Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Öğleden sonra içtim, şimdi de adaçayı içiyorum. Ama kilom gitmiyor. Gerçekten ödem değil bu sanırım baya kilo almışım ya. Daha ne yapabilirim bilmiyorum ciddi sinirlendim kendime.
Ne kadar artı cikti miulego. Bu arada ne kadar zor isim secmissin kiz

Valla sabah hala artıdaydım kaç olduğunu söylemeyeyim akşam tartınmıyorum midem su çay vs çok dolu oluyor. Yarın görücez ama sonuçta
Kız nesi zor miu de geç :)
Canım moral bozma bend3n sana tavsiye yeşil çay kiraz sapı çayı ve türk kahvesi hepsini iç ve tabiki çok.suuuu yatana kadar bol.odem atarsin

Beslenme duzenini cok bozmayacagim dedi. Cok mutlu oldum.

Bence bozmayacagim derken şu an yediklerini bi yaz bi bakayım ona göre sana uygun olan şekilde ayarlarız demek istemiştir

Mesela ben gittiğimde bizim evde bakliyat çok piser dedim o da ona göre ayarlamaya çalıştı

Biz hep hindi yeriz diyen birine ona göre yazar

Canım moral bozma bend3n sana tavsiye yeşil çay kiraz sapı çayı ve türk kahvesi hepsini iç ve tabiki çok.suuuu yatana kadar bol.odem atarsin
Bozuldu canım baya hem de. Yapacak bişey yok. Baya baya su içtim hala içiyorum, sabah türk kahvesi de içtim, şuan adaçayı içiyorum. Bakalım yarına kaç çıkacağım. 11:30-12:30 gibi tartınacağım sanırım.

Once bakicam dedi nasil besleniyorsun. Sporu da diyette gibi dusunme.kendini oldugu gibi davran dedi.

"Kilon fazla yok tabii ki öyle der. Sikiysa bana da öyle desin. Kökünden değişmeli ki epeyce değiştirdiğime inanıyorum.
Off yine telefon yazim hatası. Değişmeli olan benim yediklerim.

Ben meyve yemem sevmem dedim yemek zorundasın vitamin alman lazım dedi. Dayadı meyveyi. Sut sevmiyorum dedim içmen lazım yoğurt ayran başka sut başka dedi. Sonra veremeyince eee listeye uymamışsın diye de azarladı

Ben meyve yemem sevmem dedim yemek zorundasın vitamin alman lazım dedi. Dayadı meyveyi. Sut sevmiyorum dedim içmen lazım yoğurt ayran başka sut başka dedi. Sonra veremeyince eee listeye uymamışsın diye de azarladı

Puayhaahhahahahaha yine de sen sorunlusun anka diyetisyende bir şey yo bence hahhaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…