Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar gunaydin yeni uyandim ohhh bu satte uyanmayali bayağı olmustu guzel bir gilun olsun canlar
yesa canim bosver evi yat dinlen yorma kendini bence
Anka kaptan 3 cocukla evi ameliyathane gibi temiz tutacam derjen yorgunluktan bitecen arada bir bosver
eylul7158eylul canim gecmis olsun

Yok canım yaa o bi kere öyle denk geldi. Normalde hep dağınıktır

Valla sesli guldum canim felaket su anda biraz toparlayacam haftaya temizlik yapilacak

Hımmm biz yesayla aynı anda kalkıp beraber iş yapıyoruz ama yesa bu gün beni ekti uyuyacakmış. Ben de baktım altta sadece sen varsın seni seçtim pikaçu
Beraber temizlik yapalım. 11.30da aynı anda kalkıp 12.30 da geri dönelim mola verelim.

Beni azat et kaptan hic halim yok regl cancim var yataktayim evdekiletde uyuyor nasil temizlik yapayim

Ayy canım eşlerin hastalanması kötü oluyor.Allah şifa versin eylülcüm

Süpersin zümremmm.bende dün 1 dilim pekmezli baklava yedim.2.yememek için zor tuttum kendimi..ama yemedim.daha önce yedim de ne oldu sankiiiii

Evet inşallah pazardan sonra yine kaşıntı başlamaz da tekrar kullanmam ilacı. Ne boyaymış ya mahvetti resmen. :)))
İnşallah kaptancım.dün misafir vardı oğlan da huysuzlandı tüm gece.sahuru bile nasıl yaptık anlamadım.pek yazamadım kaptancım.ama 4.olmuşuzzz kıl payı 3.lük kaçmış bence gayet iyiyizz ramazandan dolayı bir duraklama oldu geçen haftalara göre herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…