- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Oruç gözüme vurmuş olabilir.1.18 yaziyor yuzden canim
Kizlar bebem uyudu simdi yatirip savas alanina katilicam yani mutfagaarap saci gibi mutfagim. Gece bebbem temelli uyaniyo o sira gekio geri kalan mesajlari okurum. Yaa kacinci olduk goremedim kaptanim Anka
Ben mi kazandımOruç gözüme vurmuş olabilir.
BerabereBen mi kazandım
Evetttt şimdilik memnunum ama egolarımı tatmin etmezsen bilemiyorumAnka kaptanım.. benden memnun musun?? Sınavım yarın dua edin. . Söz sonra spora da başlıcam..
Canım kaptanım. . Güzel kaptanım.. fit kaptanım. .Evetttt şimdilik memnunum ama egolarımı tatmin etmezsen bilemiyorum
Valla kafa da kalmadı paylaşım alanında da rezil oldum
Ben de nutella kavanozuna soktum kafamıKızlar ben bisküvi ve Nescafe içiyorumbiraz vicdan azabı çekiyorum ama..
Canimmm biliyorum sen azimli bir insana benziuosun bence de gececeksin benim cok yorucuydu bu hafta onun için kaybettim bu kadar :) hadi bakalim haftaya hem çene yapcezzzz hem kilo vercizzzz
Valla bana sen izin verdin bananey. .Ben de nutella kavanozuna soktum kafamı
Hiç vicdan azabı da yok yani. Akşam akşam ne motivasyon kaldı ne heves
Nutella miBen de nutella kavanozuna soktum kafamı
Ay ne diyorsun. Benim ağzıma artık cıs girmicekCanim hamsikoy sutlacini yaptim hayatimda ilk kez sutlac denedum bayildimm
Bugün cuma eylülüm telafi edersin sen.Kizlar misadirim vardi simdi gittiler ben kacamak yaptim aksam aksam 3 adey kisir yedim bir avuc yer fistigi (ya ben asigim yer fistigina 1 kilo oturup yesem bikmam ) bir avucda patlamis misir yedim malesefff
Kız yeni yaptım ama tatmadım. Bir öğün olarak yarın ya da pazar yicem.Canim gulafu denedin mi ? Begendin mi tafini
Tartı vardı yemedim o yüzdenOohhh yune dokturmussun sporda ama miucum kahvaltuni hic begenmedim gunun en onemli ogununu atlamissin ne diyolar sabah kralice gibi oglen orta halli bir aile gibi aksam fakir gibi yiyecekmisiz
Çekme canım ama daha fazla yeme. Bugün yedin cumaydı. Artık yeni haftaya hazırlanıyoruz.Kızlar ben bisküvi ve Nescafe içiyorumbiraz vicdan azabı çekiyorum ama..
Kaptan sakince kafanı o kavanozdan çıkar.Ben de nutella kavanozuna soktum kafamı
Kız hemen tıkandım zatii. Midem bulandı.. yemeye yemeye.. Allahım neler oluyor banaAy ne diyorsun. Benim ağzıma artık cıs girmicek
Bugün cuma eylülüm telafi edersin sen.
Kız yeni yaptım ama tatmadım. Bir öğün olarak yarın ya da pazar yicem.
Tartı vardı yemedim o yüzdenyoksa kahvaltıyı atlamam.
Çekme canım ama daha fazla yeme. Bugün yedin cumaydı. Artık yeni haftaya hazırlanıyoruz.
Kaptan sakince kafanı o kavanozdan çıkar.
Seni seviyoruz..
Bi geçemedim seniBerabere
Çok sevindim canım. . İstemsiz güldüm kusura bakma :))Bi geçemedim senihippotalamus Hastaneden döndük yeni para yok çocuğun içinde Çok sevindim. O gün hemlich yapınca çıktı ben görmedim demek. Kaç gündür ponçik karıştırıp duruyorum
Benim böyle canım ya . Metabolizmam ağır. Yavaş yavaş gider. Bir de ramazanda hepten duruyor sanki. Kendini korumaya alıyor. Mağlesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?