Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sahura kadar erir dı o ya tum gun aklımdaydı tuh ya neyse yarın yerim dımı
Ayy canım oruç tutuyorsun demi unuttum onu. Ben anlamıyorum erir mi erimez mi nolur ama oruç tutuyorsun canın da çekmiş. Sahura kadar da uyumayacaksan ye bence. Oruç olunca içim gidiyor.

Ama az yicen demi?
Ay anka kaptan öldürecek bizi.

Hahahha şuan 1 saat dans etsen görürsün belki. Öncesinde et dansı bak hemen 6 lar gelir
Cnm ınan halım kalmıyor sahura kadar uyumuyorum kızda erkenden kalkıyor onun pesınde asagı in yukarı cık dedıgın gibi azcık yapsam belki daha cok gider ama Bı saatten sonra kolumu kaldıracak halim kalmıyor

Aynen. Sıkı çalışmak gerek. Ben bu metabolizmamı ne yapayım. Beni rezil etti . Gram gram gidiyorum. Çok canım sıkkın çoookkk

Cnm rakibim nasılsın cnm turk kahvesi içiyor musun işe yarıyor
Teşk ederim canım . Aslında moralim bozuk. Jillian yapmıcam artık , küstüm .

Galiba kas yaptı ben de .
Spor şeklimi değiştircem

Kahve nadir içiyorum. Yeşil çay da öyle . Onları her menüye ekliyim . Bakalım bi de böyle denicem

Sen nasılsın tatlım? Minnak napıyo ? Uyudu mu?

Cnm uyudu kuzu kuzeniyle kudurdu epey yoruldu :)
Cnm biliyor musun bilmem ben beden eğitimi öğretmeniyım lıllıan ilk baslangıc için biraz ağır olabilir eger yapacaksan en az yarım saat ısınman lazım bu hareketler kultur fizik hareketleri cunku sen leslie yap Bı sure

Hadi ya çok iyi oldu bu
Ben ısınma ve soğuma olarak jumping jack yapıyorum hocam olabilir mi. O strench mi ne hareketleri zor geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…