Ayy sagolasin kız ohh rahatladımBohça kebabi kagit kebabi guvec
Yayla corba
Ayy sagolasin kız ohh rahatladım
Cnm hadi gecmıs olsun nasıl geçtiBen geldim kızlar.. sınavdan çıktım da geldim :))
Nasil gecti canimBen geldim kızlar.. sınavdan çıktım da geldim :))
Hadi geçmiş olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Ben geldim kızlar.. sınavdan çıktım da geldim :))
Cnm hadi gecmıs olsun nasıl geçti
Nasil gecti canim
saolun kızlar.. aslında kötü geçmedi ama işte beynim yoruldu. Gece 2.30 u geçiyordu yattım 8de kalktım yorgunum. . Bu sefer zorlandım ama..Hadi geçmiş olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Benim de yok aklımda yemek bakalım ben napacağım.Ayy sagolasin kız ohh rahatladım
4. Olduk ne tatlısı floGünaydın hepinize. Hamarat ve çalışkan hatunlar iş başında. Ben 1 saat oldu uyanalı. Bebeğimi yedirdim, yıkadım, emerken uyuyakaldı ben de sayfa sayfa yazdıklarınızı okudum.
Evde kadayıf tatlısı vardı, iri cevizle yaptık, hastane dönüşü dondurma alınca 1 top kadar sade dondurma yedim. Sahurda da 1 çatal ucu kadayıfın tadına baktım. Bu hafta tatlı kaçamağı yok mu? Dört gözle bekliyordum da. İzin çıkmayınca yemedim valla..
4. Olduk ne tatlısı flo
Kattım kuzum ama ben beceremiyorum biraz yanasıl yaptın canım bı tarıf et pekmez katıcaksın 1 kasık kuru meyveler kattın mı
Geçmiş olsunkızlar günaydınn gece dogru duzgun uyuyamadım esımde hastalandı sabah ona verır bebemı az uyurum dıyodumeşim çok fena hasta normalde yakınmayı sevmez o çok rahatsızım dedi hastaneye gıdıp gelırken mıkrop kaptı herhalde
Tebrikler eylülüm.Kizzz derece yapmisimmm hic demiyosunuz haa
Flo haftaya 1. Olduğumuzu düşün. O yüzden bu hafta yeme. 1. Olunca kaptan verir tatlı hakkı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?