Tesekkur ederim.Ben yoğurdun üstüne tarçın döküp yiyorum. Sütlaç gibi oluyo. .
Bence de masumlar. Ekmeksiz abartı porsiyon yemedikçe yenmeli zaten. Hem doyuyorsun güzelce sonra zararlı şeyler de yenmiyor. Daha iyi kesinlikleKız inan çok doydum. Eşim pide uzattı sıcak ve bol çörekotlu.. elimin tersiyle ittim :)) ya ben diyet yemeği yapmıyorum onun yerine vu tarz az yağlı yemekler.. hem iki kez yemek yapmak zor oluyor hem diyet psikolojisi olmuyo.. mesela patlıcan kebebı, Ali nazik, sini kebabı, türlü, fırında tavuk. .isimleri çok güzel dimi?? Sanki bol kalorili gibi.. diyette yenmez gibi halbuki çok masumlar
Iyiki varsin miu
Yesa mideni tutsun diye mi çubuk yiyorsun?
Çok güzel olmuş herşeyden tatmışsın.
Ben de açamıyorum...Günaydınnnn gözümü açamıyorum bi de o kadar uyudum.
Canım menün güzel ama kahvaltı da peynir zeytin yeşillik fln olsa en azından kahvaltılık gevrekden daha iyi olur hem sen hem bebiş için..
Yaaa. Dur bakalım belki sende ters teper :)Ben de açamıyorum...
Dr un bana verdiği ilacı yıllar önce benim kıza verdiler uyumuyor diye. Uyku yapsın diye. Bir de dehşet kilo yapıyor bu ilaç. Kilo alma topiklerinde herkes kilo almak için özellikle gidip almış bu ilacı
Sanmıyorum açım sahurda eşim yerken domates salatalk atıştırdım. Normalde ıspanaklı börek yemem hem de sahurda ama nasıl burnuma koktu nasıl canım istedi. Perşembe perşembe perşembe diye diye yemedimYaaa. Dur bakalım belki sende ters teper :)
Ağzına bant gönderiyorum hemenSanmıyorum açım sahurda eşim yerken domates salatalk atıştırdım. Normalde ıspanaklı börek yemem hem de sahurda ama nasıl burnuma koktu nasıl canım istedi. Perşembe perşembe perşembe diye diye yemedim
Sabah Karatay kahvaltısı yaptım normalde yavaş yavaş zor yerdim. Yaladım yuttum ve hala açım karnım gurulduyoriştahım patladı resmen
iftardan önce miArkadaşlar çok önemli duyuruuuu
Oruç tutan arkadaşlar bu gün iftardan önce tartılıp kilo bildirimi yapacak. Tutmayanlar yarın 12 ye kadar tartılıp bildirim yapacak. Unutmayalım lütfen bu gün iftardan önce...
Hadi bakalım güzel sonuçlar getirin yine birinciliğe taşıyalım takımımızı
Bugün mü? Ama bugün perşembeiftardan önce misüper
ya iftardandan önce daha az geliyor kilo niye üzüldün kiBugün mü? Ama bugün perşembe
Bugün bana iyi ceza oldu. Gece sahura uyanamadim...Günaydın kızlar güzel bir gün olsun iştahlar kesilsin, sporlar artsın, eksiler artsın, şampiyonluklar gelsin
ya iftardandan önce daha az geliyor kilo niye üzüldün ki
sahura alışıksan bugün zor olur biraz ama akşam tartıda daha çok farkeder iyi olmuş benceBugün bana iyi ceza oldu. Gece sahura uyanamadim...
kız severim senin masum yaramazlığını dün ödümüzü kopardın ama kola ve ekmek dışında bir şey yoktu oda gitmiştir sahur bile yapmamışşın sıkma canınıDün yaramazlık yaptım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?