Ahahaa :))) kim söylüyordu bunu . İbo mu?Günayyydınnnnnn yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnn
Neyse ben kendim giderim temizlerimBeni azat et kaptan hic halim yok regl cancim var yataktayim evdekiletde uyuyor nasil temizlik yapayim
Güfte ibodan sözler korhilalp..intihal yaptım birazcıkAhahaa :))) kim söylüyordu bunu . İbo mu?
Geçmiş olsun kuzum neyi vardı paşanınİnşallah kaptancım.dün misafir vardı oğlan da huysuzlandı tüm gece.sahuru bile nasıl yaptık anlamadım.pek yazamadım kaptancım.ama 4.olmuşuzzz kıl payı 3.lük kaçmış bence gayet iyiyizzramazandan dolayı bir duraklama oldu geçen haftalara göre herhalde
Rahat ol canım yaa ben farkındayım kim ne kadar yazıyor takımı ne kadar ciddiye alıyorİnşallah kaptancım.dün misafir vardı oğlan da huysuzlandı tüm gece.sahuru bile nasıl yaptık anlamadım.pek yazamadım kaptancım.ama 4.olmuşuzzz kıl payı 3.lük kaçmış bence gayet iyiyizzramazandan dolayı bir duraklama oldu geçen haftalara göre herhalde
Koyalım canım.Kızlar bu hafta da hedef mi koysak hepimiz? Cumaya şu kadar vereceğim diyeeee ne dersiniz??
Alt çenede sağ azısı çıkıyor canım..biz dişten çok çekiyoruz..ama tamamlandı gibi.bide aşı olmuştuk ya hafta içi onunda huzursuzluğu devam ediyor.canı sağolsun da ömür böyle böyle tükeniyorGeçmiş olsun kuzum neyi vardı paşanın
Bende samimiyetine güveniyorum canım.burda olmaktan mutluyum..İlacın biterse eski motivasyonuna dönersin ankamm.Rahat ol canım yaa ben farkındayım kim ne kadar yazıyor takımı ne kadar ciddiye alıyor
Söyleyince suçlu oluyorum ama buraya emek verenle vermeyeni de aynı kefeye koyamam haksızlık olur zannımca.
Evet bu hafta 3. luğu kıl payı kaçırdık. Hayırlısı olsun haftaya 1. Lik bizim inşallah. Tabii benim iştahım kapanırsa
Bende oğlumda dişten çok çektim kizim da çok hissetmemiştim derdimiz bu olsun kuzum. Rabbim demransiz dert vermesin..Alt çenede sağ azısı çıkıyor canım..biz dişten çok çekiyoruz..ama tamamlandı gibi.bide aşı olmuştuk ya hafta içi onunda huzursuzluğu devam ediyor.canı sağolsun da ömür böyle böyle tükeniyor
Ahhh dişler ahh Allah kolaylık versin canım. Bizde de var aynı sıkıntı.Alt çenede sağ azısı çıkıyor canım..biz dişten çok çekiyoruz..ama tamamlandı gibi.bide aşı olmuştuk ya hafta içi onunda huzursuzluğu devam ediyor.canı sağolsun da ömür böyle böyle tükeniyor
Kız Bu ne değiştir bence 66.5 u görmüştü n 67 nedir9 haziran hedef listesi
Anka=> hedef kilo: 67 =>500 gram vermek.
Ben yazayımm o zaman kaptanKoyalım canım.
Aminn canım ya hepimizin yardımcısı olsun rabbim.annelik zorAhhh dişler ahh Allah kolaylık versin canım. Bizde de var aynı sıkıntı.
Ben mutfağınmi topladım, bebelerimi doyurdum, süt gelmişti pişirdim, hatta taşırdım bileNeyse ben kendim giderim temizlerim
Kız Bu ne değiştir bence 66.5 u görmüştü n 67 nedir
Seni mi kırcam kendini eklerken duzenler misin beni de. 66.5 değil 66.8 görmüştümKız Bu ne değiştir bence 66.5 u görmüştü n 67 nedir
Amin canım benim..işte çocukta huzursuz oluyo ona da insanın içi gidiyor.dolven verdim uyuyo şimdi.eksik olma zümrecim benimmBende oğlumda dişten çok çektim kizim da çok hissetmemiştim derdimiz bu olsun kuzum. Rabbim demransiz dert vermesin..
Zümrem ya insan azıcık dinlenir sen bu hafta dinlen bence :) kilo falan verme bu hafta bu kiloyu sabitle senBen yazayımm o zaman kaptan
Haftaya hedefim en az 600gr vermekk
Cuma günü inşallah 57.9 olacağımm!!!!!!
Listeye ekle canım.Ben yazayımm o zaman kaptan
Haftaya hedefim en az 600gr vermekk
Cuma günü inşallah 57.9 olacağımm!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?