Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım sen eksik paylaşımdan giremiyorsun listeye.söyledim ya onceki haftalarda. genelde selamsız sabahsız gelip birer cümlelik kısa mesajlar yazıp gidiyorsun.
genelde diyorum bak.
Su hafta da.oyleydin diyorsaniz ne yaparsam yapayim oyle gorunecegim. Ben de sizin dusundugunuz gibi selamsiz sabahsiz girip birer cumle.yazayim o zaman.

Kiz alemsim kendi menunude mi yorumladin

Neyse kizlar haftaya 1. yiz sıkı tutuyoruz bu hafta
Menum
Tarhana corba
1 patlican dolma
Salata tursu
Yogurt
Avucici kadar pide
4 hurma
Harika canım afiyet olsun
Bende menümü yazayım
Sabah
Menemen zeytin
Ara
Şekersiz neskafe
Öğle
3 kalık kısır
Akşam
Salata
3 tane yaprak sarma
Çok hafif olmuş canım afiyet olsun.
Afiyet olsun zumremm yine harikalar çıkarmışsın
Spor da menü de şahane canım

Arkadaslar calisan bir anneyim girebildigim kadar girdim. Yazabildigim.kadar yazdim. Yine de yaranamadim. Ben boyle bir grup hayal.etmemistim. @MiuLego sana kanim.kaynadi seni takibe devam edecegim. Insallah istedigin kiloya da inersin.
Ama artik bu grup bana fayda saglamayacak. Cunku Anka nin onyargili ve egolu bir insan oldugunu dusunmeye basladim.
Uzgunum anka tum.zamanimi senin istedigin gibi burada geciremeyecim. Istemez miydim isterdim tabiki . Hos sohbet muhabbet guzel ama olmaz.
Ben artik gruptan kendi istegimle ayriliyorum.
Kirildigim nokta liste disi kalmam degil. Bir uyari bile almadan boyle bir davranista bulunmaniz ki bildirimlerim tam 5 mesajim tam.
Herkese basarilar. Ben de 1 ay sonra 50 kiloya inmis olarak gelip buradan haber verecegim. Kendinize iyi bakin.

Benim de 6000 adim oldu 10000 e tamamlamaya hic halim yok bu arada baklava afiyet olsun ama yaramasin hemen erisin gitsin

Evet çok güzel teşhiste bulunmuşsun tatlım.tam da bahsettiğin gibiyim...
keşke alıntıları ve etiketlerini okusaydın uyarıları görürdün..inşalah istediğin kiloya ulaşırsın. takım 12 kişilik ben haftaya seni de listeye alabilmek için oylama başlatıp izin almaya çalışıyordum ama gerek kalmadı. beni bi işten kurtarmış oldun.

Hicbir uyari yoktu ne yazikki herkes de sahittir. Kendinize iyi bakin.

Kizlar misadirim vardi simdi gittiler ben kacamak yaptim aksam aksam 3 adey kisir yedim bir avuc yer fistigi (ya ben asigim yer fistigina 1 kilo oturup yesem bikmam ) bir avucda patlamis misir yedim malesefff

Oohhh yune dokturmussun sporda ama miucum kahvaltuni hic begenmedim gunun en onemli ogununu atlamissin ne diyolar sabah kralice gibi oglen orta halli bir aile gibi aksam fakir gibi yiyecekmisiz

Kizlar bebem uyudu simdi yatirip savas alanina katilicam yani mutfaga arap saci gibi mutfagim. Gece bebbem temelli uyaniyo o sira gekio geri kalan mesajlari okurum. Yaa kacinci olduk goremedim kaptanim Anka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…