Tamam canım bakalım ne diyecek nasıl bir yol çizecekKizlar yarin bir diyetisyen yardimi alicam. Size de anlatirim
Hehehehe bir kişi daha beklediği haberi aldııİftara tam 15 dk kalaregl oldum
Menüm
Çorba salata patlıcan yemeği avuçiiçi kadar pide haşlanmış tavuk
1 tane küçük gofret yedim çok pişmanım sporumu yapıcam şimdi
yarın Nasıl olsa oruç yok dışarıya çıkıp yürüyüş yapıcam
HahahhahBen simdi sutu de sevmiyorum.diycem de korkuyorum. Ben iyi buyumusum yine bu beslenmeye
Yok canim o ben degildim ben sahur yapmiyorum malesefSahur yapmamaya rağmen güzel idare etmişin canım afiyet olsun
Seninle gurur duyduğum kadar kendime feyz alsam bende 59 u görmüş olurdum sanırım
Menünü yorumlarken ozelestiride buldum kendimiharikasın zümrem
Menü şahane hemen kahve yapmaya gidiyorum yine aklıma geldi
Canım s3n sahuru yazmistin bir sıkıntı yoktu öyle hatırlıyorum akşam da gayet sağlıklı 9lmus canım
Kiskanc
Hee tamam canım o zaman maşallah diyorum sahursuz dayanmışsınYok canim o ben degildim ben sahur yapmiyorum malesef
Sagol canimHee tamam canım o zaman maşallah diyorum sahursuz dayanmışsın
Kızlar bende iftarımı paylaşim
Anka @yesa1
Bugün ilk orucum ama şükür iyi geçti.
Saat 20de..
1 kase şehriye çorbası
Patlıcan Kebabı (1patlıcan 3 köfte)
1kaşık bulgur pilavı
Salata
10da çay ve çerez (leblebi, ceviz, badem)
Su 1.5 olmuştur daha da içerim.. bide muz yerim belki.. sahura kdr ayaktayım..
Ben yoğurdun üstüne tarçın döküp yiyorum. Sütlaç gibi oluyo. .Ben simdi sutu de sevmiyorum.diycem de korkuyorum. Ben iyi buyumusum yine bu beslenmeye
Kız inan çok doydum. Eşim pide uzattı sıcak ve bol çörekotlu.. elimin tersiyle ittim :)) ya ben diyet yemeği yapmıyorum onun yerine vu tarz az yağlı yemekler.. hem iki kez yemek yapmak zor oluyor hem diyet psikolojisi olmuyo.. mesela patlıcan kebebı, Ali nazik, sini kebabı, türlü, fırında tavuk. .isimleri çok güzel dimi?? Sanki bol kalorili gibi.. diyette yenmez gibi halbuki çok masumlar
Bravo hippo çok güzel geçmiş iftarın. Allah kabul etsin inşallah.
Ben iftarda hiç böyle hafif geçiremiyorıum ya bakalım turunca napıcam. Gerçi diyette ilk kez oruç tutmuş olcam kendimi merak ediyorum. Keşke benim de böyle olsa hafif..
Iyiki varsin miu
Allah kabul etsin canim menun guzelmisKızlar bende iftarımı paylaşim
Anka @yesa1
Bugün ilk orucum ama şükür iyi geçti.
Saat 20de..
1 kase şehriye çorbası
Patlıcan Kebabı (1patlıcan 3 köfte)
1kaşık bulgur pilavı
Salata
10da çay ve çerez (leblebi, ceviz, badem)
Su 1.5 olmuştur daha da içerim.. bide muz yerim belki.. sahura kdr ayaktayım..
Maşallah hamarat hatunKız inan çok doydum. Eşim pide uzattı sıcak ve bol çörekotlu.. elimin tersiyle ittim :)) ya ben diyet yemeği yapmıyorum onun yerine vu tarz az yağlı yemekler.. hem iki kez yemek yapmak zor oluyor hem diyet psikolojisi olmuyo.. mesela patlıcan kebebı, Ali nazik, sini kebabı, türlü, fırında tavuk. .isimleri çok güzel dimi?? Sanki bol kalorili gibi.. diyette yenmez gibi halbuki çok masumlar
Hepimiz öyleyiz cnm. .Maşallah hamarat hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?