- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ya biz yabancı mıyız? Sen yaz bari gözünde doyar, yarın için dikkat edersin..Yok canım felaket felaket...
Bilmem niyeki?? Sorsam ayıp olur mu??Başkasına hediye edemiyor musun yarışmadan kazandığını
Çıktımmmm :) -400 düne göre flocumBugün - çıktın mı?
Canım yarın bitiyor zaten. Sakin ol sonra 5 gün var önünde dengeler kilo verirsinKızlar maalesef benim de menum berbat ama çok iştahım açık ve sinirliyim. Neyse ki yarın son gün. Bu hafta kilo almadan cumaya varırım inşallahkilo alırsam kendi kendimi izne ayırmam gerekecek
Çookk afilli duruyoBir arkadaş hediye etti saolsun.. niye ki?? Ama o hediye etmeseydi ben yemek yarışmasını kazandığım için pro olacaktım :))
Yok maalesef reklamlara çare yokÇookk afilli duruyo
Şeyden dolayı sordum
Şimdi bu pro üyelerin bazı avantajları oluyo galiba tam bilmiyorum da
Ama en çok merak ettiğim şu reklam olayı ekrandan gidiyo mu
Öyle ise eğer; ben de pro olmanın yolunu arıcam
Iyi bana da ceza yok o zaman demi kaptanYok canım felaket felaket...
Bitince hemen normale dönersem inşallah dengelerim. Yarın oruç tutacağım zaten.Çıktımmmm :) -400 düne göre flocum
Canım yarın bitiyor zaten. Sakin ol sonra 5 gün var önünde dengeler kilo verirsin
Allah kabul etsin guzel menuMenüm
Sahur
2 yemek kaşığı lor ve 2 ince dilim kepekli ekmek ile tost,
1.5 haşlanmış yumurta,
1 bardak süt,
1 domates.
İftar
Taze fasülye,
2 bardak ayran,
1 kase domates, taze soğan, dereotu ve havuctan salata (içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum bu sefer)
Avuç içi kadar pide,
Yarım bardak ev yapımı kayısı suyu.
Ben çocuklar uyuyuncaIyi bana da ceza yok o zaman demi kaptan
En sevdiğim özelliği şu an konuyu kimler okuyor görebiliyoruzÇookk afilli duruyo
Şeyden dolayı sordum
Şimdi bu pro üyelerin bazı avantajları oluyo galiba tam bilmiyorum da
Ama en çok merak ettiğim şu reklam olayı ekrandan gidiyo mu
Öyle ise eğer; ben de pro olmanın yolunu arıcam
Yok maalesef reklamlara çare yok
Afiyet olsun canım tost kaşarlı mı?Menüm
Sahur
2 yemek kaşığı lor ve 2 ince dilim kepekli ekmek ile tost,
1.5 haşlanmış yumurta,
1 bardak süt,
1 domates.
İftar
Taze fasülye,
2 bardak ayran,
1 kase domates, taze soğan, dereotu ve havuctan salata (içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum bu sefer)
Avuç içi kadar pide,
Yarım bardak ev yapımı kayısı suyu.
Umut cnm yine rakibim Olcan mı kız :)tevafuk55 gülüm liste nerde beni ekler misin yada paylaşır mısın sana zahmet
Şindiki kilo 69 haftaya 68 inşallah
Rakipler ramazan sonuna kadar olsun demiştik ama.Umut cnm yine rakibim Olcan mı kız :)
OlurumUmut cnm yine rakibim Olcan mı kız :)
Lor ile yaptim. Lorum yoktu kaşar kullaniyordum 1 haftadır, artık var.Afiyet olsun canım tost kaşarlı mı?
Ramazan sonrası da dewam edebilir bizRakipler ramazan sonuna kadar olsun demiştik ama.
Lor daha iyi benceLor ile yaptim. Lorum yoktu kaşar kullaniyordum 1 haftadır, artık var.
Bana hiç yazmıyorsun..Lor ile yaptim. Lorum yoktu kaşar kullaniyordum 1 haftadır, artık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?