- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Sahurda az yiyordum zaten. Akşam çok yedim uyanamadim sonra. Kotulenmezsem oruca devam.sahura alışıksan bugün zor olur biraz ama akşam tartıda daha çok farkeder iyi olmuş bence
Masum mu? Yerken görseydin korkar kacardin..kız severim senin masum yaramazlığını dün ödümüzü kopardın ama kola ve ekmek dışında bir şey yoktu oda gitmiştir sahur bile yapmamışşın sıkma canını
Masum mu? Yerken görseydin korkar kacardin..
Kollarına 30 tane uçan balon takkızlar ne yapsam öğle arası leslie tartıdan öncede koşu bandında yürüsem fark ne kadar olur
ayy inşallah kötü olmazsınSahurda az yiyordum zaten. Akşam çok yedim uyanamadim sonra. Kotulenmezsem oruca devam.
30 balon beni kaldırmaz kız bide ağırlık yapar üstümeKollarına 30 tane uçan balon tak
Fark eder mi bilemedim vücudun iftara kadar epey sıvı kaybetmiş oluyor ya zaten. Ama ben olsam yürüyüş bandında yürürdüm yine dekızlar ne yapsam öğle arası leslie tartıdan öncede koşu bandında yürüsem fark ne kadar olur
sağol Miu cum deniyecem 100 gr bile gitse kârdırFark eder mi bilemedim vücudun iftara kadar epey sıvı kaybetmiş oluyor ya zaten. Ama ben olsam yürüyüş bandında yürürdüm yine de
Tabi kiiiii ne kadar gitse o kadar iyi :) iftara 5 dk kala tartılsağol Miu cum deniyecem 100 gr bile gitse kârdır
Dikkat edeceğim etmek zorundayım. Eşim 2-3 hafta önce indirimde nutella görmüş 2 kavanoz almıştı. Birini biraz yediler sabah eşime onları benim bulamayacağım yere sakla git dedim. Yanında aldı götürdüyarın sabah yıne gelırsın anka kardes :)
bugun dıkkat et aman deyım :)
Dikkat edeceğim etmek zorundayım. Eşim 2-3 hafta önce indirimde nutella görmüş 2 kavanoz almıştı. Birini biraz yediler sabah eşime onları benim bulamayacağım yere sakla git dedim. Yanında aldı götürdü
Oruç da değilim allahım inşallah daha kotu olmam. Kuru erik yiyorum şu an.
Yesa bana iş versene napsam ki boş durmayayım. Allahım ev de ameliyathane gibi tertemiz aksi gibi
Hayır bırakma anka sağlığından önemli değilAçım karnım resmen gurulduyorBaşım bile dönüyor açlıktan. Daha 2.5 saat olmuş kahvaltı yapalı. Allahım bıraksam mı ilacı acaba
Ne güzel keşke benim de bulansa. Yarın cuma olmasa ya da takımda motivasyon olmasa 1 kavanoz yerdim. Ama sizin verdiğiniz kiloların yüzdesini goturmek istemiyorum.aynen anka kuru erik çok faydalı ye ye mutlaka ye :)
nutella mı ıyyyyyy midem bulandı :)
Ne güzel keşke benim de bulansa. Yarın cuma olmasa ya da takımda motivasyon olmasa 1 kavanoz yerdim. Ama sizin verdiğiniz kiloların yüzdesini goturmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?