- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Sana da. Afiyet olsun.Hayırlı sahurlar kızlar
Kaptan ısınma olarak ıcınde ki bazı hareketler uygun tabi ama yerinde yurur gibi, yana bacakları acarak vs bunlar daha iyi ısınma için soguma için de strenchıng daha iyi zaten ısındı vucut tekrar aynı seyleri yapınca ıkı kat yuk biniyor o yüzden uygun değil pek :)Hadi ya çok iyi oldu bu
Ben ısınma ve soğuma olarak jumping jack yapıyorum hocam olabilir mi. O strench mi ne hareketleri zor geliyor bana
nasıl yaptın canım bı tarıf et pekmez katıcaksın 1 kasık kuru meyveler kattın mıYoğurt mayaladım inşallah tutar
Yulaf lapası yaptım ayyy tatsız tuzsuz o ne be giç sevmedimeylul7158eylul
Bir de fıstık ezmesi yaptım azcık yanıklı oldu ama heralde tadı fena değil.
Höffff mutfak işi ne zor yabayılıyorum hamarat kadınlara.
Ben fos çıktım geneneyse bekar kalmaya devam edeyim en iyisi
şçşnde seker yok 1 litre sutede yarım su bardagı bırınc gırıncede vıcdan yapmadan yedım kuzum. tabı vardır kalorısı ama cok da degıldır herhaldeAy ne diyorsun. Benim ağzıma artık cıs girmicek
Bugün cuma eylülüm telafi edersin sen.
Kız yeni yaptım ama tatmadım. Bir öğün olarak yarın ya da pazar yicem.
Tartı vardı yemedim o yüzdenyoksa kahvaltıyı atlamam.
Çekme canım ama daha fazla yeme. Bugün yedin cumaydı. Artık yeni haftaya hazırlanıyoruz.
Kaptan sakince kafanı o kavanozdan çıkar.
Seni seviyoruz..
Ok tatlım . Lesli yapayım. Bir de 1 saat yürüyüş düşünüyorum. Eğer yapabilirsem şu 30 günlük mekik de iyi olur zannımca .Cnm uyudu kuzu kuzeniyle kudurdu epey yoruldu :)
Cnm biliyor musun bilmem ben beden eğitimi öğretmeniyım lıllıan ilk baslangıc için biraz ağır olabilir eger yapacaksan en az yarım saat ısınman lazım bu hareketler kultur fizik hareketleri cunku sen leslie yap Bı sure
Günaydın tatlımkızlar günaydınn gece dogru duzgun uyuyamadım esımde hastalandı sabah ona verır bebemı az uyurum dıyodumeşim çok fena hasta normalde yakınmayı sevmez o çok rahatsızım dedi hastaneye gıdıp gelırken mıkrop kaptı herhalde
Kizzz derece yapmisimmm hic demiyosunuz haa***12. Takım 520. Etap***
anka_misali(67.7 /67,5 / 0,2 /%0,30)
yesa1 (53 )Kendi isteğiyle bildirimsiz ayrıldı
eylul7158eylul(60,5 /59,4 / 1,1 / %1,82 )
tevafuk55 (63.8 / 63,7 / 0,1 / %0,16)
MiuLego (57.3) sabit
Sily (65.3 / 64,3 / 1 / % 1,53)
Korhilalp (59.2 / 58,5 / 0,7 / %1,18 )
hippotalamus (89,7 / 88,6 / 1,1 /%1,23)
5816bursa (72.5 / 71,8 / 0,7 / %0,97)
florence_N (81 / 80 / 1 / %1,18 )
inciakis ( 73,6 / 72,2 / 1,4 / %1,90 ) Yeni üye; Başlangıç tarihi:17 Mayıs; başlangıç kilosu: 77; hedef: 63
umut-16 (69,3 / 69 / 0,3 / %0,43 ) Yeni üye; Başlangıç tarihi:6 Mayıs; başlangıç kilosu: 70; hedef: 56
12. Takım Ortalaması: 0,891
Öyle miiiii bakmadım ben tebrik ederim.Kizzz derece yapmisimmm hic demiyosunuz haa
Takım derecesine 9daklandik s3n arada kaynadın kuzumKizzz derece yapmisimmm hic demiyosunuz haa
Tebrikler canım.Kizzz derece yapmisimmm hic demiyosunuz haa
Aynennn . Bize tiyolar ver bakalım . Öyle bedava derece olmassssTakım derecesine 9daklandik s3n arada kaynadın kuzumtebrikler canım ya menülerin harikaydı zaten söyle bize bakalim tuyolar ver tatlim
Kizzz derece yapmisimmm hic demiyosunuz haa
Üzüldüm derkenAy ben listeye mi girmişim ay!! ay .. ayy !!
Hem sevimdim hem üzüldüm.
Özellikle ikimize lazım canım 100 gr verengillerAynennn . Bize tiyolar ver bakalım . Öyle bedava derece olmassss
Canım çok yavaş ilerliyorum ya . Ne bileyim umarım başarırım.Üzüldüm derken
Aynen . Ha bi gayret .Özellikle ikimize lazım canım 100 gr verengiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?