağlıklı 9lmus canım

Kızlar ben de mutfağı topluycam sonra kızın odasını topluycam İnş fırsat olursa gelırım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…