Hadi bakalım yaparsın senCanım çok yavaş ilerliyorum ya . Ne bileyim umarım başarırım.
Belli de olmaz bu ara gaz olur belki.
Yani endişemden dolayı üzüldüm. Lütfen yanlış anlama tatlım
Ama söz bu hafta en az 1 kilo vercem.
Hadi bakalım yaparsın senCanım çok yavaş ilerliyorum ya . Ne bileyim umarım başarırım.
Belli de olmaz bu ara gaz olur belki.
Yani endişemden dolayı üzüldüm. Lütfen yanlış anlama tatlım
Ama söz bu hafta en az 1 kilo vercem.
O ne ilacı ki? Uyyutuyo böyle.Allahım sürekli uykum var esnemekten çenem ağrıdı
Alerji ilacı canım. Spraktin.O ne ilacı ki? Uyyutuyo böyle.
Allerji ilacı kullanmam gerekiyo bazen benim. O dönemde ha bire uyurum. Bir de acaip iştah açıyo
Baktırdım canım . Diyete başlamadan önce baktırdıydım. Tiroide felan da bakıldı. Çok şükür sorun yok tatlımHadi bakalım yaparsın sen
İnsülin direncine ve vitamin değerlerine baktırdın mı hiç
Oy oyy oyy tekrar geçmiş olsun . İştah da arttı dimi.Alerji ilacı canım. Spraktin.
Duruyor mu sonuçlar canım. Özelden bana bi atar mısın. Çünkü doktorların normal dediğine Karatay duşuk diyor. Bi bakayım ben nasılmış.Baktırdım canım . Diyete başlamadan önce baktırdıydım. Tiroide felan da bakıldı. Çok şükür sorun yok tatlım
Bizim hiç kaçamak hakkımız yok canım bence. Yedikelrimize dikkat ederek devam edecez sahurda kahvaltı ıftarda pilavsiz pidesiz dayanmalıyızAynen . Ha bi gayret .
Tevafuk biz napcaz anacığım bu işi?
Gram gram valla gınaa geldi. Şevkim kırılıyo.
Hem nasıl arttı. Cumaya kadar tartılacağım diye bişey yemedim ama dun yedim.maalesef. Gece sahurda eşimin kalan tostunu ve tahinli ekmeğini falan yedim. Şu an kurt gibi açım. Karnım resmen gurulduyor ama yemeyeceğim. Dayanabildiğim kadar dayanacağım.Oy oyy oyy tekrar geçmiş olsun . İştah da arttı dimi.
Sen normalde iyi verdin eski grupta duraklamaya girdi sanki şimdi. Yanlış mı hatırlıyorumBizim hiç kaçamak hakkımız yok canım bence. Yedikelrimize dikkat ederek devam edecez sahurda kahvaltı ıftarda pilavsiz pidesiz dayanmalıyız
Ay çıktısını almadım ben . Dr dedi sorun yok. Aslında yanımda olsa iyi olur. Bu hafta olmazsa hastaneye gidip alayım tatlım.Duruyor mu sonuçlar canım. Özelden bana bi atar mısın. Çünkü doktorların normal dediğine Karatay duşuk diyor. Bi bakayım ben nasılmış.
Dayanmalıyız gülüm . Aynen. Bir de spor şartBizim hiç kaçamak hakkımız yok canım bence. Yedikelrimize dikkat ederek devam edecez sahurda kahvaltı ıftarda pilavsiz pidesiz dayanmalıyız
Ay çıktısını almadım ben . Dr dedi sorun yok. Aslında yanımda olsa iyi olur. Bu hafta olmazsa hastaneye gidip alayım tatlım.
O zaman fotoyu yüklerim
Sen de yazsana başlığa başlangıç güncel falan diye.Dayanmalıyız gülüm . Aynen. Bir de spor şart
Evet haklısın. Bakim bi dakikaHastanede mi yaptırdın. İnternetten bakabilirsin sonuçlara.
Evet canim aynen öyle oldu 77 den düştüm ama işte..Sen normalde iyi verdin eski grupta duraklamaya girdi sanki şimdi. Yanlış mı hatırlıyorum
Evet canim aynen öyle oldu 77 den düştüm ama işte..yok bu ara acayip hırslandım canım gece eşime yumurtalı bazlama kızarttım üstelik iki parçaydı ama eşim birini yedi diğerini hemen saklama kabına koydum baktim elimden bir kaza çıkacak. Akşam da eşim dışarda olacaktı pide aldırmadım
Hiç moral bozma dün dünde kaldı. buğun yeni bir gün hem sen zaten vermiştin tekrar 66.5 a düşmen kolay olur canımHem nasıl arttı. Cumaya kadar tartılacağım diye bişey yemedim ama dun yedim.maalesef. Gece sahurda eşimin kalan tostunu ve tahinli ekmeğini falan yedim. Şu an kurt gibi açım. Karnım resmen gurulduyor ama yemeyeceğim. Dayanabildiğim kadar dayanacağım.
Evet inşallah pazardan sonra yine kaşıntı başlamaz da tekrar kullanmam ilacı. Ne boyaymış ya mahvetti resmen. :)))Hiç moral bozma dün dünde kaldı. buğun yeni bir gün hem sen zaten vermiştin tekrar 66.5 a düşmen kolay olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?