Bu saatte miYemedim kaptanyiyemedim daha doğrusu eltım ler dısarda yemek yemiş cay içmeye geldiler onlarla oturdum cay içtim hala aklımda yıyım mı ruyama girmesin :)
Vuuuuu bu gazla beni kimse tutamazAçıköğretim mi büyük koca sily mi? Tabi ki sily! Tozunu attıracaksın yarın ve pazar
Sahura kadar erir dı o yaBu saatte mi
Ayyy cok tatlisin yaBen gece gece neden böyle gaz yaptırıyorum acaba anlamadım.
Kendimi durduramıyorum
Ayy canım oruç tutuyorsun demi unuttum onu. Ben anlamıyorum erir mi erimez mi nolur ama oruç tutuyorsun canın da çekmiş. Sahura kadar da uyumayacaksan ye bence. Oruç olunca içim gidiyor.Sahura kadar erir dı o yatum gun aklımdaydı tuh ya neyse yarın yerim dımı
Hahahha şuan 1 saat dans etsen görürsün belki. Öncesinde et dansı bak hemen 6 lar gelirSahura 1 saat kala 70.7 yı gordum inanılmaz mutluyum Bı 6 li rakamları gorsem 1 saat dans edicem
Aramızda kalırAyy canım oruç tutuyorsun demi unuttum onu. Ben anlamıyorum erir mi erimez mi nolur ama oruç tutuyorsun canın da çekmiş. Sahura kadar da uyumayacaksan ye bence. Oruç olunca içim gidiyor.
Ama az yicen demi?
Ay anka kaptan öldürecek bizi.
Az ama demiiiiiiAramızda kalır
Cnm ınan halım kalmıyor sahura kadar uyumuyorum kızda erkenden kalkıyor onun pesınde asagı in yukarı cık dedıgın gibi azcık yapsam belki daha cok gider ama Bı saatten sonra kolumu kaldıracak halim kalmıyorHahahha şuan 1 saat dans etsen görürsün belki. Öncesinde et dansı bak hemen 6 lar gelir
Ben neleri yemedim bugun onuda yemem yarın yerim ne olacak erik yerim ıkı tane tamamAz ama demiiiiii
Ha ri ka sın !Ben neleri yemedim bugun onuda yemem yarın yerim ne olacak erik yerim ıkı tane tamam
Aynen. Sıkı çalışmak gerek. Ben bu metabolizmamı ne yapayım. Beni rezil etti . Gram gram gidiyorum. Çok canım sıkkın çoookkkKızlaaaar
Cuma bitti. Yarın tertemiz menüler olacak tamam mı?
2 kilolar veren yarışmacılar var yani 1. Olmamız için sağlam kilo vermemiz lazım. Yarınki menülerimizle kendimizle gurur duyalım.
İyi geceler
Cnm rakibim nasılsınAynen. Sıkı çalışmak gerek. Ben bu metabolizmamı ne yapayım. Beni rezil etti . Gram gram gidiyorum. Çok canım sıkkın çoookkk
Teşk ederim canım . Aslında moralim bozuk. Jillian yapmıcam artık , küstüm .Cnm rakibim nasılsıncnm turk kahvesi içiyor musun işe yarıyor
Cnm uyudu kuzu kuzeniyle kudurdu epey yoruldu :)Teşk ederim canım . Aslında moralim bozuk. Jillian yapmıcam artık , küstüm .
Galiba kas yaptı ben de .
Spor şeklimi değiştircem
Kahve nadir içiyorum. Yeşil çay da öyle . Onları her menüye ekliyim . Bakalım bi de böyle denicem
Sen nasılsın tatlım? Minnak napıyo ? Uyudu mu?
Hadi ya çok iyi oldu buCnm uyudu kuzu kuzeniyle kudurdu epey yoruldu :)
Cnm biliyor musun bilmem ben beden eğitimi öğretmeniyım lıllıan ilk baslangıc için biraz ağır olabilir eger yapacaksan en az yarım saat ısınman lazım bu hareketler kultur fizik hareketleri cunku sen leslie yap Bı sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?