HayırHaşlanmış yumurtadan nefret ediyorum ya
Bi gün ben de severek yiyebilecek miyim acaba
Haftaya kimi bulucam da kadayıf yaptıracağım.. Eşimden ceviz istesem geçen hafta yedik ya der şimdi. Ben de yiyeceğim diye bol cevizli yaptık tatlıyı. Baya bi hem de. Ben o cevizle 3-4 kere kek cikarirdim. Gitti dünya kadar ceviz..Flo haftaya 1. Olduğumuzu düşün. O yüzden bu hafta yeme. 1. Olunca kaptan verir tatlı hakkı zaten
Yaaaa ay kıyamam. Anla belki bir dilim ye der bugün için be :)Haftaya kimi bulucam da kadayıf yaptıracağım.. Eşimden ceviz istesem geçen hafta yedik ya der şimdi. Ben de yiyeceğim diye bol cevizli yaptık tatlıyı. Baya bi hem de. Ben o cevizle 3-4 kere kek cikarirdim. Gitti dünya kadar ceviz..
Hoşgeldin takımdakı duruma kaptan bakıyor İnş istedıgın kiloya ulasırsınMerhabalaar bende aranıza katılmak istiyorum diyete başlayıp başlayıp bi türlü devamını getiremeyenlerdenim Ayrıcaaaa @MiuLego nunda en yakın arkadaşıyımmmm
Merhabalaar bende aranıza katılmak istiyorum diyete başlayıp başlayıp bi türlü devamını getiremeyenlerdenim Ayrıcaaaa @MiuLego nunda en yakın arkadaşıyımmmm
Umarımmm bu sefer olurHoşgeldin takımdakı duruma kaptan bakıyor İnş istedıgın kiloya ulasırsın
Hosgeldin rakibimin en yakin arkadasiMerhabalaar bende aranıza katılmak istiyorum diyete başlayıp başlayıp bi türlü devamını getiremeyenlerdenimAyrıcaaaa @MiuLego nunda en yakın arkadaşıyımmmm
İnci bugün tartıda kaç çıktım söyliyim miiiiHosgeldin rakibimin en yakin arkadasi
hoşbuldummm en yakin arkadasimin rakibiHosgeldin rakibimin en yakin arkadasi
Soyle bakalim hedefede 1 kilo demissin merakla bekliyorumİnci bugün tartıda kaç çıktım söyliyim miiii
Ay evet 1 kilo versem harika olr ki vermeyelim bence bu hafta sabittimSoyle bakalim hedefede 1 kilo demissin merakla bekliyorum
Hahhaha hahahah hahhahahaha yaşasın inci panikliyorduuuuuu.Vayyyy 400 gr harika miu o benim kac kiloma denk gelir bi hesapliyayim
Ben stresten ölürüm kesin o zaman. İyiceeee öleyim benBen bu hafta hergun guncellemiyecem miu cumaya sakliyacam kilo bildirimimi seni strese sokmayayim
500 gr denk gelmiyormuş hesapladimHahhaha hahahah hahhahahaha yaşasın inci panikliyorduuuuuu.
Beni yenmeyecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?