- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Kimseye yorum yapamıyorum ki kafayı verip de. Çocuklar iftarda mantı yiyecekti büyük oğlan salçalı soslu mantıyı mutfak halisina döktü, görümcemle halı yıkadık. Balkonda oturuyoruz şimdi.Bana hiç yazmıyorsun..
Oruç başıma vurdu kaptan :) tamam ben seviyorum cnm rakibimiRakipler ramazan sonuna kadar olsun demiştik ama.
CanımsınOlurumtabikine
Nasıl olsa birbirimiz tanıdık
Ahahaa aslında rakip yerine kanka desek şuna yaaa
Ben de seni seviyorum canım benimOruç başıma vurdu kaptan :) tamam ben seviyorum cnm rakibimiumut-16
Canımsın
Ben de seni seviyorum canım benim
hoşgeldin canım sende mi batıkentesinHosbuldummmmm
Mac bitsede ben de ciksamKızlar şuanda yürüyüşe çıkıyorum gece gece. 1 saat sonra yürüyüş biter bir de ip atlarım. Allahım başıma bişey gelmese
Kuzum geçmişte kaldı sanırım bulursam paylaşırımtevafuk55 gülüm liste nerde beni ekler misin yada paylaşır mısın sana zahmet
Şindiki kilo 69 haftaya 68 inşallah
Miu ben de seni seviyorumZaten Miu kim ki.........
Kız yazarken de aklıma geldi dedım mıu simdi yine uzulur yazayım diyeZaten Miu kim ki.........
Annnaaa miu gelmişZaten Miu kim ki.........
Cnm dikkat et baktın sakin evde yap sporunu ramazan diye her yer kalabalık ama yinede dikkat et mıu cumKızlar şuanda yürüyüşe çıkıyorum gece gece. 1 saat sonra yürüyüş biter bir de ip atlarım. Allahım başıma bişey gelmese
Ok tatlım . Teşekkür ederimKuzum geçmişte kaldı sanırım bulursam paylaşırımyoğunum su an
9 haziran hedef listesi
1. Anka=> hedef kilo: 66.8 =>700 gram vermek.
2. Korhilalp=> hedef kilo:57.9=> 600 gram vermek
3.inciakis=>hedef kilo 70.9=>1.300 gram vermek
4.Tevafuk55=>hedef kilo 63.0=>700 gram vermek
5.MiuLego=>hedef kilo 56.3=>1000 gram vermek
Hosbuldumm evet aynen bende batikenttenimhoşgeldin canım sende mi batıkentesin
Ya ne cok batıkent lı oldu anacım bunlar çete kurmasınlar sonra kilo veremeyene çökerler falanHosbuldumm evet aynen bende batikenttenim
Yalniz benim baslangic kiloyla hedef kilo arasinda bi karisiklik olmus1. Sayfada tabloya bak canım
yihıuuuuuu
Tekrar geçmiş olsun canım.
Ayy pardon haklısın
Ben takımı zaten egolarımı tatmin etmek için açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?