Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sily tebrik ederim canım beni yendin amaaaaa ben bu hafta seni geçerimmmm
Canimmm biliyorum sen azimli bir insana benziuosun bence de gececeksin benim cok yorucuydu bu hafta onun için kaybettim bu kadar :) hadi bakalim haftaya hem çene yapcezzzz hem kilo vercizzzz

Canim hamsikoy sutlacini yaptim hayatimda ilk kez sutlac denedum bayildimm
Ay ne diyorsun. Benim ağzıma artık cıs girmicek
Kizlar misadirim vardi simdi gittiler ben kacamak yaptim aksam aksam 3 adey kisir yedim bir avuc yer fistigi (ya ben asigim yer fistigina 1 kilo oturup yesem bikmam ) bir avucda patlamis misir yedim malesefff
Bugün cuma eylülüm telafi edersin sen.
Canim gulafu denedin mi ? Begendin mi tafini
Kız yeni yaptım ama tatmadım. Bir öğün olarak yarın ya da pazar yicem.
Oohhh yune dokturmussun sporda ama miucum kahvaltuni hic begenmedim gunun en onemli ogununu atlamissin ne diyolar sabah kralice gibi oglen orta halli bir aile gibi aksam fakir gibi yiyecekmisiz
Tartı vardı yemedim o yüzden yoksa kahvaltıyı atlamam.
Kızlar ben bisküvi ve Nescafe içiyorum biraz vicdan azabı çekiyorum ama..
Çekme canım ama daha fazla yeme. Bugün yedin cumaydı. Artık yeni haftaya hazırlanıyoruz.
Ben de nutella kavanozuna soktum kafamı
Hiç vicdan azabı da yok yani. Akşam akşam ne motivasyon kaldı ne heves
Kaptan sakince kafanı o kavanozdan çıkar.
Seni seviyoruz..

Kız hemen tıkandım zatii. Midem bulandı.. yemeye yemeye.. Allahım neler oluyor bana

Enerji düştü burada... kendinize gelin kızlar bugün yapılan kaçamak bize 3kstra 3 gün olarak dönebiliyor miktarına göre.. dikkat edin lütfen... olmuyorsa da emek vererek olsun yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…