Tutamıyom şuan hippocum bitince tutacağım ama niyet ettim inşallah :))kız o kdr uyumuşsun bari oruç tutaydın..
Bugün - çıktın mı?Tutamıyom şuan hippocum bitince tutacağım ama niyet ettim inşallah :))
Ceviz seviyormusun 2. ay ceviz iyiydi diye hatirliyorum
Kızlar maalesef benim de menum berbat ama çok iştahım açık ve sinirliyim. Neyse ki yarın son gün. Bu hafta kilo almadan cumaya varırım inşallahkilo alırsam kendi kendimi izne ayırmam gerekecek
O size canım bana ne zaman istersem2 ay izin yok kaptan dil çıkaran surat :)
İftar çok az değil mi böyle zor zayıflarsın canım. Protein alman lazımSlm arkadaşlar
Menüm
Sahur 1 bardak süt
Peynir kk
zeytin (4) yumurta(1)
1 çavdar ekmeği
4 bardak su
İftar
Domates çorbası
2 dilim çavdar ekm
Yoğurt 1 kase üzerine zerdeçal ekledim
Tere
5 bardak su
1 sade kahve
Spor leslie 3 mil
30 mekik
Bir bardak süt içtim şimdi
Hippotalamus canım sen nasıl pro üye oldun ?kız o kdr uyumuşsun bari oruç tutaydın..
Bir arkadaş hediye etti saolsun.. niye ki?? Ama o hediye etmeseydi ben yemek yarışmasını kazandığım için pro olacaktım :))Hippotalamus canım sen nasıl pro üye oldun ?
Yok canım felaket felaket...
Başkasına hediye edemiyor musun yarışmadan kazandığınıBir arkadaş hediye etti saolsun.. niye ki?? Ama o hediye etmeseydi ben yemek yarışmasını kazandığım için pro olacaktım :))
Ok canım. Ama oruç olunca çorba yetiyo sanki . Yoğurdu zorlayarak yedim tatlım yaaaİftar çok az değil mi böyle zor zayıflarsın canım. Protein alman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?