- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Tamam kaptan. Oruca devam, bozmadim sahur yapmadım diye. İnciye ozendim, bakalım.florence_N sen bu gün iftardan önce tartıl. Yarın sabah tekrar tartıl 2 gibi tekrar tartıl en az hangisi olursa onu alırız. Yarın 15.00 gibi paylaşacağım listeyi.
Cnm geride yazdıysan kaçırdım kusura bakma senın ilk bebek mı baska varmı
evet var sonradan da olabiliyormuşÇocuğun var ama.
ama iftarda da bir şey yememiştin sıkma canını az yediysen bir şey olmazGunaydın kızlar İnş herkes iyidir dun sahura gec kaldık eltım kıymalı makarna getirmişti ondan yedımartık uyumuycam sahura kadar bi kere uyuduk kotu oldu
ilk canım 14 ay olmadı 15. ay kendiliğinden oldu :)
ben hep böyle tuttuğum için kolay geliyor inşallah sanada kolay gelir Allah kabul etsinTamam kaptan. Oruca devam, bozmadim sahur yapmadım diye. İnciye ozendim, bakalım.
smear testi yaptırırken bile baygınlık geldi yaptıramadımcanım ben rahim filmi çektirdim neredeyse 0 acıydı
çok çok hafif adet ağrısı gidiydi
eğer adet ağrısı geçiyorsun o acıya ağrıya alışkınsan hiç erteleme
bu işi acısız yapan yerleri de araştır korkmadan yaptır :)
Sahur yapmadım diye oruç mu bozulur zaten. İyi ki bozmamışsın.Tamam kaptan. Oruca devam, bozmadim sahur yapmadım diye. İnciye ozendim, bakalım.
Hımm ilginç.. Rabbim şifa versin canım. Ama yine de gecikirse bi test yap sen.evet var sonradan da olabiliyormuş
Neden ki hiç hissedilmiyor bile aslında. 1-2 sn lik bişey.smear testi yaptırırken bile baygınlık geldi yaptıramadım
benden kaynaklanıyor galibaNeden ki hiç hissedilmiyor bile aslında. 1-2 sn lik bişey.
Ne ilaci kullaniyotsun canum ben kacirdim. Acikirsun tabi bir de bebek emzitiyosunAçım karnım resmen gurulduyorBaşım bile dönüyor açlıktan. Daha 2.5 saat olmuş kahvaltı yapalı. Allahım bıraksam mı ilacı acaba
Ne ilaci kullaniyotsun canum ben kacirdim. Acikirsun tabix bir de bebek emzitiyosunAçım karnım resmen gurulduyorBaşım bile dönüyor açlıktan. Daha 2.5 saat olmuş kahvaltı yapalı. Allahım bıraksam mı ilacı acaba
yesa Masallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?