olalım canımBu hafta yerlerdeyim. Haftaya bomba gibi geri dönüyorüm haftaya da rakip olalım
Ver bi öpücükolalım canım
Kötü mü -600 maşallah de kendineTartıldım şimdi.. -600 bu hafta zaten kendimden fazla bir performans beklemiyordum. . İftara 5 kala tekrar tartılıcam
Du bakalım akşama kadar 200 daha düşse de 88 leri görsem. .Kötü mü -600 maşallah de kendine
Bide spor yapamıyorum bu hafta.. son 2 gün kaldı sınava.. sürekli ders çalışamıyorum bebekten dolayı ama aklım hep sınavda. Evi toplarken bile vicdan yapıyorum otur ders çalış onun yerine diye ama işte bunlar da hayatın gerçekleri. .ben yapmazsam kim yapacak? ?Kötü mü -600 maşallah de kendine
zor tabi canım hem evi idare et hem bebekle ilgilen hem de ders çalış Allah gücünü artırsınBide spor yapamıyorum bu hafta.. son 2 gün kaldı sınava.. sürekli ders çalışamıyorum bebekten dolayı ama aklım hep sınavda. Evi toplarken bile vicdan yapıyorum otur ders çalış onun yerine diye ama işte bunlar da hayatın gerçekleri. .ben yapmazsam kim yapacak? ?
Saol cnm.. hepimize..zor tabi canım hem evi idare et hem bebekle ilgilen hem de ders çalış Allah gücünü artırsın
Yeter canım nolcak düzenin yoktu bu hafta almandan iyidir. Sınavını geç hayırlısıyla bundan sonra daha iyi olurTartıldım şimdi.. -600 bu hafta zaten kendimden fazla bir performans beklemiyordum. . İftara 5 kala tekrar tartılıcam
Canim iyi degil yaa dr ameliyat basarili gecti dedi ama hic bir sey yiyemiyor bugun midesine tetkik yapacaklareylul7158eylul hoşgeldin canım. Baban nasıl.
Olmafun demi canum reglini ben de olmadjm dr gitmem lazim ama vaktim yokeveet, daha şişkinliğim inmedi kiama yarın artı çıkmıcam en azından sabit gelicem inşallah. Evrene pozitif mesaj gönderiyorum
Aynen öyle canım farkındayım. Sonuçta ramazan ayı, sınavın var, şehir dışındaydın vs vs. İyi kurtardın bence haftayı.Bide spor yapamıyorum bu hafta.. son 2 gün kaldı sınava.. sürekli ders çalışamıyorum bebekten dolayı ama aklım hep sınavda. Evi toplarken bile vicdan yapıyorum otur ders çalış onun yerine diye ama işte bunlar da hayatın gerçekleri. .ben yapmazsam kim yapacak? ?
Oldum kuzum oldum dün oldummm. Sen artık git bence de bünyene zarar bu kadar gecikmesi.Olmafun demi canum reglini ben de olmadjm dr gitmem lazim ama vaktim yok
Nasıl hafif nasıl hafif. İştahsızsın tabi. Yarına tartı seni güldürür inşallah canım benim.Sabah
2gumurtadan omlet
1yk peynir
2ceviz
Maydanoz
2 soda 1 avuc fistik
Oglen
1 kase yogurt
Ara
1issitik pogaca
3issirik karpuz
Aksam
Yigurt bir kase
Canim hic bir sey iatemedi kizlar yemek icin yedim yogurtlarida
Canım ya kolay değil tabi...Allah şifasını versin canım benimHeh yolladi sinirimden korktu zaar
Canim iyi degil yaa dr ameliyat basarili gecti dedi ama hic bir sey yiyemiyor bugun midesine tetkik yapacaklar
Resmen hayatta kalmak için beslenmişsin eylülcüm.olsun bu günlerde geçer inşallah..yine de hiç yememezlik etme ki güçsüz kalma canım..Sabah
2gumurtadan omlet
1yk peynir
2ceviz
Maydanoz
2 soda 1 avuc fistik
Oglen
1 kase yogurt
Ara
1issitik pogaca
3issirik karpuz
Aksam
Yigurt bir kase
Sabah
2gumurtadan omlet
1yk peynir
2ceviz
Maydanoz
2 soda 1 avuc fistik
Oglen
1 kase yogurt
Ara
1issitik pogaca
3issirik karpuz
Aksam
Yigurt bir kase
Bide spor yapamıyorum bu hafta.. son 2 gün kaldı sınava.. sürekli ders çalışamıyorum bebekten dolayı ama aklım hep sınavda. Evi toplarken bile vicdan yapıyorum otur ders çalış onun yerine diye ama işte bunlar da hayatın gerçekleri. .ben yapmazsam kim yapacak? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?