Once bakicam dedi nasil besleniyorsun. Sporu da diyette gibi dusunme.kendini oldugu gibi davran dedi.Kilon fazla yok tabii ki öyle der. Sikiysa bana da öyle desin. Kökünden değişmeli ki epeyce değiştirdiğine inanıyorum.
Öğleden sonra içtim, şimdi de adaçayı içiyorum. Ama kilom gitmiyor. Gerçekten ödem değil bu sanırım baya kilo almışım ya. Daha ne yapabilirim bilmiyorum ciddi sinirlendim kendime.Yeşil çay içtin mi miu
Ne kadar artı cikti miulego. Bu arada ne kadar zor isim secmissin kizÖğleden sonra içtim, şimdi de adaçayı içiyorum. Ama kilom gitmiyor. Gerçekten ödem değil bu sanırım baya kilo almışım ya. Daha ne yapabilirim bilmiyorum ciddi sinirlendim kendime.
Tamam artık stres yapma. Elinden geleni fazlasıyla yaptın. Ne çıkarsa artık sabah.Öğleden sonra içtim, şimdi de adaçayı içiyorum. Ama kilom gitmiyor. Gerçekten ödem değil bu sanırım baya kilo almışım ya. Daha ne yapabilirim bilmiyorum ciddi sinirlendim kendime.
Valla sabah hala artıdaydım kaç olduğunu söylemeyeyimNe kadar artı cikti miulego. Bu arada ne kadar zor isim secmissin kiz
Tamam artık stres yapma. Elinden geleni fazlasıyla yaptın. Ne çıkarsa artık sabah.
Canım moral bozma bend3n sana tavsiye yeşil çay kiraz sapı çayı ve türk kahvesi hepsini içValla sabah hala artıdaydım kaç olduğunu söylemeyeyimakşam tartınmıyorum midem su çay vs çok dolu oluyor. Yarın görücez ama sonuçta
Kız nesi zor miu de geç :)
Beslenme duzenini cok bozmayacagim dedi. Cok mutlu oldum.
Sabah
Yemek yok
Ogle
1 avuc leblebi
Aksam
Tam.tahilli ekmek sayisi bende kalsin.
Soganli yumurta
Peynir
Bozuldu canım baya hem de. Yapacak bişey yok. Baya baya su içtim hala içiyorum, sabah türk kahvesi de içtim, şuan adaçayı içiyorum. Bakalım yarına kaç çıkacağım. 11:30-12:30 gibi tartınacağım sanırım.Canım moral bozma bend3n sana tavsiye yeşil çay kiraz sapı çayı ve türk kahvesi hepsini içve tabiki çok.suuuu yatana kadar bol.odem atarsin
Once bakicam dedi nasil besleniyorsun. Sporu da diyette gibi dusunme.kendini oldugu gibi davran dedi.
Bak o da olabilir doğru.@MiuLego bence sen kas yaptın.
Ben meyve yemem sevmem dedim yemek zorundasın vitamin alman lazım dedi. Dayadı meyveyi. Sut sevmiyorum dedim içmen lazım yoğurt ayran başka sut başka dedi. Sonra veremeyince eee listeye uymamışsın diye de azarladıBence bozmayacagim derken şu an yediklerini bi yaz bi bakayım ona göre sana uygun olan şekilde ayarlarız demek istemiştir
Mesela ben gittiğimde bizim evde bakliyat çok piser dedim o da ona göre ayarlamaya çalıştı
Biz hep hindi yeriz diyen birine ona göre yazar
Ben meyve yemem sevmem dedim yemek zorundasın vitamin alman lazım dedi. Dayadı meyveyi. Sut sevmiyorum dedim içmen lazım yoğurt ayran başka sut başka dedi. Sonra veremeyince eee listeye uymamışsın diye de azarladı
Yağ kas ölçümü yaptırdığın yerde tekrar yaptırsana.Bak o da olabilir doğru.
Sen hiç beni tutma zatenPuayhaahhahahahaha yine de sen sorunlusun anka diyetisyende bir şey yo bence hahhaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?