Kiyamam canim rakibimBen stresten ölürüm kesin o zaman. İyiceeee öleyim ben
Ben bi spor yapip geleyim
Ne yapcan? Hangi sporu yapcan? Ne kadar süre yapcan?Ben bi spor yapip geleyim
Ye hadi madem bu seferlik.Haftaya kimi bulucam da kadayıf yaptıracağım.. Eşimden ceviz istesem geçen hafta yedik ya der şimdi. Ben de yiyeceğim diye bol cevizli yaptık tatlıyı. Baya bi hem de. Ben o cevizle 3-4 kere kek cikarirdim. Gitti dünya kadar ceviz..
Hoşgeldin canım. 1. sayfada kurallarımız yazıyor. Kabul edersen boy kilo hedef kilo yazarak başlayabilirsin canım.Merhabalaar bende aranıza katılmak istiyorum diyete başlayıp başlayıp bi türlü devamını getiremeyenlerdenimAyrıcaaaa @MiuLego nunda en yakın arkadaşıyımmmm
Ayyy yürüyüş ben de yapcam daha hiç yapmadım spor. Eve gideyim yapiciiim. Baya yürümüşsün ama harikaaa
Öfffff bitmez bugün senin işler o zamanAksama kv ı yemeğe cagirdimşimdi de koşturuyorum evin içinde
Mantıyı yemeyeceksin değil miYatırdım şükür ama odanın altını üstüne getirmişler
Akşama bende et haşladım kemikli çorba yapıcam yanına salata mantı pişiricem
AlllaaaaahhhhhhHoşgeldin canım. 1. sayfada kurallarımız yazıyor. Kabul edersen boy kilo hedef kilo yazarak başlayabilirsin canım.
Dalidaya donmesin deAlllaaaaahhhhhh
Ben azcık anlatmıştım ona anka. Bakalım nasıl olacak yaşasınnnnn
Ya sorma, artik kalabaligiz da. Bir şey alındı mı eve 7 kişilik alinir, ayıp yani ayrı alıp gizli yemek, yapamam. İşe başlamış olsam iş yerinde yerim de. Öte yandan ucu kadar mı onu bilmiyorum.Yaaaa ay kıyamam. Anla belki bir dilim ye der bugün için be :)
Teşekkür ederimYe hadi madem bu seferlik.
Dalidaya donmesin de
Tırsmıyor değilimDalidaya donmesin de
Hayır sonra ben suçlu oluyorumTırsmıyor değilim
Saçını başını yolarım valla onun öyle bişey olsa.
Düzenli geleceksin yarı yolda bırakmak yok değil miJalapeno
Sacimi basimi yolmakkkTırsmıyor değilim
Saçını başını yolarım valla onun öyle bişey olsa.
Düzenli geleceksin yarı yolda bırakmak yok değil miJalapeno
Valla kızan sana patlıyor anka. Çok ilginçHayır sonra ben suçlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?