Olmadı ya . Profilde güncel bölüme yazdımSen de yazsana başlığa başlangıç güncel falan diye.
Inşallah canım bence geçmiş olacak.. olumlu düşün ankaaaaa olumlu dusuuuunnnnnnEvet inşallah pazardan sonra yine kaşıntı başlamaz da tekrar kullanmam ilacı. Ne boyaymış ya mahvetti resmen. :)))
Kişisel bilgileirnde özel başlık alanına yazıyorsun sonra en aşağıda değişiklikleri kaydet var oraya gidiyorsunOlmadı ya . Profilde güncel bölüme yazdım
Teşk ettim tatlımKişisel bilgileirnde özel başlık alanına yazıyorsun sonra en aşağıda değişiklikleri kaydet var oraya gidiyorsun
Haklısın canım.. Evrene pozitif mesaj gönderiyorum....Inşallah canım bence geçmiş olacak.. olumlu düşün ankaaaaa olumlu dusuuuunnnnnn
Gunaydın herkese nasıl uykum var
Valla sesli guldumİnciiii senin ev ne alemde
Kizlar gunaydin yeni uyandim ohhh bu satte uyanmayali bayağı olmustu guzel bir gilun olsun canlar
yesa canim bosver evi yat dinlen yorma kendini bence
Anka kaptan 3 cocukla evi ameliyathane gibi temiz tutacam derjen yorgunluktan bitecen arada bir bosver
eylul7158eylul canim gecmis olsun
Valla sesli guldumcanim felaket su anda biraz toparlayacam haftaya temizlik yapilacak
Beni azat et kaptan hic halim yok regl cancim var yataktayim evdekiletde uyuyor nasil temizlik yapayimYok canım yaa o bi kere öyle denk geldi. Normalde hep dağınıktır
Hımmm biz yesayla aynı anda kalkıp beraber iş yapıyoruz ama yesa bu gün beni ekti uyuyacakmış. Ben de baktım altta sadece sen varsın seni seçtim pikaçu
Beraber temizlik yapalım. 11.30da aynı anda kalkıp 12.30 da geri dönelim mola verelim.
Ayy canım eşlerin hastalanması kötü oluyor.Allah şifa versin eylülcümkızlar günaydınn gece dogru duzgun uyuyamadım esımde hastalandı sabah ona verır bebemı az uyurum dıyodumeşim çok fena hasta normalde yakınmayı sevmez o çok rahatsızım dedi hastaneye gıdıp gelırken mıkrop kaptı herhalde
Süpersin zümremmm.bende dün 1 dilim pekmezli baklava yedim.2.yememek için zor tuttum kendimi..ama yemedim.daha önce yedim de ne oldu sankiiiiiEvet canim aynen öyle oldu 77 den düştüm ama işte..yok bu ara acayip hırslandım canım gece eşime yumurtalı bazlama kızarttım üstelik iki parçaydı ama eşim birini yedi diğerini hemen saklama kabına koydum baktim elimden bir kaza çıkacak. Akşam da eşim dışarda olacaktı pide aldırmadım
İnşallah kaptancım.dün misafir vardı oğlan da huysuzlandı tüm gece.sahuru bile nasıl yaptık anlamadım.pek yazamadım kaptancım.ama 4.olmuşuzzz kıl payı 3.lük kaçmış bence gayet iyiyizzEvet inşallah pazardan sonra yine kaşıntı başlamaz da tekrar kullanmam ilacı. Ne boyaymış ya mahvetti resmen. :)))
GünayydddınlaarrGunaydın herkese nasıl uykum var
Günayyydınnnnnn yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnnGünayydddınlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?