- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Ankaradaysan gel bizimle miuyla cikicaz alisverise @MiuLego canim 55 oldugumuzda gidelim mi bir kac parca alalim motivasyon artarDün doğumdan sonra aldığım tunigi giyemedim. Emanet durdu. Kolevi çok büyük ve salaş oldu. Alışveriş için ara ara site gezip fikir alıyorum valla, heyecanla.
Sorma, biz her sabah 5 ekmek alırdık, şimdi 2. Diyorum acaba 3unu de ben mi yiyormusum :) Her öğün yarım ekmek yerdim gerçi, hatta sabahları 1e yakın. Özlemedim diyemeyeceğim.Kizlar bizim evde ben az yiyince her sey israf olmaya baslandi ne kadar yiyormusum demek ki
Size epey uzagim. Adana'dayım ben.Ankaradaysan gel bizimle miuyla cikicaz alisverise @MiuLego canim 55 oldugumuzda gidelim mi bir kac parca alalim motivasyon artar
Tabiiki :) boy :169 guncel kilo:63.6 hedef kilo :55
Hadi basliyoruz bakalim hayirlisi
yihıuuuuuu
Tekrar geçmiş olsun canım.Aksam hic bjrseyi yoktu guzwl misafirlerimizi agirladik yolladik gece uyurken bogazum cok agriyo desi sabah bi kalkfi hasta karin agrisi burun akintisi halsiLik yemek de yememisti simdi yedi daha iyi canim sag ol
Suçlu değil lütfen egolu
Zümrem çok tatlısın yaaaBaklava tıkıyor beni canım tarçınlı süt olur ama
Dün en son 88.5 ti. Bugün bi baktım 88.0.. 1.5 tam tahıllı hariç hiç ekmek yemiyorum. O da sahurda. .Cidden 1 günde 600 gram mı farketmiş?
O zaman napıyoruz eylüllllKizlar ben bufun var ya fenaaaaa batirdim diyeti jacamak yapmadim bildigin diyet miyet olmadi yani
Ne yedigimi soracak olursanizz sormayinnduygusal acliktan yedim sonra kustum bir kismini o kadar cokk yedim ki halsizdim sabah beri halsuzligim diyetten diye dusundum esim hasta mutlu olmak icin evde sevdigim ne varsa yedimm yaa
Hoşgeldin canımmmmUmarımmm bu sefer olur
Uuuuu ağır misafir var kolay gelsin canımcımAksama kv ı yemeğe cagirdimşimdi de koşturuyorum evin içinde
Birazdan yine tartılim bakim..1. Sayfada tabloya bak canım
yihıuuuuuu
Tekrar geçmiş olsun canım.
Ayy pardon haklısın
Ben takımı zaten egolarımı tatmin etmek için açtım
Ayyyy tamamm yaşasın. Eylülcüm bakSimdi daha iyi canim cok sag ol. Mium bak
Canim sen bize bir daha ki gelmene ben sana yapayim bir dene ben cok seviyorum
Hahahah hahaha vallaha öyle. Hepimiz midemizi çöplük yapmışız ya yazıkKizlar bizim evde ben az yiyince her sey israf olmaya baslandi ne kadar yiyormusum demek ki
Yiyorum birazdan menüm gelcek :)Sen birsey yiyormusun ki begeneyim
Ayyy çıkacağıızzzzz incecik olduğumuz için güzeeeelce kıyafetler alacağız.Ankaradaysan gel bizimle miuyla cikicaz alisverise @MiuLego canim 55 oldugumuzda gidelim mi bir kac parca alalim motivasyon artar
Eylülüm spor çabık çabık. Leslie de bile 5 mil kurtarır seni bugün o zaman ancak. Hemennnn spor.Kizlar ben bufun var ya fenaaaaa batirdim diyeti jacamak yapmadim bildigin diyet miyet olmadi yani
Ne yedigimi soracak olursanizz sormayinnduygusal acliktan yedim sonra kustum bir kismini o kadar cokk yedim ki halsizdim sabah beri halsuzligim diyetten diye dusundum esim hasta mutlu olmak icin evde sevdigim ne varsa yedimm yaa
Bir koli çubuk yemişsindir en fazla yesa ne yicenAyyyy kızlar benim de menu fwnaydi bugün
Acaba sadece güzel günleri mi yazsam hahah
Nesi çok beeeee. Hem sen yiyebilirsin günlerdir bişey yemiyosun zatenYazayım ya battı balık yan gider :)
Sabah
Çubuk kraker
Patates haslama
Öğle
Bol bol tarhana çorbası
Ara
Meyve 1 nektarin 1 yeni dünya bir kaç erik
Aksam
Ev yapımı pide
Kara dut içeceği
Gördüğünüz gibi sabah iştah yokken aksama geldi tekrar :)
Nesi çok beeeee. Hem sen yiyebilirsin günlerdir bişey yemiyosun zaten
Valla ankara da değil de sizin semt üçlediYok çok demedim ya kötü kötü
Ooooooii ankara liler zayıflıyor diye grup ki kursak hagsgsg
HosbuldummmmmHoşgeldin canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?