Offf en sevmediğim iş hadi hemen sil kuzım ya bide kurursa çok fena uğraştırırBen mutfağınmi topladım, bebelerimi doyurdum, süt gelmişti pişirdim, hatta taşırdım bilebirde simdi orasi temislenecek
Gecmis olsun canimAlt çenede sağ azısı çıkıyor canım..biz dişten çok çekiyoruz..ama tamamlandı gibi.bide aşı olmuştuk ya hafta içi onunda huzursuzluğu devam ediyor.canı sağolsun da ömür böyle böyle tükeniyor
O zaman 66,8 mi olsunSeni mi kırcam kendini eklerken duzenler misin beni de. 66.5 değil 66.8 görmüştüm
Ev süt koktu yaOfff en sevmediğim iş hadi hemen sil kuzım ya bide kurursa çok fena uğraştırır
Zümrem ya insan azıcık dinlenir sen bu hafta dinlen bence :) kilo falan verme bu hafta bu kiloyu sabitle sen
Planlar yapmam lazım
Eheheh olmaaazzz rakibecim olmaz
Duramam ben bayram sonu tatile çıkacağızzzz 56 olurum inşallah diyorum ne sabitlemesiiii
Olur canımO zaman 66,8 mi olsun
Ben de kalkıyorumEv süt koktu yahemen kalkıyorum
Ya gercekten 4 tanecik baklava nasil 1000 kalori yapiyor ya guzel seyler hep kaoriliPlanlar yapmam lazımhem sen niye o baklavayı birtanecik yedin çok ayıp şöyle 4 tane yeyip 1000 kalori almalıydı n
Dünden ayran aşı ve salata var canım kıymalı kabak kavurayım diye düşündüm..Buradaki arkadaşlar akşama ne pişireceksiniz ya ben adını koyamadım hala
Kolay gelsinnnnn♡♡♡Ben de kalkıyorum
Ayyy canım benim yap tabi planını.istersen 5 6 dilim sana yollayım zümrem baklava var dahaPlanlar yapmam lazımhem sen niye o baklavayı birtanecik yedin çok ayıp şöyle 4 tane yeyip 1000 kalori almalıydı n
Bende duyduğumda çok,üzülmüştümYa gercekten 4 tanecik baklava nasil 1000 kalori yapiyor ya guzel seyler hep kaorili
Baklava tıkıyor beni canım tarçınlı süt olur amaAyyy canım benim yap tabi planını.istersen 5 6 dilim sana yollayım zümrem baklava var daha
Bohça kebabi kagit kebabi guvecEee yemek.onerileri nedir arkadaşlar dün tavuk yedik kuşbaşı etle bir tarif olabilir. Çorba da yoğurtlu bir çorba olabilir ama adları ne olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?