- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ben 90 kiloya 48 beden giyiyordum iyi bile bedenin bence. Boyun da var. Dar da giymiyorsan normal.Kızlar bende bayadır eşofmaman tarzı dışında alışveriş yapmıyorum. . Nerdeyse 2 sene olacak. . Hamilelik 10.5 aylık bebek derken.. Bugün bayramlık aldım kendime.. 46 beden.. size çok büyük gelebilir ama benim için şu an iyi.. ben 72 kiloyken bile em fazla 44 beden giyebiliyorum. Biraz iri kemikli yapılıyım da..
Bu listeye kendimi eklemiştim ben, hani yokum. Anka ekliyorsa 1 kilo benim de hedef.9 haziran hedef listesi
1. Anka=> hedef kilo: 66.8 =>700 gram vermek.
2. Korhilalp=> hedef kilo:57.9=> 600 gram vermek
3.inciakis=>hedef kilo 70.9=>1.300 gram vermek
4.Tevafuk55=>hedef kilo 63.0=>700 gram vermek
5.MiuLego=>hedef kilo 56.3=>1000 gram vermek
6.hippotalamus=> 87.5 => 1.1 kilo vermek
Sende bursalisin sanirim cok severim BursayiYa ne cok batıkent lı oldu anacım bunlar çete kurmasınlar sonra kilo veremeyene çökerler falan
Ufff bende hamileligi dusunemiyorum bile bi sene icinde bende dusunuyorum o yuzden mumkun olabildigince zayif hamile kalayim diyorumKızlar bende bayadır eşofmaman tarzı dışında alışveriş yapmıyorum. . Nerdeyse 2 sene olacak. . Hamilelik 10.5 aylık bebek derken.. Bugün bayramlık aldım kendime.. 46 beden.. size çok büyük gelebilir ama benim için şu an iyi.. ben 72 kiloyken bile em fazla 44 beden giyebiliyorum. Biraz iri kemikli yapılıyım da..
İlla azcık üstümde dönecek. . Yoksa giyemem.. işte hedefim 44.. Çünkü hep güzel kıyafetler 44 e kadar. .Ben 90 kiloya 48 beden giyiyordum iyi bile bedenin bence. Boyun da var. Dar da giymiyorsan normal.
24 kilo fln..Ufff bende hamileligi dusunemiyorum bile bi sene icinde bende dusunuyorum o yuzden mumkun olabildigince zayif hamile kalayim diyorumkac kilo aldin hamilelikte?
42 de olursun merak etme. Acele etme yeter ki. Ben 44e girmeye başladım. Bacağım bile sigmazken yatarak fermuarini da kapatıyorum. Yeni evlendigimde almıştım. İlk hedefim onu rahatça giyebilmek.İlla azcık üstümde dönecek. . Yoksa giyemem.. işte hedefim 44.. Çünkü hep güzel kıyafetler 44 e kadar. .
Listeyi biri alıntılamış ondan ekledim ben. . Bidaha ekle..Bu listeye kendimi eklemiştim ben, hani yokum. Anka ekliyorsa 1 kilo benim de hedef.
Oooow gözüm korktu ben hedefi 50ye falanmı indirsem acaba24 kilo fln..ikinci çocuğum bu.. ilkinde de o kadar almıştım. 10 kilosu kalmıştı. .
Bekarken 42ydim ama 44 alırdım aşağı düşsün üstümde dönsün diye.. Bugün 48 mi alsam dedim kadın iyi bol bile dedi.. dedim zati zayıflamaya devam..42 de olursun merak etme. Acele etme yeter ki. Ben 44e girmeye başladım. Bacağım bile sigmazken yatarak fermuarini da kapatıyorum. Yeni evlendigimde almıştım. İlk hedefim onu rahatça giyebilmek.
Oooow gözüm korktu ben hedefi 50ye falanmı indirsem acabanormal doğummu oldu sezeryanmı
Sen böyle yazınca her emzirme sonrası 3-4 baklava yiyip bardak bardak su içtiğim geldi aklıma.Herkes farklı korkma. . Ama iyice zayıfla.. folik aside başla. . Dişlerini iyice bi kontrol ettir öyle düşün. . Bu arada sezeryan.. doğumdan çıktım 12 kilo kendi kendine gitti ama salak ben sonra süt olsun diye yiyince.. aslında sütüm azdı 2.de.
Ben hiç Öyle seyler yapmadım doktorum tatlı seyleri sırf bol su içsinler dıye yediriyorlar bol su iç gerisini dusunme dedı haklı cıktı cok sukur ıkı sene dolu dolu emzırdım bunlar hep tecrübe oluyor bizeSen böyle yazınca her emzirme sonrası 3-4 baklava yiyip bardak bardak su içtiğim geldi aklıma.
Bence tatli sut yapiyor yani bana yapiyorduBen hiç Öyle seyler yapmadım doktorum tatlı seyleri sırf bol su içsinler dıye yediriyorlar bol su iç gerisini dusunme dedı haklı cıktı cok sukur ıkı sene dolu dolu emzırdım bunlar hep tecrübe oluyor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?