Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tartıldım şimdi.. -600 bu hafta zaten kendimden fazla bir performans beklemiyordum. . İftara 5 kala tekrar tartılıcam

Kötü mü -600 maşallah de kendine
Bide spor yapamıyorum bu hafta.. son 2 gün kaldı sınava.. sürekli ders çalışamıyorum bebekten dolayı ama aklım hep sınavda. Evi toplarken bile vicdan yapıyorum otur ders çalış onun yerine diye ama işte bunlar da hayatın gerçekleri. .ben yapmazsam kim yapacak? ?

zor tabi canım hem evi idare et hem bebekle ilgilen hem de ders çalış Allah gücünü artırsın

Aynen öyle canım farkındayım. Sonuçta ramazan ayı, sınavın var, şehir dışındaydın vs vs. İyi kurtardın bence haftayı.

Olmafun demi canum reglini ben de olmadjm dr gitmem lazim ama vaktim yok
Oldum kuzum oldum dün oldummm. Sen artık git bence de bünyene zarar bu kadar gecikmesi.
Sabah
2gumurtadan omlet
1yk peynir
2ceviz
Maydanoz

2 soda 1 avuc fistik

Oglen
1 kase yogurt

Ara
1issitik pogaca
3issirik karpuz

Aksam
Yigurt bir kase

Canim hic bir sey iatemedi kizlar yemek icin yedim yogurtlarida
Nasıl hafif nasıl hafif. İştahsızsın tabi. Yarına tartı seni güldürür inşallah canım benim.

Sabah
2gumurtadan omlet
1yk peynir
2ceviz
Maydanoz

2 soda 1 avuc fistik

Oglen
1 kase yogurt

Ara
1issitik pogaca
3issirik karpuz

Aksam
Yigurt bir kase

Resmen hayatta kalmak için beslenmişsin eylülcüm.olsun bu günlerde geçer inşallah..yine de hiç yememezlik etme ki güçsüz kalma canım..

Sabah
2gumurtadan omlet
1yk peynir
2ceviz
Maydanoz

2 soda 1 avuc fistik

Oglen
1 kase yogurt

Ara
1issitik pogaca
3issirik karpuz

Aksam
Yigurt bir kase

Canım tekrardan çok geçmiş olsun

Sen biraz ye de dinç ol üzme kendini her şey güzel olur inşallah

Ahh bilirim bende 3 yıl önce kpss ye hazırlanmıştım dershaneye gittim sürekli kızımla ilgilenemezdim evide 15 de bir temizlerdim kızımı annemlerin yanına gönderdim Allah yardımcın olsun başarılar dilerim

Bende dışarı yürüyüşe gittim yağmurda ıslandık haziran geldi ayakta patik üstünde hırkayla dolaşıyorum inşallah sıcaklar gelir artık

Günaydın. Yeni uyandım sayılır. Oğlanla beraber uyumuştum. Yemeği annem yapmış valla, acıdı kadın halime. İncii nasıl sahursuz dayaniyorsun Allah aşkına? Gözümün gördüğü bile bulandı. Bugün sahur yapmadım ya akşama fasulye yanına pilav mı yesem çorba mı bilemedim. Canım pilav çekiyor ama bilemedim. Çok yiyip bu gece uyumamaliyim. Sahur yapmam şart. Yarın küçük oğlanı hastaneye götüreceğim. 2 gün önce 25 kuruş yuttu. 2 kere tuvaletini yaptı çıkmadı. Yarın da cikarmazsa gidecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…