Maalesef canım. Rabbim ailelerine sabır versinKızlaar helikopter düşmüş Şırnak'ta 13 şehidimiz var..moralmen çöktüm şu an
Allah geride kalanlarına sabır versin..mekanları cennet olsun
Tövbe ya, dünyanın çivisi çıkmış.. İdam şart.Kızlar inanın moralim çok bozuk.. biriyle paylaşmaya ihtiyaç hisettim.. şimdi müge anlı da varçç Yalova da dün 6 yaşında bi kız çocuğu evin önünden motorlu biri kaçırmış.. Bugün bi evin Bodrumunda tecavüz edilmiş ve öldürülmüş olarak bulunmuş.. bu mübarek günde nasıl yaparlar böle bişeyi.. çok kötüyüm. .
Canım bunu yapabilen biri için m übarekmiş değilmiş hiç farketmez..Allahından bulsun cani..kanım dondu resmenKızlar inanın moralim çok bozuk.. biriyle paylaşmaya ihtiyaç hisettim.. şimdi müge anlı da varçç Yalova da dün 6 yaşında bi kız çocuğu evin önünden motorlu biri kaçırmış.. Bugün bi evin Bodrumunda tecavüz edilmiş ve öldürülmüş olarak bulunmuş.. bu mübarek günde nasıl yaparlar böle bişeyi.. çok kötüyüm. .
Diyecek bir sey bulamiyorum Allah sabir versin ailesine yapanin da Allah belasini versin diyecem de vermis zaten delilik sapiklik hersey var uffffffKızlar inanın moralim çok bozuk.. biriyle paylaşmaya ihtiyaç hisettim.. şimdi müge anlı da varçç Yalova da dün 6 yaşında bi kız çocuğu evin önünden motorlu biri kaçırmış.. Bugün bi evin Bodrumunda tecavüz edilmiş ve öldürülmüş olarak bulunmuş.. bu mübarek günde nasıl yaparlar böle bişeyi.. çok kötüyüm. .
Rabbim ailesine sabır versin yavrularımızı korusun. Çocuğumuzu sokağa çıkarmaya korkar olduk.Kızlar inanın moralim çok bozuk.. biriyle paylaşmaya ihtiyaç hisettim.. şimdi müge anlı da varçç Yalova da dün 6 yaşında bi kız çocuğu evin önünden motorlu biri kaçırmış.. Bugün bi evin Bodrumunda tecavüz edilmiş ve öldürülmüş olarak bulunmuş.. bu mübarek günde nasıl yaparlar böle bişeyi.. çok kötüyüm. .
Hasbinallah. Çocuklar için ne zor oldu bu dünya.. Sözün bittiği yer gerçekten..Kızlar inanın moralim çok bozuk.. biriyle paylaşmaya ihtiyaç hisettim.. şimdi müge anlı da varçç Yalova da dün 6 yaşında bi kız çocuğu evin önünden motorlu biri kaçırmış.. Bugün bi evin Bodrumunda tecavüz edilmiş ve öldürülmüş olarak bulunmuş.. bu mübarek günde nasıl yaparlar böle bişeyi.. çok kötüyüm. .
İnan 8 yaşında oğlum var dışarı gönderemiyorum.. Allah sorucak inş..Rabbim ailesine sabır versin yavrularımızı korusun. Çocuğumuzu sokağa çıkarmaya korkar olduk.
Ama caydırıcı bir cezası da yok ki işte ülkemizde bu sapıklığın
Kızlaar helikopter düşmüş Şırnak'ta 13 şehidimiz var..moralmen çöktüm şu an
Allah geride kalanlarına sabır versin..mekanları cennet olsun
Kızlar inanın moralim çok bozuk.. biriyle paylaşmaya ihtiyaç hisettim.. şimdi müge anlı da varçç Yalova da dün 6 yaşında bi kız çocuğu evin önünden motorlu biri kaçırmış.. Bugün bi evin Bodrumunda tecavüz edilmiş ve öldürülmüş olarak bulunmuş.. bu mübarek günde nasıl yaparlar böle bişeyi.. çok kötüyüm. .
Hoşgeldin akrep nasılısın?Hasbinallah. Çocuklar için ne zor oldu bu dünya.. Sözün bittiği yer gerçekten..
Rabbim adaletinin tecellisine çok ihtiyacımız var.. Tüm çocuklarımız sana emanet Allahım.
Malesef canım bende gece duydum moralim bozuldu uyuyamadım gecede kolum ağrıdı 3 dü uyuduğumda
Aa hergün takip ederim neclalardan sonra bakmadım evde kızım izlettirmedi
Allah belasını versin iyiki cehennem var bide cehennem olmasaydı bu insanlar ne olurdu ki
:))Yarın guncellerim ya. Bir gün kaldı iki kere yorma beni.
Bence mevsimsel tamamen. Bir de bünye şaşırıyor diyet spor vs o yüzden.kızlar ben hala hasta olmadım sirkülasyonlarım şöyle
13 mart
8 nisan
2 mayıs
geçen cuma olmam gerekiyordu niye gecikti bu kadar
canim benim geldimm
hahahah ahahaha hahahaha evim tertemiz diye diye kendine nazar değdirdin.Benim ameliyathane sterilindeki mutfağıma kız nesquik dokmuş kollara kuvvet halı silmeye
Çok şom ağızlıyım zaten maşallah dediğim 3 gün yaşıyor:))
Bence mevsimsel tamamen. Bir de bünye şaşırıyor diyet spor vs o yüzden.
hahahah ahahaha hahahaha evim tertemiz diye diye kendine nazar değdirdin.
Bu arada Ankara havasından gınaa geldi. Gene yağmurlu kapalı hava.
Valla artık çıkmaktansa o zaman kadar bişey yemem:Sonra öğle yemeğiiiiii13,30 a kadar bişey yeneyecek misin
1 gün de olabilir aslındaÇok şom ağızlıyım zaten maşallah dediğim 3 gün yaşıyor
Bu gün artı mı çıktın kiValla artık çıkmaktansa o zaman kadar bişey yemem:Sonra öğle yemeğiiiiii
1 gün de olabilir aslında
eveet, daha şişkinliğim inmedi kiBu gün artı mı çıktın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?