yarını bilmem ama haftaya bayağı bi fark eder şiş mi kalmaz canımeveet, daha şişkinliğim inmedi kiama yarın artı çıkmıcam en azından sabit gelicem inşallah. Evrene pozitif mesaj gönderiyorum
Aynen canım benim aynen haftaya listeyi sarsıcam valla. Tüm kk da 1. olayım ben haftaya en iyisiyarını bilmem ama haftaya bayağı bi fark eder şiş mi kalmaz canım
İnci kaptan dedi ya birine hem iftardan önce tartın hem de yarın tartın 15:00 'a kadar. Hangisi düşükse onu söylersin :)
evet ya pardonİnci kaptan dedi ya birine hem iftardan önce tartın hem de yarın tartın 15:00 'a kadar. Hangisi düşükse onu söylersin :)
ilk 3 te beraber yer kapalım ama ben birinci olayım diyosunAynen canım benim aynen haftaya listeyi sarsıcam valla. Tüm kk da 1. olayım ben haftaya en iyisi
Sen de ol da beraber ilk 3 de yer kapalım hadiiii
hahahaha 1. belli 2. kim yani. Sen bilirsin beğenmediysen 3. olilk 3 te beraber yer kapalım ama ben birinci olayım diyosunuyanık seni
Ay ben adaçayını içmeyi gene unuttum. Akşam eve gidince içeyim. Ödem attırıyor o di mi?
İkiside müthiş ödem attırır canımYeşilçay da ödem attırıyor di mi kızlar. işte de şimdi onu içeyim olmazsa
Ayy maşallah canımm.ne güzel 1200gr ekside olmak.darısı başımıza
Off burası da kapalı yağmurlu güneşe hasretim.haziran ayında hırka giyiyorum o dereceHerkese iyi günler kızlar ayy Felaket sıcak ya pazara gittik geldik piştim resmen kızı uyutup yerleştırcem yoruldum ya
biz bu hafta rakiptik demi yarın görüşürüzhahahaha 1. belli 2. kim yani. Sen bilirsin beğenmediysen 3. ol
Orası neresi cnm :) valla sıcak ve oruçOff burası da kapalı yağmurlu güneşe hasretim.haziran ayında hırka giyiyorum o derece
Ayy maşallah canımm.ne güzel 1200gr ekside olmak.darısı başımıza
Canım canım faydalı bilgi depomİkiside müthiş ödem attırır canım
Bu hafta yerlerdeyim. Haftaya bomba gibi geri dönüyorüm haftaya da rakip olalımbiz bu hafta rakiptik demi yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?