Canim ya ben alisigim sıkınti olmuyor senin ilk gjndu sahursuz ondandir az kaldi dayan oglunada gecmis olsun canim lifli gidalar yediriyorlardi ciksin diye yedirdinmi sendeGünaydın. Yeni uyandım sayılır. Oğlanla beraber uyumuştum. Yemeği annem yapmış valla, acıdı kadın halime. İncii nasıl sahursuz dayaniyorsun Allah aşkına? Gözümün gördüğü bile bulandı. Bugün sahur yapmadım ya akşama fasulye yanına pilav mı yesem çorba mı bilemedim. Canım pilav çekiyor ama bilemedim. Çok yiyip bu gece uyumamaliyim. Sahur yapmam şart. Yarın küçük oğlanı hastaneye götüreceğim. 2 gün önce 25 kuruş yuttu. 2 kere tuvaletini yaptı çıkmadı. Yarın da cikarmazsa gidecegiz.
Ahh bilirim bende 3 yıl önce kpss ye hazırlanmıştım dershaneye gittim sürekli kızımla ilgilenemezdim evide 15 de bir temizlerdim kızımı annemlerin yanına gönderdim Allah yardımcın olsun başarılar dilerim
Bende dışarı yürüyüşe gittim yağmurda ıslandık haziran geldi ayakta patik üstünde hırkayla dolaşıyorum inşallah sıcaklar gelir artık
Yediriyorum. Benim menumu o da yiyor. Yediği kabaklar bütün çıkmış ama hep.Canim ya ben alisigim sıkınti olmuyor senin ilk gjndu sahursuz ondandir az kaldi dayan oglunada gecmis olsun canim lifli gidalar yediriyorlardi ciksin diye yedirdinmi sende
Vay vay vaaaayyyyEki Görüntüle 2003191 72.2 ciktim
Heh yolladi sinirimden korktu zaar
Canim iyi degil yaa dr ameliyat basarili gecti dedi ama hic bir sey yiyemiyor bugun midesine tetkik yapacaklar
Günaydın. Yeni uyandım sayılır. Oğlanla beraber uyumuştum. Yemeği annem yapmış valla, acıdı kadın halime. İncii nasıl sahursuz dayaniyorsun Allah aşkına? Gözümün gördüğü bile bulandı. Bugün sahur yapmadım ya akşama fasulye yanına pilav mı yesem çorba mı bilemedim. Canım pilav çekiyor ama bilemedim. Çok yiyip bu gece uyumamaliyim. Sahur yapmam şart. Yarın küçük oğlanı hastaneye götüreceğim. 2 gün önce 25 kuruş yuttu. 2 kere tuvaletini yaptı çıkmadı. Yarın da cikarmazsa gidecegiz.
Biliyorum,netten de baktım. Paranın mideden çıkışı olduysa şikayet yoksa 20 gün de beklerim. Tek korkum paranın içindeki maddeler. Alüminyum varmış 25 kuruşta. Mideden çıkıp çıkmadığına baktırmak istiyorum.Rabbim şifasını versin
Bir hafta bekleyin diyorlar böyle durumlarda kakasına da bakmak lazım
Dualarmız sizinle canım.. rabbim safi ismi ile sifa versin..Cok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun dua edin babama lutfen en kisa surede iyilessin
Neyseki sabah yumurta yemissin canım onun dişinda pek bir sey yok canım. Afiyet olsun.Sabah
2gumurtadan omlet
1yk peynir
2ceviz
Maydanoz
2 soda 1 avuc fistik
Oglen
1 kase yogurt
Ara
1issitik pogaca
3issirik karpuz
Aksam
Yigurt bir kase
Canim hic bir sey iatemedi kizlar yemek icin yedim yogurtlarida
Çok hafif bir menü olmuş canım afiyet olsun.Menüm
Sabah
Domates salatalık kibrit kutlusundan küçük peynir
Öğle
Tavuk haşlama yoğurt
Ara
Yeşilçay şekersiz kahve
Akşam
Sadece yoğurt çorba salata yiyeceğim
30 dk yürüyüş
2,5 litre su
senın menunde cok cok hafıf olmuş canımMenüm
Sabah
Öğle
Tavuk haşlama yoğurt
Ara
Yeşilçay şekersiz kahve
Akşam
30 dk yürüyüş
2,5 litre su
Ayy canım ya Allah yardımcın olsun.bnce pilav 2 kaşık ye en fazla.çorba iç güzelceGünaydın. Yeni uyandım sayılır. Oğlanla beraber uyumuştum. Yemeği annem yapmış valla, acıdı kadın halime. İncii nasıl sahursuz dayaniyorsun Allah aşkına? Gözümün gördüğü bile bulandı. Bugün sahur yapmadım ya akşama fasulye yanına pilav mı yesem çorba mı bilemedim. Canım pilav çekiyor ama bilemedim. Çok yiyip bu gece uyumamaliyim. Sahur yapmam şart. Yarın küçük oğlanı hastaneye götüreceğim. 2 gün önce 25 kuruş yuttu. 2 kere tuvaletini yaptı çıkmadı. Yarın da cikarmazsa gidecegiz.
Çok güzel hafif bir menü canım afiyet eksi olsunnMenüm
Sabah
Öğle
Tavuk haşlama yoğurt
Ara
Yeşilçay şekersiz kahve
Akşam
30 dk yürüyüş
2,5 litre su
Pilav yapmadim, çocuklar spagetti istemişti yaptım. Kendime de mercimek çorbası yaptım. 80 kilo çıktım şimdi, 1 kilo gitmiş.Ayy canım ya Allah yardımcın olsun.bnce pilav 2 kaşık ye en fazla.çorba iç güzelce
Patlıcanlar yağda kızartma ise dikkat!!
Canımmm 4-5tane ye gideri var her türlü islim kebabınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?