Oluyor öyle hiiiiç takma yarına düzelir. Bende de hala şişlik var inmedi hissediyorum. Yarın tartıdan acayip korkuyorum.Bu arada ben dun sabah 66.8 gelmiştim. Bu sabah 67.1 geldim.
Yeme yeme açlıktan bir şey olmuyor ben hep açımDikkat edeceğim etmek zorundayım. Eşim 2-3 hafta önce indirimde nutella görmüş 2 kavanoz almıştı. Birini biraz yediler sabah eşime onları benim bulamayacağım yere sakla git dedim. Yanında aldı götürdü
Oruç da değilim allahım inşallah daha kotu olmam. Kuru erik yiyorum şu an.
Ay yesaaaaa 1. Sayfa bilgilerimiz güncel değilYesa bana iş versene napsam ki boş durmayayım. Allahım ev de ameliyathane gibi tertemiz aksi gibi
gerçekten mi tertemizzzzzzzzzzzzzz
anammmmm benim evi gör bi sen
13:00 da evdeyim inşallah yarım gün çalışacağım bugun
buzdolabı ıcı temızleyecegım
bos odayı da oncesı sonrası yapayım da şok ol biraz :)
Yarın guncellerim ya. Bir gün kaldı iki kere yorma beni.Oluyor öyle hiiiiç takma yarına düzelir. Bende de hala şişlik var inmedi hissediyorum. Yarın tartıdan acayip korkuyorum.
Yeme yeme açlıktan bir şey olmuyor ben hep açım
Ay yesaaaaa 1. Sayfa bilgilerimiz güncel değil
Dün temizledim. Zaten ramazanda önceki perşembe camları falan silmiştim. çamaşırlar var onları yıka as yapıyorum sadece. Ama bi daha süpüreyim bari. Bir de halsizlik yaptı ki çocuklar uyusa hemen uyuyacağım
Onu yarın yapayım ya. Ama dur kızları stalklayım bakayım kim kaç mesaj yazmışAnka ilk sayfayı güncelleyelim bence :)
19 mayısta kalmış 26 mayıs eklenecek :)
bu ilacın muadili falan yokmu etkileri böyle olmayan bir danış istersen doktara kaptanAçım karnım resmen gurulduyorBaşım bile dönüyor açlıktan. Daha 2.5 saat olmuş kahvaltı yapalı. Allahım bıraksam mı ilacı acaba
Bilmiyorum ki zaten emzirdiğim için her ilacı veremiyorlar ya. O değil de bebeğe uyku yapar dedi onu niye yapmadı anlamadımbu ilacın muadili falan yokmu etkileri böyle olmayan bir danış istersen doktara kaptan
Olursun canım ya sıkıntı yapma. Var mı Bi şüphekızlar ben hala hasta olmadım sirkülasyonlarım şöyle
13 mart
8 nisan
2 mayıs
geçen cuma olmam gerekiyordu niye gecikti bu kadar
benim tüplerim tıkalı hamile olamam herhalde ama yine de test yaptırasım geliyor saçma mı olur kiOlursun canım ya sıkıntı yapma. Var mı Bi şüphe
Nasıl tıkalıbenim tüplerim tıkalı hamile olamam herhalde ama yine de test yaptırasım geliyor saçma mı olur ki
bilmem çikolata kisti var tüplere yapışmış falan dediler rahim filmi çektirelim dediler ben çektirmedim ağrı eşiğim çok düşük dayanamam diyeNasıl tıkalı
Çocuğun var ama.bilmem çikolata kisti var tüplere yapışmış falan dediler rahim filmi çektirelim dediler ben çektirmedim ağrı eşiğim çok düşük dayanamam diye
bilmem çikolata kisti var tüplere yapışmış falan dediler rahim filmi çektirelim dediler ben çektirmedim ağrı eşiğim çok düşük dayanamam diye
Cnm geride yazdıysan kaçırdım kusura bakma senın ilk bebek mı baska varmıcanım ben rahim filmi çektirdim neredeyse 0 acıydı
çok çok hafif adet ağrısı gidiydi
eğer adet ağrısı geçiyorsun o acıya ağrıya alışkınsan hiç erteleme
bu işi acısız yapan yerleri de araştır korkmadan yaptır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?