Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence de masumlar. Ekmeksiz abartı porsiyon yemedikçe yenmeli zaten. Hem doyuyorsun güzelce sonra zararlı şeyler de yenmiyor. Daha iyi kesinlikle
Iyiki varsin miu

Canım menün güzel ama kahvaltı da peynir zeytin yeşillik fln olsa en azından kahvaltılık gevrekden daha iyi olur hem sen hem bebiş için..

Aynen canım aynen

Kahvaltı yumurta yeşillik peynir olacak da ahh bi başlayabilsem

midemi hemen oturtuyor kahvaltılık gevreği diğerlerini zorlayamiyorum sonra bütun tiksinmekten korkuyorum

Maşallah canım çok güzel :)

Kızlar alıntı yapamadım toplu yazıyorum

Yorum 1 4 kaşık pilav arti 4 kaşık pilav ayrı yazınca az görünüyor ondan mi öyle yazıldı hahahhha ha

Yorum 2 kola için aklıma hep bitkilere bile kola vermiyoruz çocuklarımıza niye verelim ya da wc temizliğinde kullanımı ya da eti içine koymuşlar ertesi gün et mahvolmus konuları geliyor :)

Yorum 3 Gofret ucundan azıcık olsa tatlı hakkını kullanmak ve nefsi köreltmek icin guzel olabilirdi ama zamani da çarşamba

GENEL YORUM eğer cozutacaksaniz lütfen cuma tartıdan sonra ya da cumartesi cozutun tabii çok cozutmayin haha sonra hafta ici dengeleyin hiç bir şey olmaz

ÇARŞAMBA PERŞEMBE COZUTMAYİN YASAKKKKKKK :)

Arkadaşlar çok önemli duyuruuuu

Oruç tutan arkadaşlar bu gün iftardan önce tartılıp kilo bildirimi yapacak. Tutmayanlar yarın 12 ye kadar tartılıp bildirim yapacak. Unutmayalım lütfen bu gün iftardan önce...

Hadi bakalım güzel sonuçlar getirin yine birinciliğe taşıyalım takımımızı

Yaaa. Dur bakalım belki sende ters teper :)

Yaaa. Dur bakalım belki sende ters teper :)
Sanmıyorum açım sahurda eşim yerken domates salatalk atıştırdım. Normalde ıspanaklı börek yemem hem de sahurda ama nasıl burnuma koktu nasıl canım istedi. Perşembe perşembe perşembe diye diye yemedim
Sabah Karatay kahvaltısı yaptım normalde yavaş yavaş zor yerdim. Yaladım yuttum ve hala açım karnım gurulduyor iştahım patladı resmen

Ağzına bant gönderiyorum hemen
İştah açıkken de çok zor oluyor ya. Bugün kendini durdurursun da yarın neler olur bilemiyorum

iftardan önce mi süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…