- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Mideyi şişiripce, esneyip duruyorum. Olmazsa yarın iftara yakın 2 mil yapayım bari.Haklısın canım ramazanda spor çok zor. Ama bugün leslie yapmadan uyuma sakın. Bak sakınhem vicdanen de kendini çoook rahat hissedersin
Hareket edersen geçer canım.Kolayı yarım bardak içtim zaten. Bardağa koyup kaldırdım. Yoksa buz gibi çok içerdim. İlk defa bu hafta 1 kilodan fazla olacakti verdiğim kilo. Bu karbonhidratların ödemi inşallah geçer cumaya.
Afiyet olsun guzel menu olmusIyi geceler kizlar.
Menum
Sabah
Peynir
Domates
2 dilim.wasa
Beyaz leblebi
Aksam
Patates (cok.azdi) patlican kabak turlusu
Yogurt
30 dk.bisiklet ve 2.5 litre su.
Yaw ben oh canıma değsin derken zorla vicdan yaptırdınız ha. Çok tatlı kızlarsınız hepiniz.Hareket edersen geçer canım.
Öğreneceğiz zayıflamak kolay değil. Ama kilo almak da kolay değildi yiyeee yiyeeee aldık yani.
Ama yiyip yiyip pişman değilim diyip kendimizi kandırmıcaz. Yoksa gene aynı durumda aynı şeyi yaparız. Pişman olalım ki birdaha yapmayalım..
Sütü içine tarçın koyarak mı ısıtıyorsun? Sıcak/soğuk farkeder mi?tarçınlı süt koş koşşşş hemen onu iç :)
Ben soğuk süt seviyorum. Direk bir bardak süte bir çk tarçın at karıştır iç oohhhh mis. Tatlı krizine harika geliyor. Sıcak da içececksen önce ısıt sonra tarçın kat karıştır. Bence farketmez sıcak soğuk..Sütü içine tarçın koyarak mı ısıtıyorsun? Sıcak/soğuk farkeder mi?
Yaw ben oh canıma değsin derken zorla vicdan yaptırdınız ha. Çok tatlı kızlarsınız hepiniz.
Çubuk tarçın sanmıştım. Oh salep gibi olur o da. Lazım olunca yapayım.Ben soğuk süt seviyorum. Direk bir bardak süte bir çk tarçın at karıştır iç oohhhh mis. Tatlı krizine harika geliyor. Sıcak da içececksen önce ısıt sonra tarçın kat karıştır. Bence farketmez sıcak soğuk..
Icelim canimBen de çoktandır kahve içmiyorum . İçeyim ben de . Tatlım hadi karşılklı
Menün dengeli
4+4 kaşık plav mı o kısmı karışmış sanki
Ben simdi sutu de sevmiyorum.diycem de korkuyorum. Ben iyi buyumusum yine bu beslenmeyetarçınlı süt koş koşşşş hemen onu iç :)
Süt yoksa yoğurt vardır ama. Peynir falan. Ben köy sütü yeni içmeye başladım.Ben simdi sutu de sevmiyorum.diycem de korkuyorum. Ben iyi buyumusum yine bu beslenmeye
Onlar varSüt yoksa yoğurt vardır ama. Peynir falan. Ben köy sütü yeni içmeye başladım.
Sahur yapmamaya rağmen güzel idare etmişin canım afiyet olsunSlm kızlar
Bugün sahur yapamadım
İftar
2 bardak su
Mercimek çorbası
Alinazik 6-7 kaşık
2 dilim kepekli ekmek
Bir yeşil biber
1 saat sonra spor yapcam jillian
Suyu da 2 ye tamamlarım
Seninle gurur duyduğum kadar kendime feyz alsam bende 59 u görmüş olurdum sanırımMenümm
Sahur 2.00de
Eki Görüntüle 2002862
İftar 19.37
1 kase mercimek çorb
3 yk taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotu
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 1.5lt oluyor en fazla.sahura kadar
Spor 6000adım
Menü şahane hemen kahve yapmaya gidiyorum yine aklıma geldi
Sabah 07:50
1 tb kaşarlı tost
Zeytin, peynir
1 bardak light süt
10:30 1 bardak sade nescafe, 1 sade türk kahvesi
Öğle 12:20
1 kase domates çorba
1 tabak (6 kaşık) saç kavurma
1 küçük kase yeşillik salata, 1 yk haşlanmış karnabahar
Akşam 17:25
1 wasa, 1 tk krem peynir
1 hurma, 2 kuru kayısı, 5 çiğ badem
20:30 1 bardak sade kahve
Su: 4 lt
Spor:
30 dk yürüyüş
20 dk eliptik
20 dk bisiklet
100 jumping jack
700 İp
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
50 squat
Canım s3n sahuru yazmistin bir sıkıntı yoktu öyle hatırlıyorum akşam da gayet sağlıklı 9lmus canımSelam kizlar menum
Yesil mercimek yemegi
2 kase cacik
1 köfte
Bir dilim ekmek
Yarim dilim kavun
Cayin yanina da kuru uzum leblebi
Spor 6000 adim
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?