Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dün doğumdan sonra aldığım tunigi giyemedim. Emanet durdu. Kolevi çok büyük ve salaş oldu. Alışveriş için ara ara site gezip fikir alıyorum valla, heyecanla.
Ankaradaysan gel bizimle miuyla cikicaz alisverise @MiuLego canim 55 oldugumuzda gidelim mi bir kac parca alalim motivasyon artar

Kizlar ben bufun var ya fenaaaaa batirdim diyeti jacamak yapmadim bildigin diyet miyet olmadi yani
Ne yedigimi soracak olursanizz sormayinn duygusal acliktan yedim sonra kustum bir kismini o kadar cokk yedim ki halsizdim sabah beri halsuzligim diyetten diye dusundum esim hasta mutlu olmak icin evde sevdigim ne varsa yedimm yaa

Tabiiki :) boy :169 guncel kilo:63.6 hedef kilo :55
Hadi basliyoruz bakalim hayirlisi

1. Sayfada tabloya bak canım

Anka az önce tartıldım.. 88.0
yihıuuuuuu

Aksam hic bjrseyi yoktu guzwl misafirlerimizi agirladik yolladik gece uyurken bogazum cok agriyo desi sabah bi kalkfi hasta karin agrisi burun akintisi halsiLik yemek de yememisti simdi yedi daha iyi canim sag ol
Tekrar geçmiş olsun canım.
Suçlu değil lütfen egolu

Ayy pardon haklısın

Ben takımı zaten egolarımı tatmin etmek için açtım

O zaman napıyoruz eylüllll

Walk walk walk walk

Simdi daha iyi canim cok sag ol. Mium bak

Canim sen bize bir daha ki gelmene ben sana yapayim bir dene ben cok seviyorum
Ayyyy tamamm yaşasın. Eylülcüm bak Jalapeno grldi takıma o da işte sizin orda oturan arkadaşım. yesa koş koş sizin oralardan biri daha geldi
Kizlar bizim evde ben az yiyince her sey israf olmaya baslandi ne kadar yiyormusum demek ki
Hahahah hahaha vallaha öyle. Hepimiz midemizi çöplük yapmışız ya yazık
Sen birsey yiyormusun ki begeneyim
Yiyorum birazdan menüm gelcek :)
Ankaradaysan gel bizimle miuyla cikicaz alisverise @MiuLego canim 55 oldugumuzda gidelim mi bir kac parca alalim motivasyon artar
Ayyy çıkacağıızzzzz incecik olduğumuz için güzeeeelce kıyafetler alacağız.
Eylülüm spor çabık çabık. Leslie de bile 5 mil kurtarır seni bugün o zaman ancak. Hemennnn spor.
Ayyyy kızlar benim de menu fwnaydi bugün

Acaba sadece güzel günleri mi yazsam hahah
Bir koli çubuk yemişsindir en fazla yesa ne yicen

Nesi çok beeeee. Hem sen yiyebilirsin günlerdir bişey yemiyosun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…