Eveeet ona göre :)Sacimi basimi yolmakkk
Tabiiki :) boy :169 guncel kilo:63.6 hedef kilo :55Hoşgeldin canım. 1. sayfada kurallarımız yazıyor. Kabul edersen boy kilo hedef kilo yazarak başlayabilirsin canım.
İşte buuuuu akşam menünü yazmayı unutma emi spor ve su miktarını da. Diğer menüleri de yorumlarsın. En çok benimkini beğenTabiiki :) boy :169 guncel kilo:63.6 hedef kilo :55
Hadi basliyoruz bakalim hayirlisi
Cok tesekkur ederim canim simdi daha igi biraz bir seyler yedi sonundaGünaydın tatlım
Çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim balimmÖyle miiiii bakmadım ben tebrik ederim.
Ahhh ahh canjm ugun batirdimmm ne sen sorrrr ne ben soleyimmmTakım derecesine 9daklandik s3n arada kaynadın kuzumtebrikler canım ya menülerin harikaydı zaten söyle bize bakalim tuyolar ver tatlim
Cidden 1 günde 600 gram mı farketmiş?@anka_misali az önce tartıldım.. 88.0
Evet canim takim.icini diyorum genele nerdwn bakiliyo bilmiyorum zateSen takım içinde mi diyorsun. Onları yazmadım daha bu gün sıralayacağım. Ben de genel listede sandım heyecan yaptım bi an
Aksam hic bjrseyi yoktu guzwl misafirlerimizi agirladik yolladik gece uyurken bogazum cok agriyo desi sabah bi kalkfi hasta karin agrisi burun akintisi halsiLik yemek de yememisti simdi yedi daha iyi canim sag oleylul7158eylul çok geçmiş olsun canım eşine. Nesi var ki.
Geçmiş olsun. İyi bak enişteye. Zayiflayinca sana elbise alacak.Aksam hic bjrseyi yoktu guzwl misafirlerimizi agirladik yolladik gece uyurken bogazum cok agriyo desi sabah bi kalkfi hasta karin agrisi burun akintisi halsiLik yemek de yememisti simdi yedi daha iyi canim sag ol
Cok sag ol hilalimAyy canım eşlerin hastalanması kötü oluyor.Allah şifa versin eylülcüm
Simdi daha iyi canim cok sag ol. Mium bakKattım kuzum ama ben beceremiyorum biraz ya
Geçmiş olsunsen şimdi ona güzeeeelce bakar hemen iyi edersin
Tebrikler eylülüm.
Rakibim de 1. Oldu takım içindeinciakis tebrikleri incicim
Canim sen bize bir daha ki gelmene ben sana yapayim bir dene ben cok seviyorumKattım kuzum ama ben beceremiyorum biraz ya
Geçmiş olsunsen şimdi ona güzeeeelce bakar hemen iyi edersin
Tebrikler eylülüm.
Rakibim de 1. Oldu takım içindeinciakis tebrikleri incicim
Geçmiş olsun. İyi bak enişteye. Zayiflayinca sana elbise alacak.
Dün doğumdan sonra aldığım tunigi giyemedim. Emanet durdu. Kolevi çok büyük ve salaş oldu. Alışveriş için ara ara site gezip fikir alıyorum valla, heyecanla.iyice bir zatiflayim gardrobu degistircem yaa hayali bile keyifli
Ben de dolaptaki dar gelenleri rahat rahat giymek istiyorum ya insallah boyle giderse kurban bayramina herkes hedeflerine ulaşırDün doğumdan sonra aldığım tunigi giyemedim. Emanet durdu. Kolevi çok büyük ve salaş oldu. Alışveriş için ara ara site gezip fikir alıyorum valla, heyecanla.
Sen birsey yiyormusun ki begeneyimİşte buuuuu akşam menünü yazmayı unutma emi spor ve su miktarını da. Diğer menüleri de yorumlarsın. En çok benimkini beğen
Bosver boyle boyle daha az yapmaya baslarsin. Hem midene gidecegine cope gitsin:)Kizlar bizim evde ben az yiyince her sey israf olmaya baslandi ne kadar yiyormusum demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?