Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hayırlı sahurlar kızlar. Ben bu gün de tutmayacağım. Pazartesi tutacağım ilaç kullanırken çok zor olacak çocuklarla. Emzirdikten sonra içim çekiliyor normalde şimdi ilacın etkisiyle iyice ellerim titremeye başladı :/

Hadi ya çok iyi oldu bu
Ben ısınma ve soğuma olarak jumping jack yapıyorum hocam olabilir mi. O strench mi ne hareketleri zor geliyor bana
Kaptan ısınma olarak ıcınde ki bazı hareketler uygun tabi ama yerinde yurur gibi, yana bacakları acarak vs bunlar daha iyi ısınma için soguma için de strenchıng daha iyi zaten ısındı vucut tekrar aynı seyleri yapınca ıkı kat yuk biniyor o yüzden uygun değil pek :)

nasıl yaptın canım bı tarıf et pekmez katıcaksın 1 kasık kuru meyveler kattın mı

kızlar günaydınn gece dogru duzgun uyuyamadım esımde hastalandı sabah ona verır bebemı az uyurum dıyodum eşim çok fena hasta normalde yakınmayı sevmez o çok rahatsızım dedi hastaneye gıdıp gelırken mıkrop kaptı herhalde

şçşnde seker yok 1 litre sutede yarım su bardagı bırınc gırıncede vıcdan yapmadan yedım kuzum. tabı vardır kalorısı ama cok da degıldır herhalde

Ok tatlım . Lesli yapayım. Bir de 1 saat yürüyüş düşünüyorum. Eğer yapabilirsem şu 30 günlük mekik de iyi olur zannımca .
Yapabilirsem diyorum çünkü bel fıtığım var . Zaten dr um onun için de kilo vermelisin diyordu da . İşte veremiyom ki

Kizzz derece yapmisimmm hic demiyosunuz haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…