Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hadi bakalım yaparsın sen
İnsülin direncine ve vitamin değerlerine baktırdın mı hiç

Hadi bakalım yaparsın sen
İnsülin direncine ve vitamin değerlerine baktırdın mı hiç

Aynen . Ha bi gayret .
Tevafuk biz napcaz anacığım bu işi?
Gram gram valla gınaa geldi. Şevkim kırılıyo.
Bizim hiç kaçamak hakkımız yok canım bence. Yedikelrimize dikkat ederek devam edecez sahurda kahvaltı ıftarda pilavsiz pidesiz dayanmalıyız

Oy oyy oyy tekrar geçmiş olsun . İştah da arttı dimi.
Hem nasıl arttı. Cumaya kadar tartılacağım diye bişey yemedim ama dun yedim.maalesef. Gece sahurda eşimin kalan tostunu ve tahinli ekmeğini falan yedim. Şu an kurt gibi açım. Karnım resmen gurulduyor ama yemeyeceğim. Dayanabildiğim kadar dayanacağım.

Duruyor mu sonuçlar canım. Özelden bana bi atar mısın. Çünkü doktorların normal dediğine Karatay duşuk diyor. Bi bakayım ben nasılmış.
Ay çıktısını almadım ben . Dr dedi sorun yok. Aslında yanımda olsa iyi olur. Bu hafta olmazsa hastaneye gidip alayım tatlım.
O zaman fotoyu yüklerim

Sen normalde iyi verdin eski grupta duraklamaya girdi sanki şimdi. Yanlış mı hatırlıyorum
Evet canim aynen öyle oldu 77 den düştüm ama işte.. yok bu ara acayip hırslandım canım gece eşime yumurtalı bazlama kızarttım üstelik iki parçaydı ama eşim birini yedi diğerini hemen saklama kabına koydum baktim elimden bir kaza çıkacak. Akşam da eşim dışarda olacaktı pide aldırmadım

Süpersin

Hiç moral bozma dün dünde kaldı. buğun yeni bir gün hem sen zaten vermiştin tekrar 66.5 a düşmen kolay olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…