- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Olur öyle yaparım.. baktım herkes parça parça yazmış ondan bende öle yazim dedim.. aslında ne zmn yapacağımı bilemedim. .gayet güzel canım istersen iftardan sonra tam yaz
büyük resmi görelim
Zümremm çok tatlısın♡♡♡♡♡Sahur yapmamaya rağmen güzel idare etmişin canım afiyet olsun
Seninle gurur duyduğum kadar kendime feyz alsam bende 59 u görmüş olurdum sanırım
Menünü yorumlarken ozelestiride buldum kendimiharikasın zümrem
Menü şahane hemen kahve yapmaya gidiyorum yine aklıma geldi
Canım s3n sahuru yazmistin bir sıkıntı yoktu öyle hatırlıyorum akşam da gayet sağlıklı 9lmus canım
Zümremm çok tatlısın♡♡♡♡♡Sahur yapmamaya rağmen güzel idare etmişin canım afiyet olsun
Seninle gurur duyduğum kadar kendime feyz alsam bende 59 u görmüş olurdum sanırım
Menünü yorumlarken ozelestiride buldum kendimiharikasın zümrem
Menü şahane hemen kahve yapmaya gidiyorum yine aklıma geldi
Canım s3n sahuru yazmistin bir sıkıntı yoktu öyle hatırlıyorum akşam da gayet sağlıklı 9lmus canım
Bnde dün fasulye pişirdim canım.olsun..otomatik yazı kurbanı oluyoruz bazn işte
amin canımmmm hep dua ediyorum Allahım bekleyen isteyen herkese versin diyeee...
Evet canımKızlar mrb.oğlumu yıkadım.sonra kahvaltı etti oynadık derken uyuduk şimdi kalktık..gece de erkenden uyumuşum tüm gün aç kalıp birden iftar yapınca uykum geliyor yaaçok kötü oluyorum.. Anka kaptan bugün mü tartılıyoruzz?
Bnde dün fasulye pişirdim canım.olsun..otomatik yazı kurbanı oluyoruz bazn işte
Ankacim bende öyle yapabilir miyim en son sabittim de@florence_N sen bu gün iftardan önce tartıl. Yarın sabah tekrar tartıl 2 gibi tekrar tartıl en az hangisi olursa onu alırız. Yarın 15.00 gibi paylaşacağım listeyi.
Yok canım niye küseyim. Dun erkenden uyumuşum hiç kimseye bakmadım. Sabah da göz gezdirdim gozume batan olmayınca mesaj yazmadım.
Aynen canım kavurmasini yapmıştım yumurtalıBnde dün fasulye pişirdim canım.olsun..otomatik yazı kurbanı oluyoruz bazn işte
Yap canım yap tam mevsimi çok lezzetli oluyorben de bugün taze fasulye yapacağım inşallah :)
Kızlaar helikopter düşmüş Şırnak'ta 13 şehidimiz var..moralmen çöktüm şu an
Allah geride kalanlarına sabır versin..mekanları cennet olsun
Tabii canım yarın 15.00 e kadar bildirim yapın yeterAnkacim bende öyle yapabilir miyim en son sabittim de
Offff bayılırımmmAynen canım kavurmasini yapmıştım yumurtalı
OleeyyyyTabii canım yarın 15.00 e kadar bildirim yapın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?